• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خذف صدای خواننده از روی آهنگ

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام شاید اینجا جاش نباشه ولی جاشو بلد نیستم:D
میشه لطففففففففف کنید بگید چه جوری صدای خواننده رو از روی آهنگ حذف کنیم و با چه برنامه ای اسمش چیه خلاصه لطففففف کنید آموزش کانل بدید دیگه:(

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
ببین آهنگت باید کارااوک باشه! ضبط های آیوا این قابلیت رو دارن که میتونن صدای خواننده رو تو آهنگها حذف کنن!
البته کاملا حذف نمیکنن! صدای خواننده رو تا حد ممکن کم میکنن!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
یعنی هیچ راهی نداره با کامپیوتر اگه این نمیشه یکی لطف کنه آهنگ خالی لالایی بنیامینو واسم بزاره فکر کنم جدید خونده من خودم دارمش ولی آهنگ خالیشو میخوام یا اگرم نشد مثل اون آهنگو میخوام فکر کنم آهنگ چرا وچیه هم باشه ممنون

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اين تاپيك بهتر بود در موضوعات كامپيوتري مطرح مي شد . به طور يقين جواب بهتري هم مي گرفتيد .
من منتقل مي كنم تا اين دوستمان به جواب بهتري برسند .

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یه سری نرم افزار هست ، ولی معمولآ خوب عمل نمیکنند ، چون بیشتر فایهای صوتی که ما داریم صد در صد استاندارد

و با کیفیت نیست.اگه فایل شما ارجینال و با کیفیت بالا باشه ، عملکرد اینها خوبه ، خلاصه هم به فایل آهنگ شما بستگی داره

هم بخود برنامه و نحوه استفاده اون. برنامه ها : Cool Edit PRO 2.1 و Av Music Morpher Gold 3.5

اینها برنامه های حرفه ای هستند و کار با اونها یه کمی واردی میخواد.

متاسفانه بیشتر نرم افزار هایی که برای جدا سازی صدای خواننده ساخته میشوند بطور کامل صدای خواننده را از موزیک حذف نمی کنند .

که به همون شرایطی که گفتم برمیگرده. یعنی نسبی هست، بعضی وقتها خوب خوبه ، بعضی وقتها نتیجه خیلی ضعیفی دارند.

موفق باشید
.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اینجا دقیقا توضیح داده ... از نرم افزار Cool Edit استفاده شده و حدود 10 مرحله کار داره ...

GoldWave هم یه قابلیت Reduce Vocals داره ...

البته کیفیت خروجی همه این روش ها ، نسبی هستش ...
4cxg2n7.gif

بالا