• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خراب کردن گوشی نوکیا

pourya78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شاید تیتر موضوع کمی عجیب غریب باشد ولی منظور من همین است.
من میخوام یک گوشی نوکیا رو باساده ترین روش بسوزونم،ویروسی کنم یا ...
فقط اینو بگم که اینکار خیلی راحت باشه مثلا وارد کردن یک کد یا ...
روش های فیزیکی مثل چکش زدن نگید لطفا:D
ممنون

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
نممیشه که با کد گوشیو خراب کرد.
به نظرم اگه میخوای بدون تعییر ظاهر گوشی خراب شه گوشیو بذار تو ماکروفر حدود 4-5 ثانیه بعد درش بیاد.
فقط حتما حتما حتما حتما باتری رو قبلش در بیار و با باتری نذارش تو ماکروفر
این روش امتحان نشده ولی مطمئنا باتری تو چند ثانیه ی اول لیک میکنه و اگه بد شانس باشی میترکه و به ماکروفر صدمه میزنه

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
خيلي سادست شما شارژر گوشي نگون بخت رو بردار بعد بازش كن دوسيم برق مستقيم و دوسيم خروجي شارژر رو از روي برد جدا كن و به هم وصل كن (البته پيامد هرگونه تلفات جاني يا مالي به عهده من نخواهد بود) هرچند قبلا اين روش امتحان خودش رو پس داده .بردش تبديل به ذغال سنگ ميشه ولي ظاهرش تغييري نميكنه

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
خيلي سادست شما شارژر گوشي نگون بخت رو بردار بعد بازش كن دوسيم برق مستقيم و دوسيم خروجي شارژر رو از روي برد جدا كن و به هم وصل كن (البته پيامد هرگونه تلفات جاني يا مالي به عهده من نخواهد بود) هرچند قبلا اين روش امتحان خودش رو پس داده .بردش تبديل به ذغال سنگ ميشه ولي ظاهرش تغييري نميكنه
برق ۲۲۰ وصل کنه به گوشی ؟ این که به ذهن هرکسی خطور میکنه ولی هر اتفاقی ممکنه بیفته ممکنه باتری منفجر شه مکنه گوشی اتیش بگیره. هر گوشی با گوشی دیگه فرق داره

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
اين بنده خدا نميخواد گوشي رو تقويت كنه ميخواد يه راهي پيدا كنه بزنه گوشي طرفو بتركونه اين روشي كه من گفتم به اين خاطر بود كه طرف با دست خودش ... البته برق 220 به باتري نميرسه و تا به آي سي ها و قطعات سر راهش (مثل آي سي شارژ) برسه ميتركونه و متوقف ميشه.يا اينكه براي ايمني كردن ميشه يك فيوز حدود 100 وات داخل شارژر وصل كرد كه خطر برق گرفتگي از بين بره.باز هم همه چيز بستگي به خودش داره.و ممكن هست واقعا خطرناك عمل كنه.

pourya78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از نظرات
ولی این کارها یکجورایی خطناکه در ضمن من نمیخوام گوشی کاملا بسوزه یا بترکه
اگر راهی باشه که بشه گوشی رو ویروسی کردن مثلا طوری که خود به خود خاموشیا روشن بشه و کملا قاطی کنه گوشی بهتره.بطوری که گوشی قابل استفاده نباشه کلا.
ویروسی هست مثلا؟
گوشی هم nokia 6220c

بالا