قیمت؟؟؟دوست عزیز یه ساب 300x گرند زیرو دارم 500 وات آر ام اس واقعی میده ساب آکه خواستی پخ بده
قیمت؟؟؟
سلام داداش یه آمپ سراغ دارم (مال من نیست و هیچ ربطی به من نداره !!) توی فروم دیگه pioneer 8400 هست و میگه 330 ولی 300 میده - اگه بتونی یه ساب که روی 2 اهم 500 یا 600 وات بخواد پیدا کنی فیت فیت میشه خواستی پ.خ بزن آدرسش رو بدم بهت
خیلی بالاست دادا قیمتش
هی داداش تو هم بد تر از من از قیمت بالا مینالی - توی این وضعیت باید بیخیال سیستم بازی خوف شد - بریم یه آمپ ترنادو برداریم با یه جفت 718 چینی درجه یک و بگیم ما هم سیستم داریم تا باهاش حال کنیم - ایشالله پیدا میکنی
قیمت؟؟؟
دوست عزیز یه ساب 300x گرند زیرو دارم 500 وات آر ام اس واقعی میده ساب آکه خواستی پخ بده
داداش از این سابت چن تا عکس میزاری؟ قیمتش خیلی بالاست اخه
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
قابل دار نیست دوست عزیز 300
داداش از این سابت چن تا عکس میزاری؟ قیمتش خیلی بالاست اخه
شما یه چند جا قیمت بگیر بعد بگو قیمتت بالاست مایل بودی شماره نمایندگی گرند رو هم بدم خدمتتون؟
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
داش حمید گل هم خودش هم جنسش هم قیمتش تایید میشه شدید !!!! - ساب های گرند زیرو از کیفیت و کشش بسیار بالایی برخوردارن و این مدل توی مسابقات هم حرف هایی واسه زدن داره و خیلی ساب خوبیه
ساب می خوام از اقا حمید بخرم ساب بالایی که عکساش هست کسی برا این ساب امپ مونو داره می خرم ازش
دوست عزیز یه ساب 300x گرند زیرو دارم 500 وات آر ام اس واقعی میده ساب آکه خواستی پخ بده
تاید میشه
قرار شد فردا واریز کنن منم ارسال کنم
داداشم آمپ هم واست پیدا کردمکسی یه امپ نداره 500 rms بده تو 4 اهم؟
داداشم آمپ هم واست پیدا کردم
اونم گرند زیرو
دو کاناله قویه
مچ همین سابه