• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرج و مخارج ادامه تحصيل در خارج از كشور

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان وقت بخير

ميشه بگين كدوم كشور براي ادامه تحصيل مناسب تر و البته خرجش كمتر هست؟

مثلا رشته اي مث فناوري اطلاعات

يكي از دوستان گفت برات مهندسي آي تي از كاليفرنيا جور ميكنم
و بعدش ميتوني در خارج از ايران كارشناسي ارشد بخوني ولي هزينش زياد بود...

ممنون ميشم جواب بدين

يا حق

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خب اگه هزینه برات مهمه (میخوی کم هزینه باشه !) :
تحصیل به زبان انگلیسی :
1 ) مالزی
2 ) هند
3 ) فیلیپین
4 ) قبرس
5 ) امارات و لبنان هم هستند که تو این لیست از همه ضعیف تر هستند !

تحصیل به زبان های دیگه :
1 ) چک تحصیل رایگانه به زبان چکی
2 ) آلمان بعضی دانشگاهاش تحصیل رایگانه به زبان آلمانی
3 ) فنلاند تحصیل رایگانه به زبان فنلاندی
4 ) فرانسه هم رایگانه به زبان فرانسوی

تحصیل ارزان به زبان های دیگر :
روسی :
روسیه
بلاروس
اکراین
ترکی :
آذربایجان

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
قربون دستت عزيز...

بعد مثلا اينا كه ارزون قيمت بود
ميشه بگين چقدره مثلا؟!!!

رايگان هم هست!!!!!
خيلي جالب بود واسم!

ولي خب من زبان انگليسي ميخوام

البته هيچي هم ياد ندارم شيش ترم قبلا خوندم و حالا كم و بيش ياد دارم
و اينم يه مشكل بزرگه ):

دست گلت درد نكنه

يا حق

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اگه میشه به چندتا سوالم جواب بده تا من هم بتونم دقیق جوابتو بدم :
زبانت تقریبا در چه حدیه ؟
چه رشته ای می خواهی بخونی ؟
چقدر میخواهی در سال هزینه کنی ؟ (همه هزینه تحصیل و زندگی منظورمه)
در چه مقطعی میخوای درس بخونی ؟ مدرک قبلیت چیه ؟
دیپلم فنی حرفه ای داری یا دیپلم نظری ؟
پیش دانشگاهی خوندی یا نه ؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام

1.خوندنم خوبه
شنيداري ضعيفم
ميشه گفت در حد متوسط يه چيزي كمتر!!!
استعدادم خوب بود تونستم 6 ترم بخونم و خيلي خوب بود اون موقع (5-6) سال پيش...ولي خب ديگه طرفش نرفتم.

2.فناوري اطلاعات

3.اينو والله نميدونم!!! (بايد ببينم هزينه اونجا چقدره اصلا ميشه يا نه)

4.كارشناسي ديگه؟!
مدرك قبلي ديپلم تجربي هست
مهندسي كشاورزي ميخوندم تو دانشگاه
ولي انصراف دادم
الان هم دارم ديپلم كامپيوتر ميگيرم از فني حرفه اي...

5.با اين حساب ميشه هر دو ديپلم!!!

6.آره پيش دانشگاهي هم خوندم
دانشجو دانشگاه زاهدان هم بودم
ولي خب گفتم انصراف دادم ):

چون علاقه اي به اين رشته ها ندارم
فقط دوست دارم كامپيوتري باشه
و خيلي تحقيق كردم
حدود 6 ماه فقط تحقيق كردم
از تو مهندسي نرم افزار و سخت افزار و آي تي
به اين نتيجه رسيدم كه it از همه بهتره!

شاد باشي
يا حق

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خب با اطلاعات دقیقی که دادی من یک پیشنهاد برات دارم :
دانشگاه APIIT مالزي
موقعيت جغرافيايي
دانشگاه APIITمالزي دانشگاه فناوری و نوآوری، در منطقه اي در جنوب کوالالامپور به نام پارك فن آوري مالزی (Technology Park Malaysia) قرار دارد. APIITدانشگاهي بين المللي شناخته مي شود كه علاوه بر مالزي، در كشورهايي همچون استراليا، هند، پاكستان و سريلانكا نيز شعبه دارد و مشغول به فعاليت است. پارك فناوري كه یکی از بزرگترين مركز تحقيقاتي در صنعت آی تی و تکنولوژی مالزي محسوب مي شود ، تا مركز شهر در حدود 12 كيلومتر فاصله دارد .
وضعيت آكادميك
دانشگاه APIIT مالزي تحت نظارت و با نمايندگي رسمي از دانشگاه Staffordshireدر انگلستان مشغول به فعاليت است و دوره هاي ليسانس این دانشگاه به اين ترتيب برگزار مي شوند كه دوره ي تحصيلي در دانشگاه APIIT ارائه مي شود، اما مدرك پايان دوره از سوي دانشگاه Staffordshire اعطا خواهد شد . اين امر امكان تحصيل ارزان قيمت در مالزي براي دانشجوياني كه تمايل به اخذ مدرك تحصيلي معتبر از دانشگاهي شناخته شده در انگلستان با صرف هزينه كمتر دارند را فراهم ساخته است.

چه كساني براي APIIT اقدام كنند؟

به طور خاص علاقمندان به اخذ پذيرش تحصيلي در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد شاخه هاي IT، علوم کامپیوتر، مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی، برنامه نویسی موبایل، امنیت کامپیوتر، مدیریت دانایی، مديريت IT، تجارت الکترونیک و بازاریابی الکترونیک در مالزي مي توانند دانشگاه APIIT را به عنوان مقصد تحصيلي انتخاب كنند.

ليست رشته ها و شهريه ها در APIIT
الف ) دوره كارشناسي
(مدرك پايان دوره از سوي دانشگاه Staffordshire اعطا خواهد شد . )
* نكته مهم :در صورتي كه مدرك شما ديپلم **** جديد باشد و پيش دانشگاهي نداشته باشيد براي تحصيل در دوره هاي كارشناسي در مالزي حتماً بايد دوره يك ساله پيش دانشگاهي را بگذرانيد. اما در غير اين صورت ، يعني چنان چه پيش دانشگاهي يا ديپلم **** قديم داشته باشيد ، مي توانيد مستقيماً براي اخذ پذيرش دوره هاي سه ساله ليسانس دانشگاههاي مالزي اقدام كنيد . لازم به ذكر است كه براي ورود به دوره هاي كارداني نياز به گذراندن دوره پيش دانشگاهي نيست .

1 ) گروه رشته هاي IT
1) Computing Degree Programs
1-1 كارشناسي علوم كامپيوتر ( Computing)
2-1 کارشناسی توسعه فناوری وب (Web Development )
3-1 كارشناسي مالتي ميديا (Multimedia Computing )
4-1 کارشناسی مهندسي نرم افزار ( Software Engineering )
5-1 كارشناسي برنامه نويسي موبايل ( Mobile Computing )
6-1 کارشناسی هوش مصنوعی (Artificial Intelligence )
7-1 کارشناسی بیومتریک (Biometrics )
8-1 کارشناسی مدیریت دانایی (Knowledge Management )
9-1 کارشناسی امنیت کامپیوتر (Computer Security )

2 ) گروه رشته هاي مديريت IT
2) Business with IT Degree Programs
1-2 كارشناسي مديريت كامپيوتر ( Management )
2-2 ليسانس بازاريابي الكترونيك ( E-Marketing )
3-2 كارشناسي تجارت الكترونيك ( E-Commerce )
4-2 ليسانس مديريت ( Business Information Technology ) IT
5-2 ليسانس علوم كامپيوتر با گرايش مديريت بازرگاني ( Business Computing )

شهريه دوره های کارشناسی دانشگاه APIIT :
جدول شهريه ها براي كليه رشته هاي دانشگاه APIIT مالزي به اين ترتيب است :
q1sdeyiqx919qjr7jo8u.gif
دو نقطه قوت فوق العاده داره :
1 ) لیسانس رو در 3 سال تموم میکنی !
2 ) مدرکت از دانشگاه Staffordshireصادر میشه !
ضمنا کاملا مورد تایید وزارت علوم هست !
شهریه ها هم حدودا همینه و هر رینگیت حدود 290 تومان است !

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
wooooow
واقعا ازت ممنونم دوست خوبم
انشاالله بتونم جبران كنم
خيلي مفيد بود :)

اگه سوالي داشتم همين جا ميپرسم
پايدار باشي
يا حق

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
داداشمي
دو تا سوال ازت داشتم

يكي اينكه
شاخه هاي IT، علوم کامپیوتر، مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی، برنامه نویسی موبایل، امنیت کامپیوتر، مدیریت دانایی، مديريت IT، تجارت الکترونیک و بازاریابی الکترونیک
واقعا همه اين رشته ها هست؟
چون تو ايران كه تا جايي كه ميدونستم فقط چهار تا هستش!!!
آي تي-نرم افزار-سخت افزار-علوم كامپيوتر

!!!!!!!!!

يكي ديگه در مورد شهريش هست
مثلا من ميخوام شهريه
سال سوم كارشناسي ترم اول رو محاسبه كنم اوكي؟ بايد
290*9150=2653500
ميشه درسته؟

راستي راستي در مورد هوش مصنوعي اطلاعات از كجا بدست بيارم؟
چون خيلي ها از اين رشته تعريف كرده بودن
كلا تو اين رشته هايي كه هست كه اسمش رو بالا اورديم
كدوم يكي كاربردي و آسون هست؟ البته جذابيت كار هم فراموش نشه :)

شاد باشي
يا حق

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
واقعا همه اين رشته ها هست؟
بله که هست !
واقعا هست و خیلی هم قدرتمند عمل میکنه این دانشگاه !

يكي ديگه در مورد شهريش هست
مثلا من ميخوام شهريه
سال سوم كارشناسي ترم اول رو محاسبه كنم اوكي؟ بايد
290*9150=2653500
ميشه درسته؟
بله ، همینطوری درسته !

راستي راستي در مورد هوش مصنوعي اطلاعات از كجا بدست بيارم؟
چون خيلي ها از اين رشته تعريف كرده بودن
هوش مصنوعی چیست؟ قصدم در اینجا نوشتن مصالبی در ارتباط با کاربرد تکنولوژی جدید هوش مصنوعی ( Artificial Intelligence) در مدیریت است اما بهتر دیدم در ابتدا توضیح ساده ای در باره هوش مصنوعی در اینجا بیاورم.
به زبان بسیار ساده هوش مصنوعی تلاش برای تولید ماشینی است که همانند انسان عمل کند. اما این تعریف حقایق و جزئیات را در خود جای نمی دهد. بنابراین بهتر است AI را توضیح بدهم.
AIیک رشته جدیدی است که در اواسط قرن 20 بوجود آمده است. اکثرا در روزنامه ها، تلویزیون، فیلمها و بازی های کامپوتری به این مقوله پرداخته شده اما درست درک نشده است. حتی بعضی ساده لوحان این طرح را غیر عملی میدانند و بعضی از دولتها هرگونه فعالیت در این زمینه را ممنوع کرده اند. اما این علم در صنعت و دانشگاهها در حال پیشرفت است اگرچه همیشه بعنوان هوش مصنوعی شناخته نمی شود، زیرا تکنیکها و ایده های مهمی از مهندسی نرم افزار را در خود دارد. بعضی دیگر از ساده لوحان نیز فکر می کنند که این علم در حال رشد سریعی است و در چند سال آینده رباتها انسانها را به زنجیر میکشند و دنیا را در اختیار خود میگیرند.
متاسفانه هیچ توضیح و یا اشاره ای ازAI در مدارس و حتی دانشگاها داده نمیشود و تعداد معدودی از دانشگاها هستند که رشته و یا درس AI را در برنامه درسی خود قرار داده اند.
AI یک علم بسیار عمیق و پیچیده در قرن اخیر است که در حالت کلی به مطالعه بر روی اطلاعات، چگونگی جمع آوری و نگهداری از آنها، بکارگیری اطلاعات و جابجایی و انتقال آنها به ماشین و یا انسان و حیوان میپردازد.
در فیزیک و شیمی بر اساس قانون اصل بقای انرژی، انرژی از بین نمیرود و فقط از صورتی بصورت دیگری در می آید. بسیاری از علوم مانند بیولوژی، داروسازی، زمین شناسی و دانشهای مهندسی براساس این اصل تکامل یافته است و تمامی این رشته ها بر اساس درک صحیحی از مکانیزم طبیعی و یا مصنوعی تبدیل نیرو، جرم و انرژی استوار است. در مورد اطلاعات نیز این اصل استوار است که اطلاعات انتقال می یابد و از صورتی بصورت دیگر در می آید.
به همین دلیل میتوان این علم را علم اطلاعات و یا علم هوش نامگداری کرد. علمی که بر اساس اصل تبدیل اطلاعات به فرم مکانیکی و شیمیایی و بالعکس استوار است.
نه تنها سیستمهای مصنوعی بلکه انسانها نیز اطلاعات را دریافت میکنند، بکار میگیرند و انتقال می دهند. انسانها حتی با اینها کنترل میشوند. برای مثال با جایزه خوشحال، با خبر بد غمگین، از صدای بلند در تاریکی هراسناک میشوند یعنی با دریافت یکسری اطلاعات از خود احساس نشان میدهند. این مورد نیز در در حال بررسی و مطالعه است. بنابراین AI برخلاف ظاهر اسمش، درباره سیستمهای طبیعی و مصنوعی تجزیه و تحلیل اطلاعات و نه فقط چگونگی دریافت اطلاعات بلکه چه میکنند و چگ.نه احساس میکنند، میباشد.
AIزمینه های پژوهشی دیگری را نیز شامل میشود
اگر ما AI را بدین صورت تعبیر کنیم که علمی است که به چگونگی دریافت، پردازش، نگهداری و استفاده اطلاعات در هوش انسان و حیوان و ماشین باشد، بطور حتم با زمینه های پژوهشی قدیمیتری مانند روانشناسی، اعصاب و روان، فلسفه و منطق نیز در ارتباط هستیم.
پیشرفت کامپیوترها راههای جدیدی برای حل مشکلات AIدر برابر ما گشوده است. در گذشته روانشناسان و دانشمندان مغز و اعصاب نمیتوانستند سیستمهای پردازش اطلاعات حیوانات و آدمی را آزمایش کنند و فلاسفه فقط میتوانستند تئوریهایی در زمینه چگونگی کارکرد مغز و زبان بدهند. حال آنکه امروزه میتوان فراتر از آنها رفت و سیستمهایی طراحی نمود که تئوریها را مورد آزمایش قرار دهد و صحت و سقم آنها را یافت.

تجربه های بدست آمده

طراحی ماشین با توانایی های خاص خیلی سخت تر از فرضیات اولیه دانشمندان است. خیلی کارها که در ابتدا ساده بنظر می رسند، موارد دقیق و عمیقی در خود دارند. برای مثال "دیدن" فقط تشخیص اشیا نیست، بیکه شامل ایجاد احساس و درک محیط و درک امن و یا نا امن بودن آن میباشد.
همچنین توانایی فهم زبانی مانند انگلیسی، فرانسه و یا فارسی خیلی پیچیده تر از آن است که محققان فکر کردند. استفاده از زبانهای برنامه نویسی مثل C و C++ و Java نیز خیلی دست و پا گیر است.
ما امروزه میدانیم که حتی افراد کودن هم به مراتب از ماشینهایی که امروزه طراحی شده اند پیشرفته تر و آگاه تر هستند. به هیچ رباتی نمیشود اطمینان داشت که برود و ظروف را از روی میز جمع کند، بشورد و در جاظرفی بچیند و همه این کارها را بدرستی انجام دهد. درحالی که همان افراد کودن هم این کارها را براحتی انجام میدهند.
امروزه این به اثبات رسیده که ماشینها قادر به انجام کارهایی هستند که در ابتدا برای محققان انجام آن توسط ماشینها سخت مینمود مانند

حساب کردن و شطرنج بازی کردن.

ما امروزه فهمیده ایم که خیلی از کارهای پیچیده انسان و حیوان مانند بالا رفتن از درخت و ساختن آشیانه، هوش بسیار بالا و دانش پیچیده ای نیاز دارد که تئوریهای ما هنوز آنها را پوشش نمی دهند. همچنین درک غرایز حیوانی نیز حتی در میان فلاسفه بسیار مشکل است.
بسیاری از محققین سعی میکنند که موارد فوق را بدرستی درک کنند و برای آنها مکانیسمهایی طراحی کنند. طراحی شبکه های عصبی و مترجمهای چند زبانه راهایی هستند که محققین برای رسیدن به این اهداف بزرگ پی گرفته اند. همچنین محققین در تلاشند روشهایی برای ساختن سیستمهای با مکانیزمی که بتواند انگیزه و احساس را دریافت و درک کند، میباشند.
بنابراین AI علاوه بر مطالعه بر روی درک و دریافت، تعلیم؛ یادگیری، احساسات، ارتباطات و غیره، زمینه های دیگر بخصوص فلسفه، منطق، روانشناسی و همچنین مهندسی نرم افزار و علم کامپیوتر را نیز مورد مطالعه قرار میدهد.

كدوم يكي كاربردي و آسون هست؟ البته جذابيت كار هم فراموش نشه :)
این یکی دیگه کاملا سلیقه ای هست !

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
واقعا امروز كلي حال دادي به ما :)

دست گلت درد نكنه

يا حق

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
چاکرم
ایشالله که موفق باشی !

ببخشید دوست عزیز . من در حاشیه بحث شما یک سوال می پرسم .
من امسال کنکور داد و سراسری شهرستان قبولم اما نمی رم و می خوام برم آزاد رشته طراحی فرآیند صنایع نفت که می گن جز بهترین های مهندسی شیمی هست چون که طراحي فرآيندها در كليه امور از جمله نفت و گاز و مواد پتروشيمي دخالت داردهمچنين تهيه بعضي مواد منحصرا متعلق به اين گرايش مي‌باشد .
می خوام اینو بدوم آیا برای کارشناسی ارشد این رشته در خارج کشور هم هست که من برم انجا و یک چیز دیگه من الان می تونم دانشگاه نرم و برم هوش مصنوعی رو تو خارج بخونم . آخه به هوش مصنوعی خیلی علاقه دارم ولی تو ایران فقط دانشگاه شریف دانشجو قبول می کنه . اصلا به نظر شما ارزش داره ادامه بره ادامه تحصیل خارج

باتشکر

Last edited:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ببینید ، تحصیل رو در خارج از کشور توصیه میکنم
اما در کشورهای ضعیف هرگز
حالا هم اگه از نظر **** وظیفه مشکلی ندارید ، توصیه من اینه که برید دنبال علاقتون
هوش مصنوعی نقش خیلی مهمی در آینده بشریت ایفا میکنه !

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
خوب یه سوال دیگه . من الان می تونم مثلا هوش مصنوعی تو مالزی درس بخونم درست دیگه ؟یعنی بدون هیچ امتحای دیگه ؟
به نظر شما که این دانشگاه مالزی ضعیف هست یا قوی و آیا تو کشورهای اروپایی و آمریکایی هم می شه این رشته را ادامه داد . البته به جز مشکل سربازی که یه کاریش می کنم . بعد به جز هزینه تحصل چقدر هزینه زندگی تو مالزی می شه در سال بیش ار 10 میلیون می شه ؟

یه درخواست داشتم شما که اطلاعات خوبی دارید می تونید یکسری اطلاعات در مور مهندسی طراحی فرآیند صنایع نفت به من بدید

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
دوست عزیز ، متاسفانه در مورد رشته ای که گفتید من اطلاعاتی ندارم !
اطلاعات من مربوط به رشته های کامپیوتر و ... و پزشکی و ... میشه !
ضمنا اگه به یک زندگی کوچیک و دانشجویی قناعت کنید بیشتر از 10 تومن براتون در نمیاد !
و در آخر شما میتونید برید و خیلی راحت شروع به خوندن هوش مصنوعی کنید و مشکلی هم نیست !
مالزی کشور خوبیه و تو پست قبل در مورد APIIT و قوی بودنش هم توضیح دادم !

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز من امسال کنکور قبول نشدم . دارم تصمیم بگیرم که برم دیگه انور درس بخونم و دنبال رشته مورد علاقه ام .

من بیشتر از همه از معماری و هوش مصنوعی خوشم می یاد .

از نظر زبان هم متن را قشنگ می فهمم و از نظر مکالمه هم متوجه می شم ولی از نظر گفتاز خیلی ضعیف هستم .

من خودم دیپلمه ریاضی هستم.

حالا برای رفتن به اونور باید چه کارهایی انجام دادم . راستی من سربازی را باید چی کا کنم ؟

آیا شما شنیدی و دیدی که دوستانی تو مالزی درسن بخونن و راضی باشند . راستی من برم اونجا که کسی را ندارم باید چی کار کنم.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
حالا برای رفتن به اونور باید چه کارهایی انجام دادم . راستی من سربازی را باید چی کا کنم ؟
باید 15 میلیون وثیقه یا سند ملک وثیقه بذارید برای خروج از کشور ! متولد چه سالی هستی ؟

آیا شما شنیدی و دیدی که دوستانی تو مالزی درسن بخونن و راضی باشند . راستی من برم اونجا که کسی را ندارم باید چی کار کنم.
آره ، خیلی ها رو میشناسم که راضی هستند !
نگران تنها بودن هم نباش ! مالزی پر از ایرانیه !
عمده کسایی که میرن اونور کسی رو ندارن اونجا !
و اینکه اگه با دید معقول بری و بدونی که اونجا بهشت برین نیست ، راضی خواهی بود ! اونجا محلیه که راحت و با کیفیت بالا درس میخونی و زندگی میکنی ! از محدودیت های ایران خبری نیست و زبان هم یاد میگیری ! و پشتوانه خوبیه برات ! و نهایتا اگه نخواستی برگردی ایران هم پله خوبی هست برا پیشرفتت !

Last edited:

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
باید 15 میلیون وثیقه یا سند ملک وثیقه بذارید برای خروج از کشور ! متولد چه سالی هستی ؟

آره ، خیلی ها رو میشناسم که راضی هستند !
نگران تنها بودن هم نباش ! مالزی پر از ایرانیه !
عمده کسایی که میرن اونور کسی رو ندارن اونجا !
و اینکه اگه با دید معقول بری و بدونی که اونجا بهشت برین نیست ، راضی خواهی بود ! اونجا محلیه که راحت و با کیفیت بالا درس میخونی و زندگی میکنی ! از محدودیت های ایران خبری نیست و زبان هم یاد میگیری ! و پشتوانه خوبیه برات ! و نهایتا اگه نخواستی برگردی ایران هم پله خوبی هست برا پیشرفتت !

حالا خوب 15 میلیون هست که می شه جورش کرد.

من متولد نمیه دوم 68 هستم که می شه 19 سالم . خوب الان باید چه کارهایی کنم . راستی نمی شه جای دیگه مهندسی معماری خوند. البته هوش مصنوعی هم عالیه . اما من خودم معماری را بیشتر دوست دارم . راستی برای انجام سفر چقدر زمان می بره و دانشگاهای اونجا از کی دانشجو پذیرش می کنند . باید چه کارهایی انجام بدم

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
باید عجله کنی ، همین الانش هم دیر شده !
باید پذیرش بگیری و بری وزرارت علوم و برا ادامه تحصیل در خارج از کشور با هزینه شخصی اقدام کنی !
معماری هم فکر کنم مالزی و هند دارند !
تکلیفتو اول با خودت روشن کن ! چه رشته ای و کدوم کشور ؟
چقدر هزینه ؟ باید اطمینان پیدا کنی به تصمیمت !
من هم هر چقدر بتونم کمکت میکنم !

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
سلام دوستان وقت بخير

ميشه بگين كدوم كشور براي ادامه تحصيل مناسب تر و البته خرجش كمتر هست؟

مثلا رشته اي مث فناوري اطلاعات

يكي از دوستان گفت برات مهندسي آي تي از كاليفرنيا جور ميكنم
و بعدش ميتوني در خارج از ايران كارشناسي ارشد بخوني ولي هزينش زياد بود...

ممنون ميشم جواب بدين

يا حق

دوست من این دوستی که گفتن برات مهندسي آي تي از كاليفرنيا جور ميكنم کی بود ؟؟؟
آفرند؟؟؟؟

بالا