• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار ايفون ٤اس ٦٤ iphone 4s 64g.

doctor6543

Registered User
لایک‌ها
2
خريدارً ايفون ٦٤ سفيد ٤اس
ترجيا تهران

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
اگه مشكي خواستي دارم پارت آمريكا بي خط و خش ١٧٨٠

yasinyasin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دكي نخر فردا ايفون ٥ مياد ايفون ٤اس. كلي مياد پايين

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162

جناب عالی با چه استنادی اینو میگی؟؟؟؟؟؟؟
ماها که چند سال آیفونو اپل بازیم میدونیم تا الان هر محصولی داده محصولی قبلی رو زیاد موجب رکود نکرده حداقل تا چند ما طول میکشه تا قیمتش پایین بیاد
الان بدون احتساب قیمت دلار شما آیفون 4 رو تو اون ارزونی میتونستی 32 گیگ رو بخری 1100 و 4اس 16 گیگ رو بخری 1120
یا مدل قبل ترش 3جی اس شده بود 1160 4 شده بود 1200
تفاوت قیمتیش خیلی کم بوده
حتی در حال حاضر باز 4 قیمت خودش رو داره
به نظر من با این وضع بازار قیمتش بالا میره و پایین نمیاد خیلی بعیده بخواد تو تعادل قیمتی با این وضع دلار بشه زیر 2 تومن مدل 64 گیگ آیفون 5
پس جو ندین
راستش من رو حالا شاید یکی بیاد بگه ذی نفعم به این خاطر اینو میگم ولی خداییش این تجربمه
پارسال هم خودم الکی جو گیر شدم گفتم آیفون 4 رو بفروشم برم 4اس بخرم
کلی طول کشید 4اس وارد ایران شد
کلی طول کشید متعادل شد
فقط فقط الکی چند ماه گلکسی دست گرفتم:D
با چشم باز رفتیم تو چاه:D
استارتر هم میدونم آیفون داشته و متوجه حرف بنده میشه

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز قابل توجه شما و سایر دوستان با این قیمت دلار (ایفون 5 که فردا ساعت 9:40 معرفی میشه) باید 3 تومن پولشو بدی خیلیا هم فکر شمان بنده الان چند ساله تو این بازار گند ایرانم
نیو آیفون 20 روز بعد از معرفی در اپل استور میاد بعدم اکسرن لاک میان شما سال دیگه اگر خوش شانس باشی با 2500 اگر دلار برگرده سر جاش یدونه خریدی

جناب عالی با چه استنادی اینو میگی؟؟؟؟؟؟؟
ماها که چند سال آیفونو اپل بازیم میدونیم تا الان هر محصولی داده محصولی قبلی رو زیاد موجب رکود نکرده حداقل تا چند ما طول میکشه تا قیمتش پایین بیاد
الان بدون احتساب قیمت دلار شما آیفون 4 رو تو اون ارزونی میتونستی 32 گیگ رو بخری 1100 و 4اس 16 گیگ رو بخری 1120
یا مدل قبل ترش 3جی اس شده بود 1160 4 شده بود 1200
تفاوت قیمتیش خیلی کم بوده
حتی در حال حاضر باز 4 قیمت خودش رو داره
به نظر من با این وضع بازار قیمتش بالا میره و پایین نمیاد خیلی بعیده بخواد تو تعادل قیمتی با این وضع دلار بشه زیر 2 تومن مدل 64 گیگ آیفون 5
پس جو ندین
راستش من رو حالا شاید یکی بیاد بگه ذی نفعم به این خاطر اینو میگم ولی خداییش این تجربمه
پارسال هم خودم الکی جو گیر شدم گفتم آیفون 4 رو بفروشم برم 4اس بخرم
کلی طول کشید 4اس وارد ایران شد
کلی طول کشید متعادل شد
فقط فقط الکی چند ماه گلکسی دست گرفتم:D
با چشم باز رفتیم تو چاه:D
استارتر هم میدونم آیفون داشته و متوجه حرف بنده میشه
امروز بازار بودید ؟
خیلی بد شده پخش کننده های بازار جنس ندادن از ترس دلار قیمتا نجومی شده خدا به داد برسه مغازه دارا هم نمی خوان جنس بفروشن
Apple iPhone 4S - فروشندگان و قیمت گوشی اپل آیفون 4 اس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
امروز بازار بودید ؟
خیلی بد شده پخش کننده های بازار جنس ندادن از ترس دلار قیمتا نجومی شده خدا به داد برسه مغازه دارا هم نمی خوان جنس بفروشن
Apple iPhone 4S - فروشندگان و قیمت گوشی اپل آیفون 4 اس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

آره خدایی امروز بازار نبودم ولی تا تونستم چون یه هفته نبودم از تمام بازارای دیجیتالی قیمت گرفتم پشت تلفن که هیچ کس قیمت نمیده و فروش نداره از چند تا آشنا قیمت گرفتم همه میگفتن دو روزه به خاطر قیمتا دست به قیمت گذاری نزدن
اوضاع بدی برای گوشی بازا پیش بینی میشه قبلا با پول یه 4اس فعلی میشد دو تا گوشی تاپ بازار رو برداشت اما الان اینطوریه فردا خدا میدونه چقدر باید هزینه کنیم طعم گوشی بازی رو بچشیم:(

بالا