• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار دفتر یادداشت دیجیتال (Digital Notepad)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان اگر كسي دفتر يادداشت ديجيتال داره خريدارم براي يادداشت برداري و جزوه نويسي تويه دانشگاه ميخوام

از اينا

3365.jpg

البته تاپيك فروش يكي از اينا رو ديروز ديدم ولي امروز هرچي گشتم پيدا نكردم
درضمن اگه وسيله ديگري هم سراغ داريد كه براي يادداشت برداري كار همين رو انجام ميده اون رو هم خريدارم مثل
esamer_41600-6105!1_th.gif
فكر كنم با اين هم بشه يادداشت برداري كرد نه؟

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226

ممنون برات پ.خ كردم
فقط برام يه سوالي بي جواب مونده نميدونم اين همون چيزيه كه ميخوام يا نه
ببين من چون عادت دارم سر كلاس جزوه كه مينويسم بايد برم همه رو‌ دوباره مرتب كنم و پاك نويس كنم و چون اين وسط كاغذها ممكنه گم بشه و...
دنبال يه چيزي ام كه بتونم بدون نياز به كاغذ توش يادداشت برداري كنم و بعد بتونم همونجا متن رو مشاهده و در صورت نياز ويرايشش كنم و بعد برم خونه و صفحات رو تويه خوده دستگاه مشاهده كنم (نه تويه كامپيوتر)و از روش پاك نويس كنم نميدونم منظورم رو متوجه شدي يا نه.اگه اين همونه كه خيلي خوبه اگه نه ممنون ميشم اگه كسي چنين چيزي سراغ داره معرفي كنه به همراه قيمت

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41
ممنون برات پ.خ كردم
فقط برام يه سوالي بي جواب مونده نميدونم اين همون چيزيه كه ميخوام يا نه
ببين من چون عادت دارم سر كلاس جزوه كه مينويسم بايد برم همه رو‌ دوباره مرتب كنم و پاك نويس كنم و چون اين وسط كاغذها ممكنه گم بشه و...
دنبال يه چيزي ام كه بتونم بدون نياز به كاغذ توش يادداشت برداري كنم و بعد بتونم همونجا متن رو مشاهده و در صورت نياز ويرايشش كنم و بعد برم خونه و صفحات رو تويه خوده دستگاه مشاهده كنم (نه تويه كامپيوتر)و از روش پاك نويس كنم نميدونم منظورم رو متوجه شدي يا نه.اگه اين همونه كه خيلي خوبه اگه نه ممنون ميشم اگه كسي چنين چيزي سراغ داره معرفي كنه به همراه قيمت

پ خ دادم.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
ظاهرا اين اون چيزي نيست كه ميخوام اينطور كه معلومه اينا طرز كارش اينطوريه كه بايد رويه كاغذ بنويسي و همزمان تويه دستگاه هم ذخيره ميشه و قابل ديدن هم نيست و بايد به كامپيوتر وصل يشه تا بشه محتويات رو ديد.ولي من يه چيزي ميخوام كه مستقيما تويه خود دستگاه بشه نوشت و همونجا هم متن قابل ديدن و ويرايش باشه بدون وصل شدن به كامپيوتر.اصلا اين چيزي كه من ميخوام اختراع شده؟:rolleyes:

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
چیزی که میخواید فک نکنم وجود داشته باشه . ولی بهترین وسیله کتابخوان های جوهر الکترونیک هست . ایسوس یه 8 اینج تاچ داره فک کنم اون خوب باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا