• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار فوري شيلنگ هيدروليك 405 slx

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yas0014

Registered User
لایک‌ها
451
يه شيلنگ برگشت هيدروليك 405 slx مدل 90 خيلي فوري لازم دارم.كسي جايي هم سراغ داشته باشه لطف كنه شماره يا ادرسشو بده.ممنون

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
يه شيلنگ برگشت هيدروليك 405 slx مدل 90 خيلي فوري لازم دارم.كسي جايي هم سراغ داشته باشه لطف كنه شماره يا ادرسشو بده.ممنون
مگه اینایی که لوازم پژو میفروشن ندارن داداش؟؟؟

reza.yaghobi

Registered User
لایک‌ها
149
بهت توصیه میکنم تعویضش نکنی داداش چون هزینه الکی باید بکنی و جنس نو هم که بندازی بعد 4روز نشتی پیدا میکنه بی برو برگرد
پس شیلنگ قبلیرو ببر پیشه پرس شلنگو اینا تا واست با جنس خوب درستش کنن من خودم 4 تا شلنگ واسه پارس عوض کردم و دست اخر بهم این روشو گفتن

yas0014

Registered User
لایک‌ها
451
بهت توصیه میکنم تعویضش نکنی داداش چون هزینه الکی باید بکنی و جنس نو هم که بندازی بعد 4روز نشتی پیدا میکنه بی برو برگرد
پس شیلنگ قبلیرو ببر پیشه پرس شلنگو اینا تا واست با جنس خوب درستش کنن من خودم 4 تا شلنگ واسه پارس عوض کردم و دست اخر بهم این روشو گفتن
والا بردمش.متاسفانه اون قسمت پلاستيكيش سوراخ شده و گفت راهي نداره.الان 6 روزه ماشينم خوابيده.دارم كلافه ميشم.خداييش هر كي سراغ داره دريغ نكنه.

مگه اینایی که لوازم پژو میفروشن ندارن داداش؟؟؟
والا تا الان گيرم نيومده.اگه سراغ داشتي اطلاع بده.متاسفانه دليل ايني گه گير نمياد دليلش اينه شيلنگش مخصوص به خودشه و شيلنگ هيچ ماشيني بهش نميخوره

نبووووووووود؟يكي كمك كنههههههه.خيلي گيرم

Last edited:

reza.yaghobi

Registered User
لایک‌ها
149
داداش بهت گفتم که!!
همون شلنگو میبری پیشه پرس شلنگ کارا یه نوع شلنگ هم دارن که روش پوشش نایلونی نخی داره و طول عمر بیشتری داره و در اثر فشار روغن هیدرولیک جنسیتش رو از دست نمیده
و اینکه قسمت پرسشو که با دستگاه همونجا واست میزنن خیلی خیلی اطمینانی تر ازین شلنگای هیدرولیکه که چینه.... میزنه

yas0014

Registered User
لایک‌ها
451
والا يه جا رفتم گفت فرمونت سفت ميشه!!
الان مال شما تغييري كرده؟

.................

............

Last edited:

reza.yaghobi

Registered User
لایک‌ها
149
نه اقا چرا سفت بشه اگر نشتی داشته باشه سفت میشه فرمون چون هوا وارد روغن میشه و....
به هرحال اگر این کارو نکردی از هرجا اکشو خریدی دست نوشته بگیر که اگر تو 4 روز به نشتی افتاد شلنگه تعویض کنه واست

ham_bagheri

Registered User
لایک‌ها
331
گناوه آشنا نداری؟ اونجا من دیدم البته استوک . توی تیونینگ تاک هم بگی کارتو راه میندازن TuningTalk.com . یه یوزر هست به اسم علی هافکلاج . بچه بوشهره . پسر خوبیه . بهش بگو . کارتو راه میندازه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا