سالم و تميز و به قيمت اگر دو مورد هم باشه خريدارم. لطفا PM بزنيد
MobileTools Registered User تاریخ عضویت 16 اکتبر 2007 نوشتهها 680 لایکها 12 23 آگوست 2012 #1 سالم و تميز و به قيمت اگر دو مورد هم باشه خريدارم. لطفا PM بزنيد
MobileTools Registered User تاریخ عضویت 16 اکتبر 2007 نوشتهها 680 لایکها 12 28 آگوست 2012 #2 همچنان خريدار
ami_cold محروم از فعالیت تجاری محروم از فعالیت تجاری تاریخ عضویت 10 آگوست 2012 نوشتهها 628 لایکها 5 محل سکونت کرمانشاه 29 آگوست 2012 #3 سلام داداش .. من یه دونه دارم .. قیمت مد نظرت و بگوو شاید فروختمش ... لازم به ذکر است سونی نیست .. الان یادم افتاد ...
سلام داداش .. من یه دونه دارم .. قیمت مد نظرت و بگوو شاید فروختمش ... لازم به ذکر است سونی نیست .. الان یادم افتاد ...
P persiancar کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 13 آگوست 2007 نوشتهها 2 لایکها 0 30 آگوست 2012 #4 به نقل از ami_cold : سلام داداش .. من یه دونه دارم .. قیمت مد نظرت و بگوو شاید فروختمش ... لازم به ذکر است سونی نیست .. الان یادم افتاد ... کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز مشخصات و قیمت پخش 206 usb دار رو میخواستم. اگه ممکنه راهنمایی کنید.مرسی
به نقل از ami_cold : سلام داداش .. من یه دونه دارم .. قیمت مد نظرت و بگوو شاید فروختمش ... لازم به ذکر است سونی نیست .. الان یادم افتاد ... کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز مشخصات و قیمت پخش 206 usb دار رو میخواستم. اگه ممکنه راهنمایی کنید.مرسی