احسانبزرگي
Registered User
دوستان گلكسي نكسوس به قيمت 720 نهايت خريدارم البته سالم
داداش گلکسی نکسوس با این قیمت اصلا گیرت نمیاد چون نوش 920 تومنه و نهایتا بتونی 820 گیر بیاری(نهایتا) اما ممکنه مشکل دار بتونی این قیمت گیر بیاری هر چند این گوشی از بس خوشگله همه ازش طوری مراقبت میکنن که آفتاب هم نبیندش نمونه اش خودمدوستان گلكسي نكسوس به قيمت 720 نهايت خريدارم البته سالم
داداش گلکسی نکسوس با این قیمت اصلا گیرت نمیاد چون نوش 920 تومنه و نهایتا بتونی 820 گیر بیاری(نهایتا) اما ممکنه مشکل دار بتونی این قیمت گیر بیاری هر چند این گوشی از بس خوشگله همه ازش طوری مراقبت میکنن که آفتاب هم نبیندش نمونه اش خودم
دوستان يدونه پيدا كردم تميز 710 ولي يه حاله قرمز رنگ گوشه تصوير داره كه گاهي هست گاهي نيست ايا با ابديت حل ميشه؟
داداش همونی که داخل سایت مبایل . آی آر زده دیگه؟دوستان يدونه پيدا كردم تميز 710 ولي يه حاله قرمز رنگ گوشه تصوير داره كه گاهي هست گاهي نيست ايا با ابديت حل ميشه؟
داداش من کسی حاضر نیست گوشی رو بفروشه یا اگه میفروشه قیمت بالاست شما تا حالا چندتا نکسوس تو انجمن برا فروش دیدی؟مطمئنم بیشتر از 5 تا نمیشه که در مقایسه با بقیه گوشی ها خیلی کمه به نظر من نمی ارزه آدم با خاطر 100 تومن گوشی دسته دو بگیره به نظر من افزایش بودجه بده نوشو بخر داداشداداش سه تا نقطه روش هست حاله قرمزم داره اونوقت اين اقا از همينجا خريد كرده؟
در ضمن الان گوشي 3 ماه كار كرده اون حاله قرمزم يه ريسكه خريدش راستي شما خوده اون طرف نيستي رو چه حسابي ميگي با اك مو نميزنه؟
خريد اين گوشي شر ميشد اگه چيزه مالي بود اين قيمت نميداد در ضمن دوستان يكم انصاف خدا رو در نظر بگيرين موقع فروش گوشي كاركردتون رو به قيمت نوش ندين به خلق الله طرف بابايه گوشي رو دراورده با منت مياد ميگه 790