• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار 1جفت تيوتر سالم و تميز فابريك اسپيكر هاي AKAI SW-117 يا KENWOOD S-9MR يا SONY 950 يا 925

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
سلام دوستان هر كسي اينها رو داره خريدارم. 1جفت تيوتر سالم و تميز فابريك اسپيكر هاي AKAI SW-117 يا KENWOOD S-9MR يا SONY 950 يا SONY 925 اگه خازن هاي كراس اور پشتش هم باشه بهتر.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
خازن های کراس اورش رو اگه خواستی ظرفیت و ولتاژش رو بگو برات جنس خوب بگیرم. تویتر هم اگه خواستی دام 1 اینچ ابریشمی دارم صداش عالیه. قیمتش هم خوبه. فیلیپس هم که گفتم دارم ولی اون بلژیکیه قیمتش بالاتره... سوپر تویتر هم اگه خواستی دارم.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
خازن های کراس اورش رو اگه خواستی ظرفیت و ولتاژش رو بگو برات جنس خوب بگیرم. تویتر هم اگه خواستی دام 1 اینچ ابریشمی دارم صداش عالیه. قیمتش هم خوبه. فیلیپس هم که گفتم دارم ولی اون بلژیکیه قیمتش بالاتره... سوپر تویتر هم اگه خواستی دارم.

ممنون اما نگفتي يه بلندگويه قديمي مثل اون فيليپس چطور تا الان آك مونده؟يه عكسم از تيوتر هات بده با مشخصات يه قيمتم بده از همه اين 3 نوع كه گفتي لطفا. خودت به شخصه اين مدل تيوترهايي كه مي گي از SONY 950 ياPioneer Todoroki بهتر ميدوني تو تريبل زدن ؟

tape

Registered User
لایک‌ها
505
يه سئوال ديگه ام تو pm كردم ازت سيناترا در مورد يه استريو تميز اگه دورو برت هست.

tape

Registered User
لایک‌ها
505

tape

Registered User
لایک‌ها
505
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا