• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار Everex E900 يا Qtek S200

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان عزيز بنده نياز فوري به يك pocket pc Everex E900 يا Qtek S200 دارم در ضمن اگر مايل باشيد يك موبايل K750i سوني اريكسون دارم كه حاضرم با هم عوض كنيم و بقيه رو هم پولش را تقديم كنم. لازم به ذكر است دستگاه مذكور بايد كاملا تمييز و سالم و بدون تعميير باشد مثل k750 بنده.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
میتونم دلیلش رو بدونم چرا فقط این دو مدل؟؟؟؟

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
آقا مجتبي ببخشيد كه دير به سوال شما جواب ميديم باور بفرمائيد كه تقصير بنده نيست من از اينترنت شركت استفاده مي كنم متاسفانه اين سايت فيلتر شده وقتي هم كه با ip وارد سايت ميشدم نمي تونستم login كنم تا جواب شما رو بدم در هر صورت ببخشيد و اما در جواب عرض كنم everex e900 با توجه به قيمت مناسب و performance خوب و قابليت نصب wm5 جواب كار من رو ميده (البته خواهرم ميخواد استفاده كنه من 2 ساله كه از imate-jam استفاده ميكنم) در ضمن اگر شما پيشنهاد بهتري داريد بفرمائيد تا استفاده ببرم در پايان از زحمات شما و دانيال عزيز(جناب آقاي دكتر) كمال تشكر رو دارم.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
من یک qteks200 برای فروش دارم ولی قیمت ندارم.
تا نظر شما چی باشه

سلام دوست عزيزم
بنده خريدارم شما قيمت بفرمائيد اگر متناسب با بودجه بنده بود در خدمت شما خواهم بود از توجه شما ممنوم.
يا علي.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
آقا مجتبي ببخشيد كه دير به سوال شما جواب ميديم باور بفرمائيد كه تقصير بنده نيست من از اينترنت شركت استفاده مي كنم متاسفانه اين سايت فيلتر شده وقتي هم كه با ip وارد سايت ميشدم نمي تونستم login كنم تا جواب شما رو بدم در هر صورت ببخشيد و اما در جواب عرض كنم everex e900 با توجه به قيمت مناسب و performance خوب و قابليت نصب wm5 جواب كار من رو ميده (البته خواهرم ميخواد استفاده كنه من 2 ساله كه از imate-jam استفاده ميكنم) در ضمن اگر شما پيشنهاد بهتري داريد بفرمائيد تا استفاده ببرم در پايان از زحمات شما و دانيال عزيز(جناب آقاي دكتر) كمال تشكر رو دارم.

سلام دوست عزیز

من حسین هستم ، مجتبی اون یکی مدیر بخش هست (سرور ما)

در باره خرید ای900 اصلا عجله نکن که به نظر من کار اشتباهی میکنید

شما یه سر به قسمت پاکت پسی بزن حتما گزینه های بهتری وجود داره:)

موفق باشید:)

harei

Registered User
لایک‌ها
8
حسين آقا از راهنمائي شما ممنونم ولي تا اونجا كه من ميدونم ارزونترين ppc هاي موجود در داخل كشور Hyundai A200 و Htc 3400 هستندكه اولي 380 هزار تومان و دومي هم بدون گارانتي 375 هزار تومان هستند ولي من ميخوام يه ppc كاركرده بگيرم كه ارزونتر باشه و كارائي اونهم در حد متوسط باشه در ضمن گزينه هاي متوسط تو بازار مثلا htc touch هست كه اونهم قيمتي بالاي 450 هزارتومان بايد داشته باشه در صورتي كه هزينه اي كه من براي اين مورد در نظر گرفتم حدود 250 هزار تومان هست با اين اوصاف چه مدلي و از چه برندي پيشنهاد ميفرمائيد؟ در پايان از بذل توجه شما مديران عزيز اين فروم كمال تشكر رو دارم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسين آقا از راهنمائي شما ممنونم ولي تا اونجا كه من ميدونم ارزونترين ppc هاي موجود در داخل كشور Hyundai A200 و Htc 3400 هستندكه اولي 380 هزار تومان و دومي هم بدون گارانتي 375 هزار تومان هستند ولي من ميخوام يه ppc كاركرده بگيرم كه ارزونتر باشه و كارائي اونهم در حد متوسط باشه در ضمن گزينه هاي متوسط تو بازار مثلا htc touch هست كه اونهم قيمتي بالاي 450 هزارتومان بايد داشته باشه در صورتي كه هزينه اي كه من براي اين مورد در نظر گرفتم حدود 250 هزار تومان هست با اين اوصاف چه مدلي و از چه برندي پيشنهاد ميفرمائيد؟ در پايان از بذل توجه شما مديران عزيز اين فروم كمال تشكر رو دارم.

خواهش میکنم عزیز:)

راستش با این قیمتی که شما مد نظرتون هست فقط میتونید همون اس 200 دست 2 رو بگیرید که یه نمه کند هست البته از نظر قیافه بهتر از a200 هست که بهتر به درد خواهر تون میخوره:)

ولی هر چی مگیرید از نظر lcd باطری و .... تست کنید و وقت تست بگیرید از طرف فروشنده

موفق باشید:)

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
حسين آقا يك pocket pc مدل+ Eten M600 به قيمت 370 به بنده پيشنهاد شده از نظر كارائي اطلاعاتي راجع به اين مدل داريد؟ آيا wm6 براي اين ppc وجود داره؟ البته ببخشيد كه اينقدر مزاحم شما شدم .
ممنون.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
بنده خريد خودم رو انجام دادم از حسين آقا هم كه بنده رو راهنمائي كردند ممنونم.

بالا