• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار IPAD4 يا IPAD3 فقط (WIFI)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alirezasavary

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان عزیز
همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست خریدار ipad3 یا ipad4 هستم البته فقط مدل wifi چون 4g اصلا به دردم نمیخوره منتظر پیشنهادات دوست گلم هستم

tf101

Registered User
لایک‌ها
229
نه ممنون چون هم قابل جیلبریک نیست هم اینکه قیمتتون خیلی بالاست با این قیمت دقیقا میتونم 32 نوش رو بخرم
بله 32 نو + اسمارت کاور + برچسب فکر نکنم بشه 2300!!!به هرحال ایشالله پیدا کنید کیس مناسب

alirezasavary

Registered User
لایک‌ها
8
بله 32 نو + اسمارت کاور + برچسب فکر نکنم بشه 2300!!!به هرحال ایشالله پیدا کنید کیس مناسب
ممنون دوست گلم امیدوارم شما هم سریعتر آیپدتون رو بفروشید اما اگه میخواستی راحت بفروشی نباید آپدیت میکردی به 6.1.3

tf101

Registered User
لایک‌ها
229
ممنون دوست گلم امیدوارم شما هم سریعتر آیپدتون رو بفروشید اما اگه میخواستی راحت بفروشی نباید آپدیت میکردی به 6.1.3
دوست عزیز شما آکبند بگیری مجبوری بری به 6.1.3
چون ios خودش 6.0.1 هستش و باگ داره
و اپل هیچ اجازه نمیده شما یه ورژن پایین تر از ورژن آخر ریستور کنی!!
و ایتکه الان با نرم pp25 که خیلی خیلی هم خوب کار میکنه چکاریه جیل کنی دستگاه رو بهم بریزی!!

alirezasavary

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز شما آکبند بگیری مجبوری بری به 6.1.3
چون ios خودش 6.0.1 هستش و باگ داره
و اپل هیچ اجازه نمیده شما یه ورژن پایین تر از ورژن آخر ریستور کنی!!
و ایتکه الان با نرم pp25 که خیلی خیلی هم خوب کار میکنه چکاریه جیل کنی دستگاه رو بهم بریزی!!
خوب داداش چرا آپدیت نکردی به 6.1.2 اینطوری هم جیل میشه هم باگ های نسخه اولیه رو نداره
و میدونم که نمیشه داگرید کرد بعد از ios 4. تا حالا با pp25 کار نکردم در ضمن جیلبریک هیچ مشکلی برای دستگاه به وجود نمیاره و اصلا دستگاه رو به هم نمیریزه

tf101

Registered User
لایک‌ها
229
خوب داداش چرا آپدیت نکردی به 6.1.2 اینطوری هم جیل میشه هم باگ های نسخه اولیه رو نداره
و میدونم که نمیشه داگرید کرد بعد از ios 4. تا حالا با pp25 کار نکردم در ضمن جیلبریک هیچ مشکلی برای دستگاه به وجود نمیاره و اصلا دستگاه رو به هم نمیریزه
عزیز وقتی شما روی ios پایین تر از ورژن آخر باشی یا باید بمونی رو همون یا بری به آخری
دیگه مثل قدیما اجازه اون وسط به ورژن6.1.2 بری رو نداری!!!وگرنه خودم میدونم عزیز!!اول هم 6.1.2 رو گرفتم اما اجازه نداد!!
بعدشم چرا عزیز جیلبریک مخصوصا این آخری هنگی که تاحالا نداشته ios هم بعضی وقتا داره!!!

alirezasavary

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز وقتی شما روی ios پایین تر از ورژن آخر باشی یا باید بمونی رو همون یا بری به آخری
دیگه مثل قدیما اجازه اون وسط به ورژن6.1.2 بری رو نداری!!!وگرنه خودم میدونم عزیز!!اول هم 6.1.2 رو گرفتم اما اجازه نداد!!
بعدشم چرا عزیز جیلبریک مخصوصا این آخری هنگی که تاحالا نداشته ios هم بعضی وقتا داره!!!
آهان متوجه شدم ممنون بابت اطلاع رسانی

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
ورژن 6.0.1 سراسر باگ باشه که البته باگ از طرف اپل یه تعریف دیگه داره .جیلبریک بشه بهتر از 6.1.3 هست که جیلبریک نشه .دستگاهی که جیلبریک نشه ارزشش کمتره.

tf101

Registered User
لایک‌ها
229
ورژن 6.0.1 سراسر باگ باشه که البته باگ از طرف اپل یه تعریف دیگه داره .جیلبریک بشه بهتر از 6.1.3 هست که جیلبریک نشه .دستگاهی که جیلبریک نشه ارزشش کمتره.
این نظر شماست...خیلی ها مثل خود من هیچ نیازی به جیل ندارن و با همین نرم افزار pp25 خیلی راحت هر نرم افزاری بخوام نصب میکنم!!
درسته جیل یک سری محدودیت هارو رد میکنه اما نه در اون حدی که شما شلوغ میکنی به ارزش دستگاه ربطی نداره!!!!

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7
YEDONE IPAD 3 16GB 3G DARAM

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
این نظر شماست...خیلی ها مثل خود من هیچ نیازی به جیل ندارن و با همین نرم افزار pp25 خیلی راحت هر نرم افزاری بخوام نصب میکنم!!
درسته جیل یک سری محدودیت هارو رد میکنه اما نه در اون حدی که شما شلوغ میکنی به ارزش دستگاه ربطی نداره!!!!

دقیقا نظر شخصی من نیست تو بازار خرید و فروش اونی که جیلبریک میشه رو بهتر بابتش پول میدن ولی الا ای حال بیشتر از ۲۰۰ تومن تفاوت داره واسه اینکه در جریان باشید اگر میخواین به من بگید باشه ولی واقع بین باشید بازار رو ببینید و تفاوت قیمت مگر اینکه کسی ناآگاه باشه به جیلبریک و از فوایدش بی خبر باشه خوبه روزهای اومد جیلبریک ۱۸ میلیون جیلبریک کردن دستگاهاشونو .( من خودم برنامه ارجینال هم دارم تازه کرک شده روی جیلبریک نشده هم میریزم کاری به این کارا نداریم) در هر صورت نظر شخصیتونو نگید واقع بین باشید ممنون.

alirezasavary

Registered User
لایک‌ها
8
دقیقا نظر شخصی من نیست تو بازار خرید و فروش اونی که جیلبریک میشه رو بهتر بابتش پول میدن ولی الا ای حال بیشتر از ۲۰۰ تومن تفاوت داره واسه اینکه در جریان باشید اگر میخواین به من بگید باشه ولی واقع بین باشید بازار رو ببینید و تفاوت قیمت مگر اینکه کسی ناآگاه باشه به جیلبریک و از فوایدش بی خبر باشه خوبه روزهای اومد جیلبریک ۱۸ میلیون جیلبریک کردن دستگاهاشونو .( من خودم برنامه ارجینال هم دارم تازه کرک شده روی جیلبریک نشده هم میریزم کاری به این کارا نداریم) در هر صورت نظر شخصیتونو نگید واقع بین باشید ممنون.
درسته.جیلبریک هم عمومی تر هست و مخصوصا در ایران با این محدودیت هاش حداقل برای من که اهمیت زیادی داره

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
دوست عزیز شما به روش دیفالت اپل آپدیت کردید و اینطوری هم بله فقط ورژن جدید رو میتونید نصب کنید
اگر فریمور 6.1.2 رو دانلود میکردید و با آیتونز ریستور میکردید به مشکلی برنمیخوردید و راحت میتونستید جیلبریک کنید.اگر من اشتباه میکنم لطفا بگید...
در ضمن مگه جیلبریک فقط نصب برنامه رایگان هست؟پس توییک ها به چه دردی میخورن؟و خیلی از محدودیت های دیگه که برداشته میشه.مثلا نه شما میتونید بلوتوث رو فعال کنید و نه میتونید توییک کاریردی iFile رو بریزید و ...
تازه اگر با این pp25 هم بشه به راحتی و بدون محدودیت اپ ریخت !!
و اینکه میفرمایید هنگ میکنه بنده به شخصه به همچین مشکلی برنخوردم.البته چند تا باگ جزئی داره اما هنگ خیر
و در آخر هم به تاپیک فروش کانکشن کیت و اسمارت کاور تو امضام مراجعه کنید !! :D
موفق باشید

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا