• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدارe-gold

jimbooojet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
1000$e-gold به قيمت 880 خريدارم خريد در محل لطفا p.m بدهيد

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
جک خوبی بود...
چرا انقدر کم می خری ؟؟؟؟

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mdibmehr2 :
جک خوبی بود...
چرا انقدر کم می خری ؟؟؟؟

بايد فعاليتي كنيم تا قيمت ايگولد درست شود. مثلا خريد 915 و فروش 920 تومان.

jimbooojet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mdibmehr2 :
جک خوبی بود...
چرا انقدر کم می خری ؟؟؟؟
مي توني قيمت فروش خودتو بگي نه مسخره بازي در بياري

mahdi508

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حدود 900$ برای فروش دارم ... هر دلار 905 تومان (مقطوع) فروشنده هستم.

اگر خواستید ... ایمیل من [email protected] و ID من در یاهو مسنجر mahdi8070 است ...

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamedrx :
بايد فعاليتي كنيم تا قيمت ايگولد درست شود. مثلا خريد 915 و فروش 920 تومان.

این امر غیر ممکن است چون با توجه به نوسانات شدید طلا که مبنای سیستم ایگلد است با این اختلاف قیمت همیشه سایتهای خرید و فروش ایگلد در حال ضرر هستند پس کلا خرید و فروش ایگلد عملا غیر ممکن می شود!
به نظر خودتان این طور نیست؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این امر غیر ممکن است چون با توجه به نوسانات شدید طلا که مبنای سیستم ایگلد است با این اختلاف قیمت همیشه سایتهای خرید و فروش ایگلد در حال ضرر هستند پس کلا خرید و فروش ایگلد عملا غیر ممکن می شود!
به نظر خودتان این طور نیست؟
و همینطوز احتمال سود هم وجود داره:d

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
و همینطوز احتمال سود هم وجود داره:d

و هیچ کس هم نمیاد به خاطر اینکه 30درصد احتمال دارد سود کند و70درصد هم ممکن است ضرر کند(چون طبق تجربه ما همیشه خریداران معمولا زمانی خرید می کنند که قیمت طلا پایین آمده باشد و فروشنده ها هم بالعکس ) بیاید کاری را شروع کند و مدتها آن را ادامه دهد. به نظر من اگر کسی چنین کاری انجام دهد دوحالت دارد:
1-برای پولی که در ابتدا در این کار سرمایه گذاری می کند زحمتی نکشیده است...
2-قصد کلاهبرداری دارد...
مانند ده ها سایتی که در این چند ساله ما دیدیم و شاید خودتان هم دیده باشید.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
و هیچ کس هم نمیاد به خاطر اینکه 30درصد احتمال دارد سود کند و70درصد هم ممکن است ضرر کند(چون طبق تجربه ما همیشه خریداران معمولا زمانی خرید می کنند که قیمت طلا پایین آمده باشد و فروشنده ها هم بالعکس ) بیاید کاری را شروع کند و مدتها آن را ادامه دهد. به نظر من اگر کسی چنین کاری انجام دهد دوحالت دارد:
1-برای پولی که در ابتدا در این کار سرمایه گذاری می کند زحمتی نکشیده است...
2-قصد کلاهبرداری دارد...
مانند ده ها سایتی که در این چند ساله ما دیدیم و شاید خودتان هم دیده باشید.
کی گفته 30 بث 70 هست؟
50 به 50 هست
شما هم هیچ موقع وقتی قیمت بالاست(طلا) با قیمت بالا خرید نمیکنی
حالا من نگقتم که اون قیمتی که اون شخص میکه خوبه یا بده کلا گفتم سود و ضرر داره تو کاره خرید و فروش

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
کی گفته 30 بث 70 هست؟
50 به 50 هست
شما هم هیچ موقع وقتی قیمت بالاست(طلا) با قیمت بالا خرید نمیکنی
حالا من نگقتم که اون قیمتی که اون شخص میکه خوبه یا بده کلا گفتم سود و ضرر داره تو کاره خرید و فروش

دوست عزیز
میشه بگید قیمت بالا یعنی چی؟
منظور من از کلمه "بالا" نسبی است بهتر بگم یعنی نمیشه مشخص کرد که آقا 650$ قیمت بالایی برای هر اونس طلاست یا 700$ یا شاید هم 550$ که بدانیم که چه زمانی خرید بکنیم یا نه!
مثلا من در چند روز قبل مقدار 3 اونس طلا با قیمت 630$ در هر اونس خریدم و روند بازار افزایش قیمت طلا را نشان می داد ولی یکدفعه با تغییرات به وجود آمده در شرایط بازار در عرض چند ساعت قیمت طلا به 612$ در هر اونس رسید.یعنی در عرض چندین ساعت 54$ متضرر شدم.حال اگر با اختلاف 2 تومان در هر دلار بخواهم خرید و فروش کنم بعد از چند وقت...
اگر واقعا یک سایت چه ایرانی چه خارجی بتواند با چنین سود غیر معقولانه وکمی کار کند من حاضرم شرط ببندم که کلاهبردار است!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوست عزیز
میشه بگید قیمت بالا یعنی چی؟
منظور من از کلمه "بالا" نسبی است بهتر بگم یعنی نمیشه مشخص کرد که آقا 650$ قیمت بالایی برای هر اونس طلاست یا 700$ یا شاید هم 550$ که بدانیم که چه زمانی خرید بکنیم یا نه!
مثلا من در چند روز قبل مقدار 3 اونس طلا با قیمت 630$ در هر اونس خریدم و روند بازار افزایش قیمت طلا را نشان می داد ولی یکدفعه با تغییرات به وجود آمده در شرایط بازار در عرض چند ساعت قیمت طلا به 612$ در هر اونس رسید.یعنی در عرض چندین ساعت 54$ متضرر شدم.حال اگر با اختلاف 2 تومان در هر دلار بخواهم خرید و فروش کنم بعد از چند وقت...
اگر واقعا یک سایت چه ایرانی چه خارجی بتواند با چنین سود غیر معقولانه وکمی کار کند من حاضرم شرط ببندم که کلاهبردار است!
خوی شما الان داری ضررتو میگی من نمیکم ضرر نمیکنی اما مثلا الان بخری بعد زیاد شد سوده
منم نگفتم که قیمتی که اون اقا گفت بده یا خوبه فقط گفتم احتمال ضرر یا سئد یکسان هست

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
خوی شما الان داری ضررتو میگی من نمیکم ضرر نمیکنی اما مثلا الان بخری بعد زیاد شد سوده
منم نگفتم که قیمتی که اون اقا گفت بده یا خوبه فقط گفتم احتمال ضرر یا سئد یکسان هست

امین جان من منظور شما را کاملا متوجه شدم ولی:
احتمال ضرر و سود برای ما که هر روز چند هزار دلار ترانسفر داریم یکسان نیست.چون ما همیشه بایدبه مشتری بفروشیم و همیشه از او بخریم آن هم در کمتر از یک ساعت و مشتری هم زمانی را برای خرید و فروش انتخاب می کند که وضعیت طلا به نفع او باشد پس به همین دلیل همیشه احتمال ضرر کردن از لحاظ قیمت طلا زیاد است.
البته همکارانی هستند که بعد از چند ساعت ایگلد را واریز می کنند و آن هم به این دلیل است که در این مدت زمان به محض اینکه قیمت به اوج رسید حواله هایشان را انجام دهند و یا فرصتی داشته باشند از سایتهای خرید و فروش دیگر با قیمت همکاری ایگلد تهیه کنند و به مشتری بفروشند...

بالا