jimbooojet
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 15
- لایکها
- 0
سلام دوستان
1000$e-gold به قيمت 880 خريدارم خريد در محل لطفا p.m بدهيد
1000$e-gold به قيمت 880 خريدارم خريد در محل لطفا p.m بدهيد
به نقل از mdibmehr2 :جک خوبی بود...
چرا انقدر کم می خری ؟؟؟؟
مي توني قيمت فروش خودتو بگي نه مسخره بازي در بياريبه نقل از mdibmehr2 :جک خوبی بود...
چرا انقدر کم می خری ؟؟؟؟
به نقل از hamedrx :بايد فعاليتي كنيم تا قيمت ايگولد درست شود. مثلا خريد 915 و فروش 920 تومان.
و همینطوز احتمال سود هم وجود داره:dاین امر غیر ممکن است چون با توجه به نوسانات شدید طلا که مبنای سیستم ایگلد است با این اختلاف قیمت همیشه سایتهای خرید و فروش ایگلد در حال ضرر هستند پس کلا خرید و فروش ایگلد عملا غیر ممکن می شود!
به نظر خودتان این طور نیست؟
و همینطوز احتمال سود هم وجود داره:d
کی گفته 30 بث 70 هست؟و هیچ کس هم نمیاد به خاطر اینکه 30درصد احتمال دارد سود کند و70درصد هم ممکن است ضرر کند(چون طبق تجربه ما همیشه خریداران معمولا زمانی خرید می کنند که قیمت طلا پایین آمده باشد و فروشنده ها هم بالعکس ) بیاید کاری را شروع کند و مدتها آن را ادامه دهد. به نظر من اگر کسی چنین کاری انجام دهد دوحالت دارد:
1-برای پولی که در ابتدا در این کار سرمایه گذاری می کند زحمتی نکشیده است...
2-قصد کلاهبرداری دارد...
مانند ده ها سایتی که در این چند ساله ما دیدیم و شاید خودتان هم دیده باشید.
کی گفته 30 بث 70 هست؟
50 به 50 هست
شما هم هیچ موقع وقتی قیمت بالاست(طلا) با قیمت بالا خرید نمیکنی
حالا من نگقتم که اون قیمتی که اون شخص میکه خوبه یا بده کلا گفتم سود و ضرر داره تو کاره خرید و فروش
خوی شما الان داری ضررتو میگی من نمیکم ضرر نمیکنی اما مثلا الان بخری بعد زیاد شد سودهدوست عزیز
میشه بگید قیمت بالا یعنی چی؟
منظور من از کلمه "بالا" نسبی است بهتر بگم یعنی نمیشه مشخص کرد که آقا 650$ قیمت بالایی برای هر اونس طلاست یا 700$ یا شاید هم 550$ که بدانیم که چه زمانی خرید بکنیم یا نه!
مثلا من در چند روز قبل مقدار 3 اونس طلا با قیمت 630$ در هر اونس خریدم و روند بازار افزایش قیمت طلا را نشان می داد ولی یکدفعه با تغییرات به وجود آمده در شرایط بازار در عرض چند ساعت قیمت طلا به 612$ در هر اونس رسید.یعنی در عرض چندین ساعت 54$ متضرر شدم.حال اگر با اختلاف 2 تومان در هر دلار بخواهم خرید و فروش کنم بعد از چند وقت...
اگر واقعا یک سایت چه ایرانی چه خارجی بتواند با چنین سود غیر معقولانه وکمی کار کند من حاضرم شرط ببندم که کلاهبردار است!
خوی شما الان داری ضررتو میگی من نمیکم ضرر نمیکنی اما مثلا الان بخری بعد زیاد شد سوده
منم نگفتم که قیمتی که اون اقا گفت بده یا خوبه فقط گفتم احتمال ضرر یا سئد یکسان هست