• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد دوربين ديجيتال با 450 هزار تومن پول!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام به رفقا.
ميخواستم از شما براي خريد دوربين ديجيتال راهنمايي بگيرم.
من براي يك نفر بايد دوربيني بخرم كه:
×× 6 مگا پيكسل باشه! چون عكسبرداري از يه سري ريزه كاريها هست بايد عكس با جزييات نسبتا خوبي باشه. بيشتر از اين مقدار هم گمون كنم قيمت دوربين خيلي بالا ميره و به صرفه نيست.
×× از حافظه ارزان قيمتي استفاده كنه. چون ميخواد حتما با اين دوربين فيلمبرداري هم بكنه. البته ميدونم كه كيفيت چندان بالا نخواهد بود اما چون فيلمبرداري هم احتياج داره بايد از حافظه هاي بالايي مثل 512 مگ و بالاتر استفاده كنه. پس به نظر من بهتره حافظه اش از نوع ارزان قيمتي باشه. گمونم CF ها ارزونتر باشن و كاهش قيمت هم داشته باشن. درسته؟!
×× اگه وضوح فيلمبرداري نسبتا خوبي هم داشته باشه كه چه بهتر!
×× در مورد زوم اپتيكال اگه 4 ايكس باشه چه بهتر اما اگه قيمت رو داره ناجور بالا ميبره همون 3 ايكس بهتره.
×× كل موجودي هم براي خريد دوربين در حدود 450 هزار تومن هست. يه مقداري هم براي حافظه كنار گذاشتم.
راستش من خودم يه canon A85 دارم. خيلي هم راضي هستم. گفتم شايد توي راسته كار canon بعد از A95 كه 5 مگاپيكسل هست دوربيني با 6 مگاپيكسل و... وجود داشته باشه. البته تعصب خاصي ندارم. اگه مدل خاصي به نظرتون مياد لطفا من رو راهنمايي كنين.
ممنون.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با بودجه شما دوربين هاي خوبي ميشه خريد اما تا جايي كه من ميدونم بالاي 5 مگاپيكسل در اين رنج گير نمياد... اين canon S2 IS هم كه تازه اومده 5 مگاپيكسل هست... از canon با اين مشخصات نميشه !!!!! يا بايد بياي 5 mp و كمتر يا اينكه بودجه رو ببري بالا.. چون شما دقيقا روي مرز انگشت گذاشتي. دروبين هاي بالاي 5 MP يك جورايي حرفه اي هستن و تو اين قيمت ها نيستن...

canon كه نميشه ولي فكر كنم از sony بشه با اين مشخصات خريد... من چون مدل هاي سايبر شات رو زياد نميشناسم نظري نميدم...و از طرفي memory هم كه CF نميخوره !!!!

گفتي از ريزه كاري ميخواي عكي بگيري ... macro خوب هم ميخواي ؟؟؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببين عكاسي از اتاق عمل، دل و روده مردم و... هست. البته گمون نكنم بشه دوربين رو انقدر ها نزديك برد! بنابراين خيلي macro مد نظر نيست. بيشتر همون وضوح تصوير و حافظه ارزان قيمت مهمه.
بعد از A95 يه مدل 6 مگا پيكسلي نيومد؟! ( از همين سري)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
fujis7000 خيلي به مشخصاتي كه مي خواي نزديكه /

بهره گيري از 2 نوع حافظه . xd و cf

زوم اپتيكال 6x

كلا خيلي حرفه اي نيست اما به نظرم به كارت خيلي بياد .

6 مگاپيكسل هم هست .

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
ببين عكاسي از اتاق عمل، دل و روده مردم و... هست. البته گمون نكنم بشه دوربين رو انقدر ها نزديك برد! بنابراين خيلي macro مد نظر نيست. بيشتر همون وضوح تصوير و حافظه ارزان قيمت مهمه.
بعد از A95 يه مدل 6 مگا پيكسلي نيومد؟! ( از همين سري)

سري A هاي دورقمي به a95 فعلا ختم شده مدل بعديش هم نميدونم ميخواد چند باشه !!!!!!!!!! شايد A تك رقمي اومد. كه با منطق canon يعني دوربين هاي بهتري خواهند بود... شايد هم A96 ...
بريم سر اصل مطلب... من فكر كنم 5مگا پيكسل هم كفايت كنه... البته اگه صحبت از چاپ باشه قضيه فرق ميكنه... ولي دوربين هاي پزشكها به نظر من اگه macro قوي داشته باشه بهتره... باز هم اگه تغييري نخواي بدي در مشخصاتي كه خواسته بودي canon رو بايد بذاري كنار.. مارك هاي خوب ديگه هم هستن... دوستاني كه كار كردن زحمت ميكشن ميگن..

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ممنون مهدي جان.
راستش من يه چيز ساده و راحت الحلقوم ميخوام. با تنظيمات آسان. چون كسي كه عكس ميگيره حرفه اي نيست. زياد پول خرج كردن مثل دور ريختن پول مي مونه.
گمونم SLR باشه. راستش من با اين دوربينها آشنا نيستم. بايد جزو حرفه ايها باشه. درسته؟!
قيمتش توي بازار ايران چنده؟ كسي پيشنهاد ديگه اي نداره؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اوه! قيمتش در حدود 550 هزار تومنه! نه! خيلي گرونه! :wacko:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بابا با 490 هم ميشه پيدا كرد :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
slr كه نيست ! شبيه slr ه :D

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بیبین آخه 5 و 6 تو این اندازه که شما می خوای عکس بگیری اصلا فرقی نداره با هم. به نظر من یه 5مگی مثل نیکون5400 یا کنون جی 5 یا پاناسونیک fz20 یا سونی وی وان بگیری بهتره...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از buf :
بیبین آخه 5 و 6 تو این اندازه که شما می خوای عکس بگیری اصلا فرقی نداره با هم. به نظر من یه 5مگی مثل نیکون5400 یا کنون جی 5 یا پاناسونیک fz20 یا سونی وی وان بگیری بهتره...
خب حالا كه به 5 مگا رسيديم شما A95 رو توصيه نميكنين؟! اينهايي كه گفتين توي بازار پيدا ميشن؟ قيمتشون چه جورياس؟
من يه مدل المپيوس 6 مگاپيكسل با همين مشخصات خودم پيدا كردم اما نميدونم اين دوربين ها ارزش خريدن دارن يا نه.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
کوفی عنان از عاشقان سینه چاک نایکون هست

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
طبق سايت cnet براي 5 مگاپيكسل (آخرش به همين دارم راضي ميشم) اين 3 تا در صدر هستن:
Canon PowerShot S50
Canon PowerShot A95
Nikon Coolpix 5000
پيشنهاد شما چيه؟ آيا مدلهاي BenQ و Olympus و... ارزش خريدن دارن يا نه؟ :eek:

بالا