• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد دوربين = گيجي

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
آقا ما خير سرمون گفتيم با ديجيتال حال كنيم . الان حدود دو ماه هست كه مطالب چند تا سايت فارسي رو زيرو رو كرديم . اما هيچي به هيچي . هر چي ميخوني بيشتر گيج ميشي . اطلاعات كه بالا ميره انتخاب هم سختر ميشه.
ما اول گفتيم دوربين ارزون ولي با كيفيت مي خوايم . گفتن SQ . يكي گفت اصلا nikon خوب نيست چه برسه به مدل اشانتيونيش .يكي گفت فقط سري a كنون
تو رو خدا يكي پيدا بشه مارو راهنمايي كنه
در ضمن قيمتش زير 200000 تا سبز
يه در ضمن ديگه اين كه قيمت تو قشم چقدر با تهران فرق داره ؟؟؟

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسلما هر چی اطلاعاتت بالاتر بره بهتره و گستره ی انتخابت هم وسیع تره و هم در نظر خودت محدودتر می شه،
ولی نیکون دوربین خوبیه، به هر حال هر چی باشه فقط داره دوربین تولید می کنه، هر کی هم گفته نیکون خوب
نیست، احتمالا قبلا عکاسی آنالوگ کار نمی کرده، و گرنه این حرف رو نمی زد، چون نیکون توی سری های دیجیتال
خودش هم خداست، مطمئن باش وقتی یه کارخونه داره یه چیزی تولید می کنه که همه ی دنیا قبولش دارن، جنس
بد نمی زنه.

آقا یه لطف بکن آدرس جایی که از این اشانتیون ها رو می ده از اون بنده خدا که بهت گفته بگیر، می خوام منم یکی
داشته باشم! :lol:

بعد از این، سری کنون هم خوبه، ولی فعلا توی ایران زیر دویست توی همین سری می تونی گیر بیاری، تنها عیب
اس کیو نزدیک بودن فلاش به لنزه، که توی عکاسی های با فلاش شاید در بعضی موارد اذیتت کنه، وگرنه مانور
اونو هیچ دوربینی توی اون سری نداره.

ان شاا... که یه دوربین خوب بخری از آخر! اینجا هم مطلب زیاده، بخونی بد نیست ... :)

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
اولا دوربين هاي نيكون فوق العاده عالي هستند
اصلا جاي هيچ صحبت را باقي نمي گذارند
و اما در مورد مشكل شما دوست عزيز
اولين قدم براي خريد دوربين تعين نوع كاربري و هدف شماست.
شما اگر بدانيد كه دوربيني مي خواهيد بخريد به چه مظر و براي به چه هدفي ميخواهيد از ان استفاده كنيد كار شما خيلي راحت ميشود
بعد نوبت ميرسد به شناخت ساختار و اجزا دوربين ها ان كار باعث ميشود تا شما بتوانيد بهتر دوربين هاي مختلف را با هم مقايسه كنيد
مسئله نقدينگي هم چيز مهمي ميتواند باشد

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
در تکمیل حرف دوستان
سعی کن دوربینت رو توی همون شهر خودت بخری که برای گارانتی و این حرفا مشکلی پیش نیاد
تا اونجایی که من میدونم و مطمئنم اختلاف قیمت تهران با قشم بدک نیست(البته تهران ارزون تره!!!!)
برای مثال من یه CF 256 مگابایتی رو تهران خریدم 32 تومن ولی 1 ماه پیش قشم بود 53 تومن!!!!

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
آقا اين nikon SQ كه ميگن خوبه پس چرا اينقدر عكساش نويز داره
چه در روز و چه در شب( البته در شب وحشت ناك)

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متوجه منظورت نشدم
با اینکه من طرفدار سرسخت کنون هستم
ولی اس کیو عکسهای بسیار خوبی میگیره
چطوری میگی نویز داره
لطفا لینک یکی از این عکسا رو بده تا دربارش با هم صحبت کنیم

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتره به تاپيك هاي گذشته ي نگاهي بندازيد. در ضمن كسي كه 200 هزار تومن هزينه ميكنه نبايد انتظار يك دوربين در حد سوني اف 828 داشته باشه... 200 هزار تومن 200 هزار تومنه و اس كيو هم اس كيو . :wacko: نه سوني 828
در مورد نويز هم مشكل مشخصا از اس كيو نيست. بايد دليل را پيدا كرد كه همانطور كه رفقا ميگن بهتره چند عكس در فواصل زماني روز و شب رو بذاريد تا دوستان مشكل رو بگن.

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
آقايون . يه لينك ميزارم . توي اين لينك چند تا عكس توسط اين دوربين محترم گرفته شده (دستش درد نكنه )
يه نگاه بندازيد در ضمن خوب بخونيد . در مورد عيبهاي اون نوشته (SQ) نوشته
SQ

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
به اون عكسي كه تو شب گرفته شده . ويا اون ساختمان دقت كنيد :eek:
راستي به نظرتون اين حرفا چقدر صحت داره :

1. نويز بیش از حد زياد در حد باور نکردنی
2. عکس غیر قابل استفاده در محیط با نور متوسط مثل داخل اتاق
3. اختلال اساسي در white balancing که نيکون هنوز firmware برطرف کننده رو منتشر نکرده.
4. در محیط هاي بسيار پر نور رنگها کاملا غیر عادیست مثلا ماسه کنار دریا متمایل به نقره اي ديده ميشود اصولا سفيد يکدست شدن بخش بزرگي از تصوير زياد اتفاق مي افتد بعنوان نمونه روي موج هاي دريا . کلا نورسنجي آن در رديف بدترين دوربين هايي است که ديده ام.
5. در مقایسه با ساير دوربين ها جزئيات کمتري را در عکس داريد . بخش عمده آن بخاطر نور سنجي نادرست است ولي به نظر من عکس العمل سنسور آن به شدت هاي متغير نور غير عاديست و دامنه خيلي خيلي محدودي از نور را در تصوير داريد .
6. CA بسیار شدید بخصوص در نور زیاد معمولا در سایر دوربین ها در زوم بالاست ولی در این دوربین در زوم کم هم purple fringing واضح دارید و اصولا در برابر زمینه روشن تمام اجزا تصویر یک حاشیه پیدا میکنند .
7. ال سي دي بسيار بي کيفيت و کوچک که تقريبا در ساحل يا در آفتاب زياد هيچ چيزي نميتوانيد ببينيد
8. کیفیت نه چندان جالب مونتاژ بدنه که دو قسمت متحرک خیلي زود فاصله میگرند

در ضمن اين حرفاي من نيست هااااااااا

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
manmardam جان اين حرفها 100% صحت داره , اين سايت ها خيلي معتبرن و چيزي جز واقعيت رو نميگن , البته براي هر دوربيني يك سري معايب ميشمرن كه شما ببينيد اگر ميتونيد با اين معايب و مشكلات مثلا SQ كنار بيايد دوربين رو انتخاب كنيد ... واقعيت اينه كه با بودجه 200 هزار تومن محدوديت انتخاب زياده .

در ضمن فرمايشات جناب cortana كاملا صحيح بود .

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
راستي هر جا صحبت از نيكون ميشد ostadd اونجا بود ولي چند روزي هست كه تشريف ندارن

اميدوارم براشون مشكلي پيش نيومده باشه و به زودي شاهد حضور فعالشون در جمع دوستان باشيم :)

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3200 نيكون رو بخر ... خيلي هم خوبه ... قيمتش هم دو روز مونده به عيد 200 هزار تومن بود. با گارانتي نيكو نگرش.
در مورد اين دوربين هم در تاپيك هاي گذشته خيلي بحث شده. ي نگاهي بندازي همه چي دستت مياد.
در ضمن كنون زير 200 فقط آ 60 هست كه خيلي كم شده و به شخصه تو بازار نو اش را گير نياوردم. الان بهترين گزينه ارزان كانن يا كنون همون آ 75 هست كه 240 تومنه و باتري و شارژر هم ميخواد. كه حدوداي 265 در مياد البت بدون كيف و ...

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از manmardam :
به اون عكسي كه تو شب گرفته شده . ويا اون ساختمان دقت كنيد :eek:
راستي به نظرتون اين حرفا چقدر صحت داره :

1. نويز بیش از حد زياد در حد باور نکردنی
2. عکس غیر قابل استفاده در محیط با نور متوسط مثل داخل اتاق
3. اختلال اساسي در white balancing که نيکون هنوز firmware برطرف کننده رو منتشر نکرده.
4. در محیط هاي بسيار پر نور رنگها کاملا غیر عادیست مثلا ماسه کنار دریا متمایل به نقره اي ديده ميشود اصولا سفيد يکدست شدن بخش بزرگي از تصوير زياد اتفاق مي افتد بعنوان نمونه روي موج هاي دريا . کلا نورسنجي آن در رديف بدترين دوربين هايي است که ديده ام.
5. در مقایسه با ساير دوربين ها جزئيات کمتري را در عکس داريد . بخش عمده آن بخاطر نور سنجي نادرست است ولي به نظر من عکس العمل سنسور آن به شدت هاي متغير نور غير عاديست و دامنه خيلي خيلي محدودي از نور را در تصوير داريد .
6. CA بسیار شدید بخصوص در نور زیاد معمولا در سایر دوربین ها در زوم بالاست ولی در این دوربین در زوم کم هم purple fringing واضح دارید و اصولا در برابر زمینه روشن تمام اجزا تصویر یک حاشیه پیدا میکنند .
7. ال سي دي بسيار بي کيفيت و کوچک که تقريبا در ساحل يا در آفتاب زياد هيچ چيزي نميتوانيد ببينيد
8. کیفیت نه چندان جالب مونتاژ بدنه که دو قسمت متحرک خیلي زود فاصله میگرند

در ضمن اين حرفاي من نيست هااااااااا

سلام دوست گرامي

بله من اين مطالب را در مدخلي ديگر از همين انجمن نوشته ام .

نويسنده هر مطلب خواه هماهنگ و خواه برخلاف نظر شما باشد مسول نوشته خويش است . درست نيست که نوشته ديگري را با حذف نام نويسنده مورد بحث قرار دهيد .

اين مطالب همانطور که در پيوست سوال قبلي شما ذکر کردم اطلاعات آماري در برخورد با حدود 50 عدد از اين دوربين هاست و مشابه ليست اشکالاتي است که به خود نمايندگي اصلي نيکون گزارش کرديم . از سايتي هم نياورده ام مطمئن باشيد .

به هر روي در مورد هر کدام که مد نظر شما باشد با ذکر تعداد مورد در خدمت شما هستم.

با تشکر

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
آقا ما چاكرتيم . من هيچ منظوري نداشتم . شما نظرتون رو گفتيد خيلي ممنون . قصد من اين بود كه ببينم نظر ديگران چيه . (خداييش ديگه )
در ضمن من بابت اينكه اسمي از شما نياوردم و نوشته شما رو كپي كردم معذرت ميخوام
اينو به حساب اين بذار كه ناشي بودم :) :p

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیزم

شما بزرگواريد خواهش ميکنم . کوچکتر از آن هستم که بخواهم نصيحت کنم . اميدوارم شما هم دلگير نشده باشيد . فقط علاقمند بودم در صورت تمایل دوستان و وجود سوال جوابگو باشم چون دوربين هاي خيلي بهتري در اين محدوده قيمت قابل تهيه است و حس ميکردم به شدت متضرر ميشويد .

شما اگر دوربين هاي پنتکس و کداک را در اين محدوده قيمت بررسي کنيد انتخابهاي خيلي بهتري خواهيد داشت. اين دو شرکت محصولات خوب با قيمت ارزان دارند . اگر هم امکان دارد کمي بودجه را افزايش دهيد و انتخابهاي شما خيلي خيلي بيشتر خواهد بود . من بودجه شما را حدود 150 یورو در نظر گرفتم با توجه به قيمت 130 یورويي NSQ

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
آقا شما بودجه مارو بزار به حساب 200000 سبز
حالا چند تا پيشنهاد باحال برام بگيد
ممنون دوست عزيز :D

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
خب اگغه به من باشه كه ژيشنهاد هاي من ايناست:
1-كنون
2-كنون
3-كنون
4-و باز هم كنون
نتونستم جلوي خودمو بگيرم بالاخره گفتم:d

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
خداييش ديگه
راس ميگه . قرار شد فقط راهنمايي بهترين
راستي يه چيز اينجا عجيبه :
بيشتر بچه هاي اين فروم دوربين ديجيت دارن ولي كسي حال نداره لا اقل در مورد دوربينه خودش حرفي بزنه (تجاربي كه براي خريد دوربين خودش يا ديگران داره - و يا كاربردي دوربينش)
خواهشن اطلاعاتي رو كه دارين يا بدست آوردينو در اختيار همه بزارين .ممنون از همگي دوستان

بالا