اگر مایل بودید من میتونم براتون بخرم.به نقل از KgbCia :من مي خوام يه لايسنس براي سايتم بخرم. آيا كسي اين كار رو انجام ميده؟ آيا اين كار رو مسوولان اينجا هم انجام ميدن؟
هر دلار رو هزار تومن حساب میکنین؟ :blink:به نقل از knowhow :سلام
ما در پرشین تولز می تونیم براتون تهیه کنیم :
دائم 160.000 تومان
یک ساله 85.000 تومان.
برای تهیه ایمیل بزنید به hosting[at]persiantools.com اطلاعات کامل براتون ارسال می شه.
یک سودی باید باشه شاهد ...
من اين لايسنس رو با كمك شما خريد كردم كه شما ورژن 3.5.4 (آخرين ورژن) رو با customer number برام فرستاده بوديد. وقتي رفتم تو سايت www.vbulletin.com و خواستم لاگين كنم customer number و password ازم خواست. اين پسورد رو از كجا بايد بيارم؟به نقل از knowhow :سلام
ما در پرشین تولز می تونیم براتون تهیه کنیم :
دائم 160.000 تومان
یک ساله 85.000 تومان.
برای تهیه ایمیل بزنید به hosting[at]persiantools.com اطلاعات کامل براتون ارسال می شه.
چون با اکانت خودشون میخرن یوزر و به شما نمیدن هر موقع که ورژن جدید امد و خواستی یک میل به هاستینگ بزن بگو برات بفرستنمن اين لايسنس رو با كمك شما خريد كردم كه شما ورژن 3.5.4 (آخرين ورژن) رو با customer number برام فرستاده بوديد. وقتي رفتم تو سايت www.vbulletin.com و خواستم لاگين كنم customer number و password ازم خواست. اين پسورد رو از كجا بايد بيارم؟
ممنون
اگز خودش می خواد بخره یک سر به سایت www.vbulletin.com بزنه همه چی تو قسمت فروش گفته شدهسلام
یکی از دوستان VB با لایسنس نامحدود میخواد
لطفا راهنمایش کنید
Paypal هم میخره!!
[email protected]
اگه Paypal داره مستقیم خودش بره خرید کنه راحت تره که.به نقل از shahroodnet :سلام
یکی از دوستان VB با لایسنس نامحدود میخواد
لطفا راهنمایش کنید
Paypal هم میخره!!
[email protected]
مرسی:happy:
به نقل از Sayrex :من یه سوال دارم . زمانی که شما امکانات لازم رو در اختیار خریدار قرار نمیدید که خودش بتونه تو سایت ویبی اکانت بگیره و اگر مشکلی داشت مطرح کنه و یا فایلی رو دریافت کنه چه فایده داره ؟