• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد گرافيک

amirsadraii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من مادربردasus p7p55dدارم همينطور که ميدونيد اين مادربردddr3هست اولا خواستم بدونم ايا گرافيک ddr5هم ساپورت ميشه وسوکت مادربرد بهش ميخوره ؟؟ تا 500هزارتومان چه گرافيکي پيشنهاد ميکنيد کارم با تيري دي مکس و اتوکد هست ؟؟cpuهم i5هست در ضمن ايا ارزش داره گرافيک تا اين حدود براش بگيرم ...

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام دوستان
من مادربردasus p7p55dدارم همينطور که ميدونيد اين مادربردddr3هست اولا خواستم بدونم ايا گرافيک ddr5هم ساپورت ميشه وسوکت مادربرد بهش ميخوره ؟؟ تا 500هزارتومان چه گرافيکي پيشنهاد ميکنيد کارم با تيري دي مکس و اتوکد هست ؟؟cpuهم i5هست در ضمن ايا ارزش داره گرافيک تا اين حدود براش بگيرم ...
سلام
خوش اومدی
کارت گرافیک، خودش به نوعی یک سیستم محسوب میشه به این خاطر که از یک بورد، پردازنده ی گرافیکی و همینطور حافظه ی ویدئویی اختصاصی بهره می بره و حتی بعضی از مدل ها تغذیه ی برق جداگانه دارن و برای سازگاری با مادربورد، فقط کافیه با اسلات مادربورد همخوانی داشته باشه.
کارت های گرافیکی موجود تو بازار بیشتر نزدیک به اتفاقشون با درگاه مادربوردتون همخوانی دارن.
من پیشنهاد می کنم اگر بتونی یه GTX 580 کارکرده دور و بر این بودجه پیدا کنی، انتخاب خوبی خواهد بود.
ولی اگر بخوای یه کارت آکبند بگیری انتخابت به 750 تی آی از برندهایی مثل پالیت و گلکسی محدود میشه.
من نمیدونم کارت گرافیک فعلیت چی هست ولی اگر سر و کارت با رندرینگ سه بعدی مخصوصا از نوع ریل تایم هست، یقینا افزایش پرفورمنس محسوسی رو شاهد خواهی بود، مخصوصا با انتخاب GTX 580.

amirsadraii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید gtx 750 ti با مادربرد من سازگاره؟ کارهای ریل تایم انجام نمیدم اما رندر زیاد میگیرم ممنون
سلام
خوش اومدی
کارت گرافیک، خودش به نوعی یک سیستم محسوب میشه به این خاطر که از یک بورد، پردازنده ی گرافیکی و همینطور حافظه ی ویدئویی اختصاصی بهره می بره و حتی بعضی از مدل ها تغذیه ی برق جداگانه دارن و برای سازگاری با مادربورد، فقط کافیه با اسلات مادربورد همخوانی داشته باشه.
کارت های گرافیکی موجود تو بازار بیشتر نزدیک به اتفاقشون با درگاه مادربوردتون همخوانی دارن.
من پیشنهاد می کنم اگر بتونی یه GTX 580 کارکرده دور و بر این بودجه پیدا کنی، انتخاب خوبی خواهد بود.
ولی اگر بخوای یه کارت آکبند بگیری انتخابت به 750 تی آی از برندهایی مثل پالیت و گلکسی محدود میشه.
من نمیدونم کارت گرافیک فعلیت چی هست ولی اگر سر و کارت با رندرینگ سه بعدی مخصوصا از نوع ریل تایم هست، یقینا افزایش پرفورمنس محسوسی رو شاهد خواهی بود، مخصوصا با انتخاب GTX 580.

amirsadraii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن رندر های من با نرم افزار مکس و اتوکد و وی ری کار میکنم
بین gt 630 با حدود قیمت 300 تومان و gtx 750 با حدود650تومان موندم ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. ÷یشنهاد بنده همGeforce GTX750Ti هستش از برندی مثل Zotac که فکر کنم حدود 550000 تومان قیمتشه با گارانتی آواژنگ.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
در ضمن رندر های من با نرم افزار مکس و اتوکد و وی ری کار میکنم
بین gt 630 با حدود قیمت 300 تومان و gtx 750 با حدود650تومان موندم ممنون
توجه کنین که انتخابی که می کنین میتونه خیلی برای صرفه جویی در مدت زمان رندرگیری مفید باشه.
این بنچمارک رو در نظر داشته باشین:

07-CUDA-01-3ds-Max-iRay.png

البته موتور رندرگیری در نظر گرفته شده تو این بنچمارک iray هست ولی تفاوت چندانی با vray نداره.
فقط کافیه به فاصله ی 580 با کارت های ورک استیشن چند میلیونی انویدیا دقت کنین.
به همین خاطر اولین پیشنهادم به شما 580 بود ولی اگر باز هم روی آکبند پافشاری دارین، انتخاب آقا رضا گزینه ی خیلی خوبی هست، هر چند من خودم رده ی StormX از برند پالیت رو ترجیح میدم.

amirsadraii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه دوستان یه دنیا ممنون............
جناب ,Moltenواقعا 580معرک و خوبه اما کو دست دومش؟ خودتونم میدونید دست دوم سالم به این راحتی گیر نمیاد... از شما هم بسیار متشکرم از چندین نفر پرسیدم اما هیچ کس جواب نمیداد ممنونم وقت گذاشتید
فقط این 750 با مادربرد p7p55d سازگاره؟؟؟؟
توجه کنین که انتخابی که می کنین میتونه خیلی برای صرفه جویی در مدت زمان رندرگیری مفید باشه.

البته موتور رندرگیری در نظر گرفته شده تو این بنچمارک iray هست ولی تفاوت چندانی با vray نداره.
به همین خاطر اولین پیشنهادم به شما 580 بود ولی اگر باز هم روی آکبند پافشاری دارین، انتخاب آقا رضا گزینه ی خیلی خوبی هست، هر چند من خودم رده ی StormX از برند پالیت رو ترجیح میدم.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
از همه دوستان یه دنیا ممنون............
جناب ,Moltenواقعا 580معرک و خوبه اما کو دست دومش؟ خودتونم میدونید دست دوم سالم به این راحتی گیر نمیاد... از شما هم بسیار متشکرم از چندین نفر پرسیدم اما هیچ کس جواب نمیداد ممنونم وقت گذاشتید
فقط این 750 با مادربرد p7p55d سازگاره؟؟؟؟
670 کارکرده هم گزینه ی خوبی هست.
بله به احتمال بیشتر از 95درصد باید سازگار باشه، اون 5درصد هم به این خاطر هست که تک و توک گزارش شده که کارت های گرافیک pcie ورژن 3 یا 2.1 روی اسلات بعضی مادربورد هایی که ورژن اسلات 2.0 یا 1.1 داشتن، جواب نداده.
بهتره برای اطمینان از فروشنده ضمانت بگیرین.

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285

در موتور رندرینگ iRay تعداد هسته‌های کودا تأثیر زیادی دارند و در واقع کارت گرافیک کار اصلی رو انجام میده. اما در موتورهای vRay و mentalRay وظیفه رندرینگ بر عهده پردازنده مرکزیه. کارت گرافیک مجزا در این موتورها فقط باعث میشه که سیستم در بخش viewport روان‌تر عمل کنه و تأثیری در سرعت یا دقت رندرینگ نداره. اگه به دنبال راهی برای افزایش سرعت رندرینگ سیستم هستید، پیشنهاد میکنم یک درایو SSD 128GB به سیستم اضافه کنید یا حجم رم رو افزیش بدید.
اگه به هر دلیلی قصد خرید کارت گرافیک دارید، GIGABYTE GT 740 2GB به قیمت 360 یا Gigabyte R7 250X OC WF X2 2GB به قیمت 470 پیشنهاد میشه. اگه در آینده قصد کار با موتورهای رندرینگ گرافیکی رو ندارید، توصیه میکنم برای گرافیک بیشتر هزینه نکنید.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
در موتور رندرینگ iRay تعداد هسته‌های کودا تأثیر زیادی دارند و در واقع کارت گرافیک کار اصلی رو انجام میده. اما در موتورهای vRay و mentalRay وظیفه رندرینگ بر عهده پردازنده مرکزیه. کارت گرافیک مجزا در این موتورها فقط باعث میشه که سیستم در بخش viewport روان‌تر عمل کنه و تأثیری در سرعت یا دقت رندرینگ نداره. اگه به دنبال راهی برای افزایش سرعت رندرینگ سیستم هستید، پیشنهاد میکنم یک درایو SSD 128GB به سیستم اضافه کنید یا حجم رم رو افزیش بدید.
اگه به هر دلیلی قصد خرید کارت گرافیک دارید، GIGABYTE GT 740 2GB به قیمت 360 یا Gigabyte R7 250X OC WF X2 2GB به قیمت 470 پیشنهاد میشه. اگه در آینده قصد کار با موتورهای رندرینگ گرافیکی رو ندارید، توصیه میکنم برای گرافیک بیشتر هزینه نکنید.
بله حق با شماست VRay Adv رو با VRay RT اشتباه گرفته بودم، البته من هنوز هم مشخصا نمی دونم دوستمون از کدوم موتور استفاده میکنه ولی به هر حال با توجه به نوظهور بودن موتورهایی که بر پایه ی GPU هستند، دیر یا زود دوستمون مجبور هستن که برای رندرینگ نهایی به این موتور ها کوچ کنند، حتی موتورهای قدیمی هم کم کم به سمتی حرکت می کنن که از قابلیت های پردازنده های گرافیکی استفاده کنند.
دلیلش هم کاملا مشخصه چون از نظر بازدهی، یه گرافیک با رده ی قیمت متوسط با یک پردازنده ی سرور چند میلیونی برابری میکنه.
بنابراین به نظر من با در نظر گرفتن سوکت مادربورد و اینکه نباید پردازنده ی خیلی قدرتمندی روش سوار باشه، انتخاب مناسب برای الان و از اون مهمتر برای آینده، اینه که یه کارت گرافیک نسبتا قدرتمند تهیه کنند.

بالا