چه چیزهایی می خواین داشته باشه ؟؟ حالا من اینارو میگم تا ببینیم نیازهای شما از گوشی چیهبه نقل از adib :به نظر شما توي اين قيمت بهترين گوشي چيه؟
چرا؟
مطمئنی قیمت 6680 رو درست گفتی مهندس جان.قاعدتا باید از 6681 گرونتر باشه.به نقل از mohandes_milad :چه چیزهایی می خواین داشته باشه ؟؟ حالا من اینارو میگم تا ببینیم نیازهای شما از گوشی چیه
سونی اریکسون
k750 هزار345
نوکیا
6680 320 هزار
6681 357 هزار
7710 375 هزار
نه اتفاقا من هم همین قیمت رو دارم از 6681 ارزونتر شده:blink:به نقل از merulaalba :مطمئنی قیمت 6680 رو درست گفتی مهندس جان.قاعدتا باید از 6681 گرونتر باشه.
:blink: عجب! این شاید به خاطر امکانات نسل سومی این گوشی باشه که تو ایران بی مصرفه.در هر حال:blink:به نقل از Sony Ericsson!! :نه اتفاقا من هم همین قیمت رو دارم از 6681 ارزونتر شده:blink:
تایید میشه :happy:به نقل از nevisande :6680 بخر حالشو ببر ما رو هم دعا کن
به نقل از amin-asemi :بصورت اکيد و شديد 6680 توصيه ميگردد البته با گارانتي معتبر!
به نقل از Sony Ericsson!! :نه اتفاقا من هم همین قیمت رو دارم از 6681 ارزونتر شده:blink:
اگر يه ام پي تري پلير و يك دوربين ديجيتال ميخواي كه سيم كارت بخوره سوني اريكسون بگير ولي اگر يه موبايل ميخواي كه امكانات جانبي داشته باشه نوكيا 6681 يا 6680به نقل از adib :همون طور كه گفتم لطف كنيد اگه مرحمت ميكنيد و مارو شرمنده ميكنيد و گوشي ي را معرفي ميكنيد دليلتون رو هم براي اين انتخاب بگيد.
ضمنا براي من سيمباين بودن گوشي زياد مهم نيست ولي اگه دوتا گوشي از همه نظر متشابه باشند متمئنا من اون سيمباين داره رو انتخاب ميكنم.
حالا لطفا دليلتون رو براي پيشنهاد 6680 بفرماييد
ممنون
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از DariushAgah :راستي اين ابرار اقتصادي الان 3 ماهه قيمت 6681 رو مينويسه 500 تومن
به نقل از DariushAgah :اگر يه ام پي تري پلير و يك دوربين ديجيتال ميخواي كه سيم كارت بخوره سوني اريكسون بگير ولي اگر يه موبايل ميخواي كه امكانات جانبي داشته باشه نوكيا 6681 يا 6680
نوكيا 6680 بهترين كيفيت تماس را دارد. حتي در مركز ساختمان هم سيگنال را دريافت ميكنيد جايي كه بقيه گوشي ها مثل سوني اريكسون تي 630 بايد كنار پنجره باشند تا آنتن بدهند. شما هيچ تفاوتي بين محيط هاي بسته و آزاد حس نميكنيد . صدا بلند و واضح است حتي در محيطهاي شلوغ
حرف من نيست ترجمه آخرين قسمت اين صفحه موبايل ريوو بودبه نقل از Reza364 :این حرف شما در مورد سونی اریکسون جای معتبری عنوان شده؟حداقل من این مسئله رو اصلا حس نکردم محل کار من زیر دکلهای 230 کیلوولت برق و محل زندگی من در مرکز بیسیم انواع ارگانها قرار داره ولی من با گوشی k700 تقريبا هميشه در دسترس هستم ولي همكارم با نوكيا نه!
تقریبا همه میدونن اگه برای کسی سیمبیان مهم نباشه k750 هنوز هم بهترين انتخابه!