• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد گوشي سامسونگ يا...

vahid_e800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) سلام به همه عزيزان: :)
والا من ميخوام يه گوشي بگيرم (تا 300تومن).من واسم قيافه گوشي خيلي مهمه و عاشق مدلهاي كشويي هستم مثه سامسونگ ای 800 و یا دی 500.یا حتی زیمنس اس ال 65.
می خواستم منو راهنمایی کنین که ایا این مدل گوشی ها امتحانشو پس داده (مثلا در استفاده طولانی مدت ایا فنرشون شل نمیشه :wacko: )
بعدشم میگن مثلا ای 800 بلوتوث نداره ایا این خیلی مهمه چون مادون قرمز که داره(یعنی نمیشهبا مادون قرمز بین دو تا موبایل اطلاعات رد و بدل کرد.
در کل می خواستم نظر شما عزیزان رو در مورد این گوشی ها بدونم. اگه انتخاب مناسب تری تو بازار هست لطفا بگین. ولی لطف کنین این کتلتی ها رو معرفی نکنید. :wacko:
در نهایت از کمک شما عزیزان کمال تشکر را دارم. :) :) :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
D500
سیستم کشویی ش هم مکانیزم خوبی داره.

vahid_e800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يه كم بيشتر اگه توضيح بدين در مورد سوالاتم ممنون ميشم :( undefined

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دوست عزیز
اولن روی مادون قرمز یا همون اینفرا رد گوشی های سامسونگ اصلا حساب نکن و اصلا این قابلیت رو از اول ندید بگیر
دومن بلوتوث تقریبا الان داره بصورت یه قابلیت استاندارد تو گوشی ها درمیاد و بنظر من با اینهمه پولی که واسه خرید سامسونگ میخواین دور بریزین نداشتن بلوتوث یه عیب گنده محسوب میشه
سومن نداریم
چهارمن تا حالا دقت کردی همه اونایی که سامسونگ داشتن از داشتن این گوشی پشیمون بودن؟؟؟
پنجمن :(این تجربه شخصی منه) پولتو دور بریز ولی سامسونگ نخر...

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
نظر منم همینه!
ببین در اصل اگه بری ببینی میبینی که هیچی برای عرضه نداره.

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زيمنس هم يه مدل كشويي جديد زده كه خيلي خفنه
ولي هنوز نيومده
اگه ميتونيد صبر كنيد اون رو بخريد
اطلاعات بيشتر www.gsmarena.com در صفحه اولش معرفيش كرده

vahid_e800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامي دوباره به روشني آفتاب:
والا من هر چی فکر میکنم میبینم از خیر سامسونگ ای 800یا دی 500نمیتونم بگذرم(البته به خاطر شکلشون فقط)
بعدشم موبایل ای 800 پرفروش ترین موبایل در سال بوده.
ثانیا اگر یه سری به این آدرس بزنین میبینین چقدر از این موبایل خوبی گفته .
رابعا در سایت www.gsmarena.com نیز در صفحه home page در مورد این موبایل که بهترین علاقه رو در دنیا داره بحث کرده...
خامثا آیا زیمنس بهتر از سامسونگه؟؟؟؟؟؟(من که فکر نکنم)
بعدشم عزیزان بفرمایین گوشی با این شکل و شمایل رو دیگه چه شرکتی میزنه تا برم اونو بخرم.
در نهایت اگه دلیلهایی قانع کننده(نه نظر شخصی)دارین واسم بگین..
خدا پشت و پناهتون باشه.
از مدیران این بخش خواهش میکنم یه حالی به بنده بدن.
pic1.jpg

vahid_e800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامي دوباره به روشني آفتاب:
والا من هر چی فکر میکنم میبینم از خیر سامسونگ ای 800یا دی 500نمیتونم بگذرم(البته به خاطر شکلشون فقط)
بعدشم موبایل ای 800 پرفروش ترین موبایل در سال بوده.
ثانیا اگر یه سری به این آدرس بزنین میبینین چقدر از این موبایل خوبی گفته .
رابعا در سایت www.gsmarena.com نیز در صفحه home page در مورد این موبایل که بهترین علاقه رو در دنیا داره بحث کرده...
خامثا آیا زیمنس بهتر از سامسونگه؟؟؟؟؟؟(من که فکر نکنم)
بعدشم عزیزان بفرمایین گوشی با این شکل و شمایل رو دیگه چه شرکتی میزنه تا برم اونو بخرم.
در نهایت اگه دلیلهایی قانع کننده(نه نظر شخصی)دارین واسم بگین..
خدا پشت و پناهتون باشه.
از مدیران این بخش خواهش میکنم یه حالی به بنده بدن.
pic1.jpg

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
مطمئنا xplodعزيز بهتر ميتونه شما رو راهنمايي كنه ولي تجربه عمومي در مورد گوشيهاي سامسونگ منفيه به نظرمن هم پرداخت چنين مبلغي براي گوشي سامسوسگ اشتباهه اونم فقط براي قيافش! گوشي موبايل كارهاي مهمتري از شيك بودن داره كه بايد بتونه انجام بده كه گوشيهاي سامسونگ عموما نميتونن.توهمينجا هم اگه سرچ كني ميبيني كه اصل بحثها بيشتر روي سه محور نوكيا ، سوني اريكسون و زيمنس ميچرخه نه ماركهاي ديگه
به هرحال موفق باشي :happy:

vahid_e800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xpold جان من منتظر نظرتون هستم.
ممنون

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
كلا سامسونگ كارخونه رو ببنده سنگين تره . شما اگر فقط قيافه برات مهمه سامسونگي رو كه دوست داري بگير ولي بدون
فردا به خودت فحش ميدي . ( شايدم ندي ) چون ميبيني اگه يك 6630 ميخريدي الان بهترين گوشي سميبين با بهترين كيفيت
ممكن در 1.3 رو داشتي :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
[خامثا آیا زیمنس بهتر از سامسونگه؟؟؟؟؟؟(من که فکر نکنم)

:wacko:
خب معلومه كه نبايد فكر كني!! مطمئن باش زيمنس از سامسونگ بهتره!!!

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mansourlatifi :
آقا در زمان انتخابات رياست جمهوري بعداز اينكه خوب اين تبليغاتشون را نگاه كردم به اين فكر افتادم كه اگر اين (8 نفر - 1 نفر) را در يك ميكسر با هم قاطي كنند ازش يه آدم در مياد كه شايد!!! بدرد اين كار بخوره (رضايي هم از اول نخودي بود و كنار كشيد)
39.GIF

الان هم به اين فكر افتادم كه اين ديزاين و ظرافت موتورولا و سامسونگ با سيستم عاملهاي نوكيا و آي‌مت با دوربين و مانيتور و باطري و كيفيت پخش MP3 سوني‌اريكسون با سخت افزار و كيفيت استحكام زيمنس با آنتن دهي و سگ جوني الكاتل را باهم قاطي كنند: يه موبايل از توش در ميآد كه با هر قيمتي شده تمامي مردم دنيا يه دونه ازش ميخرند (صايران هم از اول نخودي بود و كنار كشيد)
77.GIF
25.GIF

البته بگذريم كه سرويسهاي مخابرات ايران لياقت يه همچين گوشي را ندارد
<!-- / message --><!-- edit note -->

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از tintin :
كلا سامسونگ كارخونه رو ببنده سنگين تره . شما اگر فقط قيافه برات مهمه سامسونگي رو كه دوست داري بگير ولي بدون
فردا به خودت فحش ميدي . ( شايدم ندي ) چون ميبيني اگه يك 6630 ميخريدي الان بهترين گوشي سميبين با بهترين كيفيت
ممكن در 1.3 رو داشتي :)

تن تن جان آخرش دليل علاقه مفرط شما به سيمبيان رو نفهميدم :wacko:

vahid_e800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) سلامي به آنانكه سلامم براشان طعم گل ياس را تداعي گر است. :rolleyes: :p
من نفهميدم چرا بعضي از عزيزان اينقدر شخصي صحبت ميكنند×××من حرف با دليل و مدرك رو قبول ميكنم.×××
اولا من خودم چندين رفيق دارم سامسونگ دارن و جز خوبي و آنتن دهي و... چيزي ازش نديدن و نيز دوستاني دارم كه 6600(جواد دوصفر :wacko: )دارن و وقتي ازشون در مورد 6600 كه اينقدر تو اين فروم ازش خوبي ديدم ميپرسم ميگن كه واقعا تلفن مزخرفي است و تنها كارايي مفيدش تو دعواست واسه اينكه بزني كله طرف و بشكني :lol: .
ولي من نميام از علايق شخصيم و يا چند تا از دوستانم در اين مورد صحبت كنم و مثلا بگم زيمنس خوبه.
همينطور كه ميدونين در زمان عرضه اس ال 65 زیمنس واقعا کف کرد :blink: و به ازای هر15 فروش ای 800تنها تونست 1دونه اس ال 55بفروشه.(بعضی وقتها بازار جهانی حرفهای زیادی واسه گفتن داره) :D
من از مدیران و همچنین عزیزان عضو خواهشمندم که با دلیل حرفاشونو بزنن .و لااقل کمی وقت برای جواب دادن به سوالات این حقیر اختصاص دهند.(جای دوری نمیره مهندس)
بعدشم نگفتین با اینفرارد هم میشه مثه بلوتوث بین دو موبایل ارتباط پیدا کرد یا نه.اگه میشه که محشره :p

در نهایت از کمک یکایک شما عزیزان کمال تشکر را دارم.

sse800_01.jpg

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
خب همه منتظر اظهار نظر xplod عزيز هستيم منتها گوشيهاي سامسونگ غير يكي دو استثنا تو هيچ كدوم از سايتهاي معتبر مربوط به موبايل داراي رتبه بالايي نيستن! فقط قشنگن

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
سيمبين بودن رضا جون برا اينه كه ميتوني روش برنامه نصب كني و الا سگ كا750 ميرزه به كتلت
ايشالا يك نقد حسابي در مورد سامسونگ مينويسم
167.gif
167.gif

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
شما تكليفو مشخص كن ئي 800 يا دي 500 ؟ يا اصلا چي مي خواي ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از vahid_e800 :
:) سلامي به آنانكه سلامم براشان طعم گل ياس را تداعي گر است. :rolleyes: :p
من نفهميدم چرا بعضي از عزيزان اينقدر شخصي صحبت ميكنند×××من حرف با دليل و مدرك رو قبول ميكنم.×××
اولا من خودم چندين رفيق دارم سامسونگ دارن و جز خوبي و آنتن دهي و... چيزي ازش نديدن و نيز دوستاني دارم كه 6600(جواد دوصفر :wacko: )دارن و وقتي ازشون در مورد 6600 كه اينقدر تو اين فروم ازش خوبي ديدم ميپرسم ميگن كه واقعا تلفن مزخرفي است و تنها كارايي مفيدش تو دعواست واسه اينكه بزني كله طرف و بشكني :lol: .
ولي من نميام از علايق شخصيم و يا چند تا از دوستانم در اين مورد صحبت كنم و مثلا بگم زيمنس خوبه.
همينطور كه ميدونين در زمان عرضه اس ال 65 زیمنس واقعا کف کرد :blink: و به ازای هر15 فروش ای 800تنها تونست 1دونه اس ال 55بفروشه.(بعضی وقتها بازار جهانی حرفهای زیادی واسه گفتن داره) :D
من از مدیران و همچنین عزیزان عضو خواهشمندم که با دلیل حرفاشونو بزنن .و لااقل کمی وقت برای جواب دادن به سوالات این حقیر اختصاص دهند.(جای دوری نمیره مهندس)
بعدشم نگفتین با اینفرارد هم میشه مثه بلوتوث بین دو موبایل ارتباط پیدا کرد یا نه.اگه میشه که محشره :p

سلام
عزيز جان, كلا اصلا اين بحث كه بگيم كدوك مارك بهتره! اشتباهه . اگرم من اونجا گفتم زيمنس بهتر از سامسونگه ( بقول شما بدون دليل ) چون شما هم خيلي راحت گفتين كه فكر نمي كنين از سامسونگ بهتره!
بازار جهاني حرف برا گفتن زياد داره اما نه براي همه !! اينكه يك چيزي فروشش بالا باشه , مسلما امتياز هست ولي همه چيز نيست . به نظر ميرسه سامسونگ بيشتر به جاي اينكه به كيفيت توجه كنه , داره با مسائل ظاهري و جانبي جلب مشتري ميكنه و خب موفق هم بوده و افراد با اطلاعات كمتر و عام پسند كه كم هم نيستند نظرشون جلب ميشه . پس يك چيز عام پسند بد نيست ( چون سلايق زيادي و جلب كرده ) ولي از نطر فني از هر كسي يه كم سرش بشه بپرسي ميگه زيمنس با سامسونگ چه فرقي داره! ( حالا بگذريم از نوكيا و سوني اريكسو ن و ...)
من خودم يه زماني N620 داشتم!! به جرات میگم آنتن دهی عالی داشت ( سامسونگ داشتم یه زمانی که دارم نظر میدم!) اون موقع گوشیهای سامسونگ نسبت به بقیه (جدای از کیفیت ) امکانات بیشتری داشتن . منشی و یه عالمه جینگولک دیگه! ولی الان چی؟ نه سیستم عامل دارن نه BT ! ... ( اصلا تکنولوژي بلو توث به سامسونگ نرسده هنوز؟!!!) ولي با همه اين حرفا مشتري بايد كلي پول بده بابت فقط طراحي گوشي . ضمن اينكه يه جا تو همين فروم (فكر كنم مدير سابق) يه نكته جالب گفته بود , اصلا توجه كردين طراحي سامسونگ در خيلي ار موارد شبيه موتورولا هست!!! ( در مورد اصطلاح كپ زدن تا حالا چيزي شنيدين؟! :cool: )
به هر حال به نظر ميرسه شما از قبل تصميم خودتونو گرفتين و من هم نيومدم كه نظر شما رو عوض كنم! چون سامسونگ كه ميگين از زيمنس پرفروش تره . نوكيا هم كه كتلته . پس 100% از سوني اريكسون هم خوشتون نميياد . به هر حال خريد گوشي سامسونگو پيشاپيش بهتون تبريك ميگم . ولي گوشيهاي ال.جي هم خوشگل توشون زياد داره و يه نگاهي به اونا بكني هم بد نيست .

vahid_e800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چاكر همتونم به مولا(اولا) :D
دوما:دي500 بلوتوثم داره.
سوما:من نظر شما گلها واسم خيلي مهمه چون تا حالا گوشس نداشتم درسته كه تو اينترنت زياد پلاسم و اطلاعات غير تجربي يه كووووووچولو دارم. :)
ولي بازم ميخوام بدونم نظر مدير محترم بخشها چيه؟
اميدوارم اين حقير رو نديد نگيرن و راهنمايي كنن. :happy:
موفق باشين.دست خدا به همراهتون. :p

بالا