• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد laptop از خارج يا از ايران؟

amp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خواهم يك laptop بخرم و برايم اين امكان هست كه بگويم از آن طرف آب (كانادا) برايم بخرند و بياورند. ولي

بعضي ها مي گويند كه بهتر است به خاطر گارانتي، از همين جا laptop را بخرم. با توجه به اختلاف قيمت بين اينجا و

آنجا (كه برايم البته مهم است) به نظر شما خريدن از اينجا بيشتر مي صرفد يا از آنجا؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اگر اين مطلب رو توي تايپيك مشاوره براي خريد و در قسمت لپ تاپ بنويسي زودتر جواب ميگيري.
اما من روش خارج از كشور رو براي خودم انتخاب كردم. چون واقعا تفاوت قيمت بالاست. حتي بيش از 500 هزار تومن..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از amp :
من مي خواهم يك laptop بخرم و برايم اين امكان هست كه بگويم از آن طرف آب (كانادا) برايم بخرند و بياورند. ولي

بعضي ها مي گويند كه بهتر است به خاطر گارانتي، از همين جا laptop را بخرم. با توجه به اختلاف قيمت بين اينجا و

آنجا (كه برايم البته مهم است) به نظر شما خريدن از اينجا بيشتر مي صرفد يا از آنجا؟

من نظر دفتر عزيز را قبول دارم ولي:
1- مراقب باشيد شخص مربوطه خودش لپتاپ شما را با خود بياورد.
اگر ارسال كند,شامل ماليات و هزينه ارسال و گمرك ايران خوهد شد كه در آن صورت عطايش را به لقايش خواهيد بخشيد...
2- تاكيد مي كنم كه شخص مربوط حتما آن را از جعبه در آورده و بر دوش بيندازد!يعني مصرف شخصي است وگرنه صدي سي تا چهل ماليات ورود دارد .(يك وسيله شخصي الكتريكي مستعمل بنظر بيايد)
3- مي توانيد در ايران با پرداخت مبلغ كمي آن را در نمايندگي مربوط گارانتي كنيد.
4- مراقب باشيد در نمونه هاي يك سازنده لپتاپ چيني نباشد!!!حداقل فروشندگان آنجا منصف ترند و مثلا اگر توشيباي ساخت آمريكا مي خريد,نوع چيني شده اش را كه اينجا بوفور نعمت وجود دارد!!! نميبينيد...
5-قطعات ساخت داخل لپتاپ بويژه به روز تر و بهتر است.
6- اگر توانستيد وسايل جانبي كه لازم داريد بگوئيد همزمان با لپتاپ خريداري شود تا اينجا به قيمت هاي نجومي چيني شده آن برنخوريد!!!!
7- خوش باشيد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
منم از خارج از ايران گرفتم ... خيلي اختلاف قيمت فاحشي نداشت ... ولي شرايط خيلي خوبي داشت !
مشكل گارانتي هم دارم ... و به همين روشي كه دوستمون گقتم ... اوردن برام .

بالا