سلام . من مي خوام يه nikon d80 بخرم كسي از بچه ها مي دونه كجا ميشه پيدا كرد و تلفني چيزي ازشون داره؟
AliMH Registered User تاریخ عضویت 25 ژانویه 2004 نوشتهها 770 لایکها 1 11 ژوئن 2007 #1 سلام . من مي خوام يه nikon d80 بخرم كسي از بچه ها مي دونه كجا ميشه پيدا كرد و تلفني چيزي ازشون داره؟
Fantasio Registered User تاریخ عضویت 27 نوامبر 2005 نوشتهها 748 لایکها 76 12 ژوئن 2007 #2 به نقل از AliMH : سلام . من مي خوام يه nikon d80 بخرم كسي از بچه ها مي دونه كجا ميشه پيدا كرد و تلفني چيزي ازشون داره؟ کلیک کنید تا بازشود... www.digihouse.ir این سایت شرکت نورنگاره، که کاملا تضمین شده ست، خیلی از بچه های عکاسی از اینجا خرید می کنند. توی سایتشون آدرس و شماره تلفن هم نوشته: آدرسشون برج بهار، طبقه هفتمه. www.digikala.com اینجا هم هست، ولی نمی دونم چه جوریه...
به نقل از AliMH : سلام . من مي خوام يه nikon d80 بخرم كسي از بچه ها مي دونه كجا ميشه پيدا كرد و تلفني چيزي ازشون داره؟ کلیک کنید تا بازشود... www.digihouse.ir این سایت شرکت نورنگاره، که کاملا تضمین شده ست، خیلی از بچه های عکاسی از اینجا خرید می کنند. توی سایتشون آدرس و شماره تلفن هم نوشته: آدرسشون برج بهار، طبقه هفتمه. www.digikala.com اینجا هم هست، ولی نمی دونم چه جوریه...
AliMH Registered User تاریخ عضویت 25 ژانویه 2004 نوشتهها 770 لایکها 1 12 ژوئن 2007 #3 ممنون از راهنماييتون.يه كم امتحان هانو دادم باهاشون تماس مي گيرم.