• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد RAM

mahmood_comp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ميرزايي و بقيه دوستان سلام
سال نو را به همه دوستانم در پرشين تولز تبريك ميگم.
من دوربينم نيكون 4200 است با رم داخلي 12 مگابايت .مي خواستم رم دوربين را ارتقا بدم .
اسم يك رم خوب كه تقلبي هم نباشه و رم خوبي هم باشه رو به من معرفي كنيد.
رم دروبين من از نوع sd مي باشد.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
جناب ميرزائي جواب تكميلتر رو ارائه خواهند كرد ولي محمود خان مموري چيزي نيست كه هر كي از راه رسيد تقلبي شو توليد كنه ...

توليد مموري تكنولوژي بالايي ميخواد كه خوشبختانه نميشه به آسوني مارك تقلبي توليد كرد ... ميتونيم بگيم كدام ماركها كيفيت بهتري دارن ...

ماركهاي Lexar و Sandisk و PQI و SimpleTech و Viking (اگر پيدا بشه) و خود Kingstone و Twinmos ماركهاي خيلي معتبري هستن ... اطلاعات بازار رو جناب ميرزائي ارائه خواهند كرد :)

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از mahmood_comp :
جناب ميرزايي و بقيه دوستان سلام
سال نو را به همه دوستانم در پرشين تولز تبريك ميگم.
من دوربينم نيكون 4200 است با رم داخلي 12 مگابايت .مي خواستم رم دوربين را ارتقا بدم .
اسم يك رم خوب كه تقلبي هم نباشه و رم خوبي هم باشه رو به من معرفي كنيد.
رم دروبين من از نوع sd مي باشد.
يكي از انتخابهاي من براي خريد دوربين همين نيكون 4200 بود ولي در لحظه آخر سوني 73 خريدم حالا از دوربينت بگو و اگر ميتوني چند تا تمونه عكس برامون بزار

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
که منم در تایید حرفهای نیاز جان دو مارک LEXAR و SANDISK رو توصیه میکنم

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz_Ch :
جناب ميرزائي جواب تكميلتر رو ارائه خواهند كرد ولي محمود خان مموري چيزي نيست كه هر كي از راه رسيد تقلبي شو توليد كنه ...

توليد مموري تكنولوژي بالايي ميخواد كه خوشبختانه نميشه به آسوني مارك تقلبي توليد كرد ... ميتونيم بگيم كدام ماركها كيفيت بهتري دارن ...

ماركهاي Lexar و Sandisk و PQI و SimpleTech و Viking (اگر پيدا بشه) و خود Kingstone و Twinmos ماركهاي خيلي معتبري هستن ... اطلاعات بازار رو جناب ميرزائي ارائه خواهند كرد :)

نياز جان جواب رو كامل و دقيق گفتن و در مورد قيمت فعلا تا 15 فروردين خبري نيست . قيمتهاي تا آخر اين ماه در نمياد. شايد رم ها گرونتر بشن شايد هم ارزن تر البته با اطلاعاتي كه من بدست آوردم احتمال ارزانتر شدن رم ها بيشتر است. :blink: :wacko:
فعلا همون قيمتهاي قبلي به قوت خودشون باقي هستن. :happy:

بالا