• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد Trance 2006

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
خريدار آلبوم هاي 2006 اين شخصيت هاي Trance هستم(البته نه REMIX) :
PAUL VAN DYK
SASHA
DEEP DISH
CARL COX
ATB
PAUL OAKENFOLD
FERRY CORSTEN

در کنار اينها اگر دوستي آلبوم کامل anathema رو داشت خوبه
:)
[email protected]

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
خريدار آلبوم هاي 2006 اين شخصيت هاي Trance هستم(البته نه REMIX) :
PAUL VAN DYK
SASHA
DEEP DISH
CARL COX
ATB
PAUL OAKENFOLD
FERRY CORSTEN

در کنار اينها اگر دوستي آلبوم کامل anathema رو داشت خوبه
:)
[email protected]

با سلام:دوست عزیز من لیست کلیه البومهای 2005-2006 خودم رو که بالغ بر 60 دی وی دی است خدمتتون میفرستم.
زحمت جستجو اگر حوصله کردید با خودتون.:)

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دو سوال بابت شرایط :

شما فرمودید حداکثر یک هفته برای تحویل ، مشکلی نیست ، اما نحوه هماهنگی برای تحویل (روز و ساعت) اون به چه صورتی هست ؟

و قیمت هر dvd موسیقی هم همون قیمت فیلم هاست ؟

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز آخرین آلبوم paul van dyk در سال 2005 بوده آنهم بصورت remix خواننده بعدی یعنی sasha آخرین آلبومش در سال 2005 بوده به نام fundacion آخرین آلبوم deep dish در سال 2005 بوده به نام george is on که در تاریخ 26/10/2005 عرضه شده است خواننده بعدی carl cox آخرین آلبومش در تاریخ 9/4/2005 به نام second sign بوده است آلبوم آخر atb به نام seven years بوده که منتخبی از آهنگهای این خواننده هستش آلبوم آخر PAUL OAKENFOLD آلبوم جدیدی است به نام a lively mind و بالاخره اینکه ferry corsten که در سال 2006 آلبومی به نام watch out را عرضه کرده هر کدام را خواستی بگو قیمت هر آلبوم 800 تومان هستش که سفارشات زیر 10 آلبوم هزینه پیک بر عهده خود مشتری است در ضمن میتونی یک سری به پست زیر بزنی
http://forum.persiantools.com/t58131.html

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
دو سوال بابت شرایط :

شما فرمودید حداکثر یک هفته برای تحویل ، مشکلی نیست ، اما نحوه هماهنگی برای تحویل (روز و ساعت) اون به چه صورتی هست ؟

و قیمت هر dvd موسیقی هم همون قیمت فیلم هاست ؟

با سلام:البته دوست عزیز یک هفته برای بدقول نشدن من است و معمولا سفارش دوستان تهرانی 48 ساعته به دستشون میرسد!
شما در ایمیلی که میزنید نشانی و شماره تماس و سفارشتون رو میدید که من با شما تماس میگیرم و زمان ارسال رو هماهنگ میکنم!
در مورد قیمت یک دی وی د یMP3 برار با حدودا 7 سی دی MP3 است و از نظر قیمت هم مطمئنا متفاوت با فیلم!
فکر میکنم قیمت هر البوم 80 بر روی دی وی دی و هر البوم 100 بر روی سی دی مناسب باشه!

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
>> در مورد قیمت یک دی وی د یMP3 برار با حدودا 7 سی دی MP3 است و از نظر قیمت هم مطمئنا متفاوت با فیلم!

خوب دوست عزيز الآن توي هر dvd کلي آلبوم هست که فرضا از هر dvd ، من 3 آلبوم اون رو بخوام و باز در dvd ديگه و ... ، و به اين معناست که مبلغ اون 18 آلبوم باقي مونده که مورد نظر بنده نيست به من تحميل ميشه ، يا اين که نه ،من اون استاندارد فرم رو رعايت کرده کد dvd ه همرا نام آلبوم رو داده و .. و شما براي من اونها رو collect مي کنيد و من تنها هزينه البوم هاي در خواستي ام رو مي دم؟

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
>> در مورد قیمت یک دی وی د یMP3 برار با حدودا 7 سی دی MP3 است و از نظر قیمت هم مطمئنا متفاوت با فیلم!

خوب دوست عزيز الآن توي هر dvd کلي آلبوم هست که فرضا از هر dvd ، من 3 آلبوم اون رو بخوام و باز در dvd ديگه و ... ، و به اين معناست که مبلغ اون 18 آلبوم باقي مونده که مورد نظر بنده نيست به من تحميل ميشه ، يا اين که نه ،من اون استاندارد فرم رو رعايت کرده کد dvd ه همرا نام آلبوم رو داده و .. و شما براي من اونها رو collect مي کنيد و من تنها هزينه البوم هاي در خواستي ام رو مي دم؟

با سلام:كاملا حق با شماست.من در خدمت هستم منتها لطف كنيد دقيقا فرمت رو رعايت كنيد!

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
>>با سلام:كاملا حق با شماست.من در خدمت هستم منتها لطف كنيد دقيقا فرمت رو رعايت كنيد!

پيشاپيش از همکاري جناب عالي متشکرم
--
رعايت خواهد شد :)

بالا