• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ ِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ ِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِیِِِِ ِِِِِِِِِِِِِدار X6 16GB

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان از عنوان مشخص دنبال چی هستم براداداشم میخوام فقط پشت گوشی تاحالا باز نشده باشه تاحدامکان خط وخش نباشه 16گیگ باشه قیمتش هم مناسب باشه تو همین جا تودو هفته ی پیش دوتا16گیگش روفروختن خیلی هم تمیز بودن 200.205تومان قیمت تو همین رنج باشه باتشکر از بروبچه های pt.

Last edited:

mego

Registered User
لایک‌ها
255
این گوشی کیفیت دوربین جالبی نداره

خواستییه سفید در حذه آکش رو یکی داره.280 میتونه بهت بده.

Last edited:

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
دوستان از عنوان مشخص دنبال چی هستم براداداشم میخوام فقط پشت گوشی تاحالا باز نشده باشه تاحدامکان خط وخش نباشه 16گیگ باشه قیمتش هم مناسب باشه تو همین جا تودو هفته ی پیش دوتا16گیگش روفروختن خیلی هم تمیز بودن 200.205تومان قیمت تو همین رنج باشه باتشکر از بروبچه های pt.
فقط یه سوال داشتم کسی میدونه کیفیت دوربین این گوشی چطوریه؟

والا من یدونه در حد آکش رو که حتی یدونه خش هم نداره
دارم
منتها وقتی دیدم شما گفتی
هفته ی پیش دوتا16گیگش روفروختن خیلی هم تمیز بودن 200.205تومان
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی خیال پیشنهاد شدم
موفق باشید.

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
والا من یدونه در حد آکش رو که حتی یدونه خش هم نداره
دارم
منتها وقتی دیدم شما گفتی
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی خیال پیشنهاد شدم
موفق باشید.

داداش شما لطف کن قیمتت رو پ خ کن ضمنا من که دروغ نمیگم طرف تو پ خ گفت.205 .210. میتونه بده اگه تونستم روگوشی یاپشت گوشی یدونه خط پیدا کنم گوشی روبرمیگردونم ای کاش تاپیکش میموند نشونتون میدادم ولی فک کنم عکساش مونده باشه تو حافظه ی کامپیوتر یه نگاه میندازم ببینم مونده یا نه؟

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
شما گفتی بدون خط و خش 205 -210

داداش شما لطف کن قیمتت رو پ خ کن ضمنا من که دروغ نمیگم طرف تو پ خ گفت.205 .210. میتونه بده اگه تونستم روگوشی یاپشت گوشی یدونه خط پیدا کنم گوشی روبرمیگردونم ای کاش تاپیکش میموند نشونتون میدادم ولی فک کنم عکساش مونده باشه تو حافظه ی کامپیوتر یه نگاه میندازم ببینم مونده یا نه؟

بعد لینکی که میدی ، جالبه هم تو عکسها مشخصه گوش هاش ضربه خورده ، هم خود فروشنده اعلام کرده که ضربه خوردگی و خط و خشها توی عکس معلومه

سلام دوستان عزیز
یه گوشیه نوکیا X6 موجوده لوازم کامل و کاملا از نظر سیستمی تأیید میشه و یه سری خط و ضربه دیدگی که تو عکسا کاملن مشهوده

به هر حال موفق باشید
آپ حساب کن.

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
شما گفتی بدون خط و خش 205 -210

بعد لینکی که میدی ، جالبه هم تو عکسها مشخصه گوش هاش ضربه خورده ، هم خود فروشنده اعلام کرده که ضربه خوردگی و خط و خشها توی عکس معلومه

به هر حال موفق باشید
آپ حساب کن.

دوست عزیز اگه پست اول رو بدقت میخوندین بنده نوشتم تاحد امکان خط وخش نباشه.نه این که اینجوری نوشتم این اک باشه به هرحال ممنون از بابت اپ
به این یه نگاه بندازی میفهمی که حرف بنده درسته یا نه فقط من اطمینان ندارم این همون گوشیه که جنابbaabaak ازایشون خریده یانه؟http://forum.persiantools.com/t263758.html
تعویض هم داری؟

دوست عزیز منظور شما از تعویض چیه پ خ هم دادم که جواب ندادید؟

Last edited:

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
یدونه 8 گیگ مشکی دارم تمیز بدون حتی یک خش نرم افزار آپدیت شده و مپ هاش هم همین هفته پیش دانلود کردم و اووی مپ رو هم آپدیت کردم هک هم شده و نیازی نداره که برنامه هارو ساین کنید تا نصب بشه فقط دکمه قفلش شکسته که بدون اونم مشکلی نداره و کار میکنم باهاش
قیمتم 210تمام
پ خ بدید واسه خرید

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
یدونه 8 گیگ مشکی دارم تمیز بدون حتی یک خش نرم افزار آپدیت شده و مپ هاش هم همین هفته پیش دانلود کردم و اووی مپ رو هم آپدیت کردم هک هم شده و نیازی نداره که برنامه هارو ساین کنید تا نصب بشه فقط دکمه قفلش شکسته که بدون اونم مشکلی نداره و کار میکنم باهاش
قیمتم 210تمام
پ خ بدید واسه خرید

ج داده شد

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
سلام چی شد پیدا نکردی

نه هنوزداداش.
بودجمون رئافزایش دادیم رفتیم براداداشم یدونه ارک اس سفید گرفتیم
بنده هنوز خودم خریدار این گوشی هستم

up.........