• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدارِ Galaxy S2 - Galaxy Nexus - Galaxy Note - One X

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
سلام خریدارِ این 4 مدل گوشی هستم .

قیمتِ فضایی ندین خواهشا" .

One X ترجیحا" تایوان و سفید باشه .

گلکسی نوت و گلکسی نکسوز هم سفید باشن و 16 گیگ .

دوستانی که امتیاز و اعتبارِ کافی هم ندارن ابتدا ارسال و سپس تست و سپس واریز در خدمتشون هستم .

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
سلام
به امضام خواستی یه سری بزن

RKLegend

Registered User
لایک‌ها
9
داداش بهراد من یه وان اکس مشکی تایوانی دارم اک اک مشکل زردی و پخش رنگ و وای فای و ... هم نداره - گارانتی نداره - تا چند دقیقه دیگه تاپیکشم میزنم - خواستی خبرم کن

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
داداش بهراد من یه وان اکس مشکی تایوانی دارم اک اک مشکل زردی و پخش رنگ و وای فای و ... هم نداره - گارانتی نداره - تا چند دقیقه دیگه تاپیکشم میزنم - خواستی خبرم کن

قیمت چنده داداش ؟؟

mehdi_rezaei

Registered User
لایک‌ها
0
slm 1 i9100g sefid dar hadde ak ba garanti bar chasbe shabnam daram bara forosh 09143400714

mehdi_rezaei

Registered User
لایک‌ها
0
aghaye mohtaram seri avval chand ta irad dasht yeki in bod ke batrish khob nabod 2 inke ziad dag mikard samsung omad gerafikesho avaz kard ta hal kone zemnan seri g vagti be android 4 update beshe godratesh eyne seri avval mishe man har 2 seri ro dashtam seri avval kame kam 5 6 mahi kar kardan arzesh nadare ke in 40 roz kar karde pas alaki bahaneye g ro nayarin

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
aghaye mohtaram seri avval chand ta irad dasht yeki in bod ke batrish khob nabod 2 inke ziad dag mikard samsung omad gerafikesho avaz kard ta hal kone zemnan seri g vagti be android 4 update beshe godratesh eyne seri avval mishe man har 2 seri ro dashtam seri avval kame kam 5 6 mahi kar kardan arzesh nadare ke in 40 roz kar karde pas alaki bahaneye g ro nayarin

تو خوبی !

mehdi_rezaei

Registered User
لایک‌ها
0
برو سایت alldigitall.ir بپرس فرقشون چیه اونا کارشناس دارن عقل کل

بالا