سلام اگر کسی نسخه کاغدی کتابو داره قیمتش رو بگه ممنون همچنان نیازمند
HAMEDGM Registered User تاریخ عضویت 9 می 2009 نوشتهها 71 لایکها 2 8 اکتبر 2012 #1 سلام اگر کسی نسخه کاغدی کتابو داره قیمتش رو بگه ممنون همچنان نیازمند فایل های ضمیمه book-cover.jpg 5.5 KB · نمایش ها: 44 Last edited: 8 اکتبر 2012
HAMEDGM Registered User تاریخ عضویت 9 می 2009 نوشتهها 71 لایکها 2 11 اکتبر 2012 #3 بیا بالا شاید فرجی شد
davood21 Registered User تاریخ عضویت 18 آگوست 2007 نوشتهها 517 لایکها 86 11 اکتبر 2012 #4 به نقل از HAMEDGM : سلام اگر کسی نسخه کاغدی کتابو داره قیمتش رو بگه ممنون همچنان نیازمند کلیک کنید تا بازشود... سلام اینجا آدرس و شماره تلفن فروش رو زده: کتاب آموزش سئو، یک یا دو هزار و یک
به نقل از HAMEDGM : سلام اگر کسی نسخه کاغدی کتابو داره قیمتش رو بگه ممنون همچنان نیازمند کلیک کنید تا بازشود... سلام اینجا آدرس و شماره تلفن فروش رو زده: کتاب آموزش سئو، یک یا دو هزار و یک
HAMEDGM Registered User تاریخ عضویت 9 می 2009 نوشتهها 71 لایکها 2 11 اکتبر 2012 #5 بله ولی فقط برای تهران میفرستن که من شهرستانم ممنون
Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال تاریخ عضویت 25 ژانویه 2008 نوشتهها 3,261 لایکها 602 محل سکونت اردوگاه کار اجباری 11 اکتبر 2012 #6 ولش کن خیلی قدیمیه
HAMEDGM Registered User تاریخ عضویت 9 می 2009 نوشتهها 71 لایکها 2 11 اکتبر 2012 #7 به نقل از Amenocy : ولش کن خیلی قدیمیه کلیک کنید تا بازشود... ممنون ولی شما پیشنهاد بهتری دارین. یه کتاب یا مدیا که روان وسلیس برای یک مبتدی که میخواد یادبگیره توضیح داده باشه؟
به نقل از Amenocy : ولش کن خیلی قدیمیه کلیک کنید تا بازشود... ممنون ولی شما پیشنهاد بهتری دارین. یه کتاب یا مدیا که روان وسلیس برای یک مبتدی که میخواد یادبگیره توضیح داده باشه؟
alborzmedia کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 7 اکتبر 2012 نوشتهها 13 لایکها 0 11 اکتبر 2012 #8 رفیق اون کتاب اگه قدیمی هست الان مفت نمی ارزه سیستم گوگل تغییرات بسیار کرده اگه بخواهی یک ebook خارجی آموزش سئو دارم، 100 صفحه بیشتر نیست مال سال 2011 هست بخوای 5000 تومن بهت میدم کتاب زیاد هست تو این زمینه، اما این یکی ارزش خوندن رو داره مرکز طراحی سایت، طراحی سایت فلش، گرافیک، برنامه نویسی، ساخت نرم افزارهای مالتی مدیا
رفیق اون کتاب اگه قدیمی هست الان مفت نمی ارزه سیستم گوگل تغییرات بسیار کرده اگه بخواهی یک ebook خارجی آموزش سئو دارم، 100 صفحه بیشتر نیست مال سال 2011 هست بخوای 5000 تومن بهت میدم کتاب زیاد هست تو این زمینه، اما این یکی ارزش خوندن رو داره مرکز طراحی سایت، طراحی سایت فلش، گرافیک، برنامه نویسی، ساخت نرم افزارهای مالتی مدیا
HAMEDGM Registered User تاریخ عضویت 9 می 2009 نوشتهها 71 لایکها 2 11 اکتبر 2012 #9 خارجی چن تا کتاب دارم ولی حس خوندنش نیست چون کامل به زبان مسلز نیستم اگر فارسی باشه خیلی بهتره. راستی توی همین پی تی چند وقت پیش خرید اشتراکی یه دی وی دی اموزش سئو گذاشته بودن. که گویا خیلی هم طرفدار داشت. کسی اسم اون سی دی رو نمیدونه؟
خارجی چن تا کتاب دارم ولی حس خوندنش نیست چون کامل به زبان مسلز نیستم اگر فارسی باشه خیلی بهتره. راستی توی همین پی تی چند وقت پیش خرید اشتراکی یه دی وی دی اموزش سئو گذاشته بودن. که گویا خیلی هم طرفدار داشت. کسی اسم اون سی دی رو نمیدونه؟