• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

***خریدارگوشی + مشاوره***

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
درود
اکثرا گوشی ها رو چند سال نگه میدارم ومیخوام چیزی باشه ک حداقل 1سال آخ نگه.
تو بین این قیمت ها Honor 3c مدنظرمه.
دوستانی ک 3C درحد دارن پیشنهاد بدن.(تا الان گوشی هواوی دستم نگرفتم واصلن آشنائی ندارم.قبلن سامسونگ واچ تی سی و بلکبری داشتم)
اگه کسی تجربه ای داره یا میتونه راهنمائی کنه واسه خرید گوشی دیگه ای, لطف کرده.
سخت افزار با رزولیشن صفحه+باتری واسم بیشتر مهمه.سخت افزار هم زیاد به تعداد هسته دلخوش نیستم اصل برایند کار واسم مهمه.
دوربین هم زیاد مهم نیست واسم.

Last edited:

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
3c عالیه تو این رنج قیمت ... شک نکنید
رمش به تنهایی یه عالمس :)

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
بعله
3C رغيبي نداره تو اين رنج (يه نگاهي به G6 هم بنداز)
زاويه ديد عالي
سخت افزار از پس هر بازي بر مياد
رمش كه 2ـه عاليه
باتريش خيلي خوب نگه ميداره كلا هواوي ها بازدهي باتريشون بالاست
كيت كت براي نسخه چينيش اومده ايرانيش هم فك كنم اومده باشه
دوربين هم اگه عكاس باشي ميشه عكساي خوشكلي باهاش گرفت (عالي نيست ولي تو اين رنج بهترين دوربين رو داره)

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
جی630 مثل تری سی هست ولی رم 1 داره ولی 100 تومن ارزونتر است

devill

Registered User
لایک‌ها
981

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
فکر میکنم تنها عیبی که میشه به بعضی گوشیهای هواووی گرفت اینه که رام های کاستوم براشون مثل برندهای معروف دیگه نیست.
مگرنه کیفیت ساخت و امکانات نسبت به قیمت خیلی خوبه

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
گوشی های هواوی خوبن اما!! به علت اسمبل و استفاده از بردهای ضعیف در گوشی بعد مدتی از کارایی گوشی کم میشه

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
یعنی واس بلند مدت گوشی های خوبی نیستن؟؟؟

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
فکر میکنم تنها عیبی که میشه به بعضی گوشیهای هواووی گرفت اینه که رام های کاستوم براشون مثل برندهای معروف دیگه نیست.
مگرنه کیفیت ساخت و امکانات نسبت به قیمت خیلی خوبه
نه اتفاقا الان انواع کاستوم رامها برای وای300 و جی510 هست ولی تا حدی درسته این حرف.

گوشی های هواوی خوبن اما!! به علت اسمبل و استفاده از بردهای ضعیف در گوشی بعد مدتی از کارایی گوشی کم میشه
بردهای ضعیف؟!!

اصلا تایید نمیشه تا اونجا که دیدم تو بلند مدت از خیلی برندا که مثلا باتریشون ضعیف میشه بهتر بوده.
اینا شایعاتیه برای خراب کردن این برند.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
اصلا تایید نمیشه تا اونجا که دیدم تو بلند مدت از خیلی برندا که مثلا باتریشون ضعیف میشه بهتر بوده.
اینا شایعاتیه برای خراب کردن این برند.
یه بنچمارک از گوشیه 4 هسته ایه جی 700 که رمش 2 گیگه... بگیر بهت بنچمارک میده به زور 14 هزار تا که روان نیست
حالا یه بنچمارک بگیر از اکسپریا sp که 2 هسته ایه رمشم 1 گیگه بهت بنچمارک میده 27 هزارتا سرعت رم داره 2 برابر اون 2 گیگ هواوی
تصویری هم میتونم ثابت کنم تو بازی subway همون جی 700 بعد از 5 مین از گذشت بازه کلا میشه لگ
هر گوشی شما بگی بنده دست گرفتم و تست کردم فقط هواوی سری p یه چیزاییش خوبه و با کیفیته

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
یه بنچمارک از گوشیه 4 هسته ایه جی 700 که رمش 2 گیگه... بگیر بهت بنچمارک میده به زور 14 هزار تا که روان نیست
حالا یه بنچمارک بگیر از اکسپریا sp که 2 هسته ایه رمشم 1 گیگه بهت بنچمارک میده 27 هزارتا سرعت رم داره 2 برابر اون 2 گیگ هواوی
تصویری هم میتونم ثابت کنم تو بازی subway همون جی 700 بعد از 5 مین از گذشت بازه کلا میشه لگ
هر گوشی شما بگی بنده دست گرفتم و تست کردم فقط هواوی سری p یه چیزاییش خوبه و با کیفیته
دوست عزیز بنچمارک هیچ وقت تعیین کننده نیست و ربطی هم به بحث نداشت.
سخت افزار اسپی قوی تره شکی هم درش نیست ولی اسنپدراگون ها همیشه بنچمارکشون زیادی بالا زده میشه
همون اسپی با نمره بنچمارک رم بالاتر خیلی راحت با استفاده کم رم کم میاره و گوشی کند میشه ولی تو جی700 این مورد با فشار زیاد اتفاق میافته پس ببینید هیچ وقت نباید گول بنچمارک رو خورد.

دوست عزیز شما یه بنچمارک از جی2 مینی و جی6 با اختلاف قیمت 300 تومن بگیر. هر دو به بنچمارکی میده چرا چون هر دو یه سخت افزاری دارند ولی اس پی و جی700 سخت افزارشون ربطی به هم نداره.

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
دوست عزیز بهترین گزینه sp هست الان خود من هم sp دارم راضی راضی

devill

Registered User
لایک‌ها
981
نمیدونم که واقعا بردهاشون ضعیف هستن یا نه. ولی گفته ی این دوستمون درسته. گوشیهای هواوی بعد از یه مدت سرعتشون به طور قابل توجهی کم میشه. y300 - g510- g610 - g600 - g700 رو تجربه کردم و همه شون بعد از یه مدت به شدت کاهش سرعت دارن. و این اصلا خوب نیست. ولی توی هانر این رو ندیدم.

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
نمیدونم که واقعا بردهاشون ضعیف هستن یا نه. ولی گفته ی این دوستمون درسته. گوشیهای هواوی بعد از یه مدت سرعتشون به طور قابل توجهی کم میشه. y300 - g510- g610 - g600 - g700 رو تجربه کردم و همه شون بعد از یه مدت به شدت کاهش سرعت دارن. و این اصلا خوب نیست. ولی توی هانر این رو ندیدم.
عزیز این قضیه برای همه گوشیا صادقه همه گوشی ها بلا استثنا بعد از چن وقت کند میشن و این بدلیل برنامه هاییه که نصب میشه.
من گوشی های زیادی تجربه کردم امکان نداره حتی یک گوشی کند نشه حتی پرچم دارها.
این قضیه قضیه ایه که همه رو اذیت میکنه و فقط برای هواوی نیست.

devill

Registered User
لایک‌ها
981
عزیز این قضیه برای همه گوشیا صادقه همه گوشی ها بلا استثنا بعد از چن وقت کند میشن و این بدلیل برنامه هاییه که نصب میشه.
من گوشی های زیادی تجربه کردم امکان نداره حتی یک گوشی کند نشه حتی پرچم دارها.
این قضیه قضیه ایه که همه رو اذیت میکنه و فقط برای هواوی نیست.
من قبل از تمام اینایی که گفتم سونی سولا و گوشیهایی از برند htc و همینطور thl داشتم. هیچ کدوم به این مشکل برنخوردن. به خصوص سونی سولا.
کجاش برای همه گوشیها صادقه؟؟ من با این مشکل فقط توی گوشیهای هواوی مواجه بودم.
من اونقدری هم برنامه روشون نصب نمیکنم که بگم به خاطر حجم زیاد برنامه هاست.

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
من قبل از تمام اینایی که گفتم سونی سولا و گوشیهایی از برند htc و همینطور thl داشتم. هیچ کدوم به این مشکل برنخوردن. به خصوص سونی سولا.
کجاش برای همه گوشیها صادقه؟؟ من با این مشکل فقط توی گوشیهای هواوی مواجه بودم.
دوست عزیز من گوشی های اچ تی سی باترفلای نوت3 نوت2 ایکسپری زد الجی جی پرو جی600 ایکسپریا پرو و چنتا گوشی دیگه داشتم و خیلی گوشی دیگه تست کردم که با استفاده زیاد همشون رم کم میارن و برای چن لحظه کند میشن ولی گوشی های ضعیف تر مطمئنا کندیشون بیشتره.

devill

Registered User
لایک‌ها
981
دوست عزیز من گوشی های اچ تی سی باترفلای نوت3 نوت2 ایکسپری زد الجی جی پرو جی600 ایکسپریا پرو و چنتا گوشی دیگه داشتم و خیلی گوشی دیگه تست کردم که با استفاده زیاد همشون رم کم میارن و برای چن لحظه کند میشن ولی گوشی های ضعیف تر مطمئنا کندیشون بیشتره.
در کل. من دارم مشاوره میدم ولی شما داری طرف داری از برند مودر علاقت میکنی.
شما دنبال نقد گفته های دیگران نباش. اگر توضیحی داری جداگانه بده. من به این دوستمون چیزی که تجربه کردم رو گفتم. شما هم چیزی رو که تجربه کردی بگو. خودش صاحب عقل و اختیار و میتونه تصمیم بگیره.
جناب استارتر عزیز به نظر من: گوشیهای هواوی مشکلات زیادی دارن. از برندهای دیگه خیلی پایین ترن. و گیر کردن و کندیشون هم توی خیلی مدلهایی که من امتحان کردم فاحش هستش. گوشی هایی نیستن که شما بخای توی طولانی مدت استفاده کنی و لذت ببری. دوام این گوشیهای توی دست کاربر به 5-6 ماه هم نمیرسه. ولی برندهای دیگه اینطور نیستن.
البته هانر رو ازش راضی بودم توی مدت استفاده ی 6ماه.
موفق و موید باشید.

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
در کل. من دارم مشاوره میدم ولی شما داری طرف داری از برند مودر علاقت میکنی.
شما دنبال نقد گفته های دیگران نباش. اگر توضیحی داری جداگانه بده. من به این دوستمون چیزی که تجربه کردم رو گفتم. شما هم چیزی رو که تجربه کردی بگو. خودش صاحب عقل و اختیار و میتونه تصمیم بگیره.
جناب استارتر عزیز به نظر من: گوشیهای هواوی مشکلات زیادی دارن. از برندهای دیگه خیلی پایین ترن. و گیر کردن و کندیشون هم توی خیلی مدلهایی که من امتحان کردم فاحش هستش. گوشی هایی نیستن که شما بخای توی طولانی مدت استفاده کنی و لذت ببری. دوام این گوشیهای توی دست کاربر به 5-6 ماه هم نمیرسه. ولی برندهای دیگه اینطور نیستن.
البته هانر رو ازش راضی بودم توی مدت استفاده ی 6ماه.
موفق و موید باشید.
نه دوست عزیز شما فک کنم با هواوی مشکل داری.
منم تجربیاتم رو انتقال دادم گفتم که هر گوشی نسبت به قدرتش کندی داره و اتفاقا گوشی های هواوی نسبت به قیمتشون کندی شون کمتره
تفاوت من با شما اینه که همه گوشیا رو تست کردم نه فقط هواوی.
این مشکل شایعه بین اندرویدی ها.
توضیحات من هم یه جورایی جداگانه بود. شما نمیدونم چرا بهتون بر خورد.

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
درود
ضمن تشکر از توجهات همه عزیزان ک با کمک هایشان ما را رستگار خواهند کرد:D
کندی تو گوشی ها هستش حرف های همه دوستان صحیحه.
بعد از استفاده طولانی مدت اگه دستگاهی کندی نداشته باشه باید سخت افزارش از یه چیزه دیگه باشه:D:D
ولی تو بعضی از برندها این افت سرعت خیلی هستش.مثلن بنده خودم اچ تی سی داشتم افت سرعتش زیاد محسوس نبود که اذیت کنه وهمینطور سامسونگ.
ولی هواوی چون آشنائی ندارم نمیدونم چطوریاست.
یکی میگه G525 خوبه یکی میگه G610 ویکی میگه سری Honor خوبه.بخوام از روی کاغذ واعداد نگاه کنم معلومه.
ولی من اعتقادی به اعداد ندارم تجره شخص بسیارسرتر از این اعداد هستش.

بالا