Apple iPad Air 2 Original Smart Case
با سلام:دوستان متقاضی خرید اسمارت کاور ارجینال اپل برای iPad Air II و ترجیحاً به رنگ مشکی هستم. البته در حد اک واقعی. در صورتیکه موردی برای فروش دارید ممنون میشم اعلام بفرمائید.
ممنونم
سلامApple iPad Air 2 Original Smart Case با سلام:
دوستان متقاضی خرید اسمارت کاور ارجینال اپل برای iPad Air II و ترجیحاً به رنگ مشکی هستم. البته در حد اک واقعی. در صورتیکه موردی برای فروش دارید ممنون میشم اعلام بفرمائید.
ممنونم
با سلام:سلام
مشکی اسمارت کاور دارم نو هستش 60 تومن میتونم تقدیم کنم
یه کاور کرم قهوه ای روشن هم هست مارک معروف USAMS اونم میتونم 60 تومن تقدیم کنم ولی 3 هفته رو دستگاه بوده همین
نه عزیز ارجینالش که حدوده 300 تومنه تمام کاورهای با این رنج قیمت بصورت High copy درجه 1 هستن . عکس هم شب میتونم برات ارسال کنم لینک هم تونستم پیدا میکنم بهتون میدمبا سلام:
دوست عزیزم اسمارت کاور ارجینال اپل هستش؟؟ ممنون میشم یکی دو تا عکس از کاور بزارید. ضمناً اگه ممکنه لینک تو یکی از سایتها (دیجی کالا و..) معرفی کنید.
ارادتمند
ضمن تشکر از حسن نیت شما. بنده صرفاً متقاضی کاور ارجینال اپل هستم. باز هم سپاسگذارم.نه عزیز ارجینالش که حدوده 300 تومنه تمام کاورهای با این رنج قیمت بصورت High copy درجه 1 هستن . عکس هم شب میتونم برات ارسال کنم لینک هم تونستم پیدا میکنم بهتون میدم
ارادتمند شما . انشالله که موفق و منصور باشیدضمن تشکر از حسن نیت شما. بنده صرفاً متقاضی کاور ارجینال اپل هستم. باز هم سپاسگذارم.
رضا