• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG خریدار اس 7 ادج دو سیم مشکی

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
سلام
درخواستم از عنوان مشخصه
یه اس 7 ادج دوسیم فقط مشکی
در حد
قیمت معقول
بی خط و خش
بی مشکل نرم افزاری و سخت افزاری
با مهلت تست
کم کار
با گارانتی معتبر
و نکته مهم اول ارسال باشه بعد واریز. هر نوع اعتماد سازی هم بخواهید میکنم. میشه اگر از اساتید سایت هم کسی هست که مطمئن باشه اونو واسطه قرار بدیم.
یکبار این مدلی Ranko رو واسطه قرار دادم ایشون هم قبول زحمت کردن.
آیدی تلگرام هم قرار میدم برای ارتباط amiir021@
ممنون

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
داداش با 14 امتیاز انتظار اول واریز داری ؟:confused::general210::general208:

mosycom

Registered User
لایک‌ها
22

دوست عزیز بنده یکبار چند وقت پیش معامله ای رو با یک کاربر ک امتیازش تقریبا مث شما بود انجام دادم و متاسفانه جنسی رو به من فروختن ک کاملا خلاف اون چیزی بود ک داخل تاپیک فروش گفنه بودن.
بنده قصدم جسارت به شما یا بقیه دوستان با سابقه انجمن نیس اما با توجه به اتفاقی ک واسم افتاد بنظرم بهترین و منطقی ترین راه معامله توی انجمن واسطه قرار دادن یک کاربر معتمد و با سابقه هست.

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
شما اصلا امتیاز بازارچه رو ملاک قرار نده. فرض بگیر صفر. خود بنده با یکی که امتیاز بازارچه بالایی داشت معامله کردم 1500 کلاه سرم رفت بعد متوجه شدم با همون اکنت حدودا سر 15 نفر و یه مبلغی در حدود 30 تومن کلاهبرداری شده. آدم مطمئن زیاده که واقعاً کارشون درسته. من راهش رو گفتم. یه معامله داشتم با وساطت آقای رنکو
فکر کنم بازم ازشون بخواهیم میتون واسطه بشن. من نخواستم همینجوری برام بفرستید. یکبار دیگه بخونید چی نوشتم متوجه میشید

بالا