پ خ شدسلام zoom g1 دارم که خیلی کم کار کرده. ار اونجایی که اکش 250 ست و برای جنس دسته دو 30 درصد کم میکنن، این رو میفروشم 180. تهران هم حضوری میدم.
این یکی چه طوره خیلی تعریفشو شنیدم.یکیم میشناسم میخواد بفروشه.فکر کنم این افکته بدردم بخوره چون واسه سبک متالهzoom صدای خوبی نداره!من اون زمان که خواستم بخرم کلی مقایسه کردم دیدم صداهای digitech خیلی خیلی بهترن!
یدونه Digitech Rp80 گرفتم اونموقع!که هنوزم دارم هرچند استفاده نمیکنم دیگه خیلی وقته!
ببخشید لینکی که فرستادین دقیق متوجه نشدم چی کار میکنه غیر از اینکه نویز رو کم میکنهآداپتور تغذیه پدال های افکت گیتار الکتریک...
http://www.omino.blogfa.com/post-34.aspx
سلام دوست عزیز. معمولا برای راه اندازی هر یونیت (پدال) از یک آداپتور استفاده میشه که باعث شلوغی و.. میشه. و همیشه به دلیل مرغوب نبودن آداپتورها اکثر افراد از نویز در صدا ناراضی هستند. این یک آداپتور مرکزی هست که بسته به نیاز و تعداد یونیت ها میشه تعداد کانالهای خروجی رو تغییر داد. مثلا 5 کانال برای پنج یونیت و.. و به دلیل استفاده از ترانس و فیلترهای استاندارد و همچنین قطعات مرغوب ژاپنی ولتاژی کاملا دی سی همانند برق باطری در اختیار داریم.ببخشید لینکی که فرستادین دقیق متوجه نشدم چی کار میکنه غیر از اینکه نویز رو کم میکنه
الزامیه همراه با افکت بگیرم؟
بنظر من شما مولتی افکت بگیری هم به صرف تره هم کلا بهتره!ازین افکت ها تکی بخوای بخری ضمن اینکه فقط یک مدل صدا ازش میتونی بگیری باید واسه گرفتن بهترین صدا نویز گیر و پدال و.... هم جدا بزاری که گرون در میاد و در آخر بازم میشه همون مولتی افکتی که همه اینارو تو خودش داره شبیه سازی میکنه!این یکی چه طوره خیلی تعریفشو شنیدم.یکیم میشناسم میخواد بفروشه.فکر کنم این افکته بدردم بخوره چون واسه سبک متاله
JOYO HIGH GAIN DISTORTION
قیمتاش حدودا چ قدره ک ببینم بودجم میرسه بگیرم یا نسلام دوست عزیز. معمولا برای راه اندازی هر یونیت (پدال) از یک آداپتور استفاده میشه که باعث شلوغی و.. میشه. و همیشه به دلیل مرغوب نبودن آداپتورها اکثر افراد از نویز در صدا ناراضی هستند. این یک آداپتور مرکزی هست که بسته به نیاز و تعداد یونیت ها میشه تعداد کانالهای خروجی رو تغییر داد. مثلا 5 کانال برای پنج یونیت و.. و به دلیل استفاده از ترانس و فیلترهای استاندارد و همچنین قطعات مرغوب ژاپنی ولتاژی کاملا دی سی همانند برق باطری در اختیار داریم.
اون افکتا حدودا چند قیمته؟300 به بالاس فکر کنم نه؟بنظر من شما مولتی افکت بگیری هم به صرف تره هم کلا بهتره!ازین افکت ها تکی بخوای بخری ضمن اینکه فقط یک مدل صدا ازش میتونی بگیری باید واسه گرفتن بهترین صدا نویز گیر و پدال و.... هم جدا بزاری که گرون در میاد و در آخر بازم میشه همون مولتی افکتی که همه اینارو تو خودش داره شبیه سازی میکنه!
بعد اینکه این افکتهایی که به اسم متال میان بیرون خیلی شدید دیستروشن هستند!یجوری که بدرد همه مدل آهنگی نمیخوره!فقط بلک و دث شدید!
ولی باز توی مولتی افکتها هم 40/50مدل یا بیشتر صدا و افکت وجود داره و هم توی مدل های گرونتر قابلیت ساخت صدا وجود داره حتی!
قیمت هفت کانال همانند نمونه در تصویر 120تومن هست. و با توجه به بودجه مشتری میشه تغییراتی در شکل ظاهری ایجاد کرد. مثلا جعبه فلزی و شکیل تر و ساخت بخشی از جعبه با پلکسی و هک کردن مشخصات و لوگو و...قیمتاش حدودا چ قدره ک ببینم بودجم میرسه بگیرم یا ن
خیلی ممنون بابات راهنماییتون.اتفاقا خودمم ی همچین تصمیمی گرفتم.آمپمم بد نیست Ibanez صداشم خوبه.فقط نیست که وقتی دارم نت میزنم انگار دارم همون سیما ی خام رو فقط با صدای بلند تری میزنم یه جوریهرفیق نظر شخصیم رو عرض میکنم.
دیر برو تو کار لوازم.... اما خوب برو تو کارشون!
من به شخصه مخالف 100% مولتی افکت دیجیتالم!اصن جعبه شیطانیه به نظرم ))))
مثل ارگ در برابر پیانو میمونه!
یه آمپ خوش قیمت که دیست داشته باشه بگیر یه صدایی ازش در بیار دستت راه بیفته بعد برو تو کار پدال و آمپ لامپی و کابینت خریدن.
بذار کیف کنی و لذت ببری از صدایی که قراره از سازت در بیاد و گوشت بشنوه.
من خودم با بدبختی دارم همین کار رو میکنم.حرص میخورم نمیتونم دست به ساز بزنم اما تا الان آمپ مونو لامپیش حور شده بقیشم کم کم ردیف میشه.
یه موقع به خودت میای میبینی هی کم کم چون به چشم نمیومده خرج قطعات کم ارزشی کردی و در آخر ارضات نکردن که اگه نمیخریدیشون مثلا میتونستی یه آمپ لامپی مارشال بخری بذاری ور دلت!
این رو تجربه کردم که میگم خدمتتون.
آروم آروم ولی همچین خفن! بهتره اینطوری...
ببخش بابت زیاد گفتنم.
موفق و پر صدا باشی.
ایول.یکم با تنظیماتش ور برو مخصوصا گین ببین شاید بهتر شد.خیلی ممنون بابات راهنماییتون.اتفاقا خودمم ی همچین تصمیمی گرفتم.آمپمم بد نیست Ibanez صداشم خوبه.فقط نیست که وقتی دارم نت میزنم انگار دارم همون سیما ی خام رو فقط با صدای بلند تری میزنم یه جوریه
آره اتفاقا همون گینش نکته مثبتشه قدرتشم بیشتر میشه فقط اگه زیاد بالا ببرم و باسشم بالا ببرم یه ذره نویز پیدا میکنهایول.یکم با تنظیماتش ور برو مخصوصا گین ببین شاید بهتر شد.
آره اتفاقا همون گینش نکته مثبتشه قدرتشم بیشتر میشه فقط اگه زیاد بالا ببرم و باسشم بالا ببرم یه ذره نویز پیدا میکنه