• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار افکت گیتار الکتریک

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
همون طور که از عنوان تاپیک پیداست دنبال یه افکت واسه گیتار الکتریکم
ترجیحا زوم باشه و واسه تولید افکت های متال و هارد راک
با تشکر

bek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام zoom g1 دارم که خیلی کم کار کرده. ار اونجایی که اکش 250 ست و برای جنس دسته دو 30 درصد کم میکنن، این رو میفروشم 180. تهران هم حضوری میدم.

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
zoom صدای خوبی نداره!من اون زمان که خواستم بخرم کلی مقایسه کردم دیدم صداهای digitech خیلی خیلی بهترن!
یدونه Digitech Rp80 گرفتم اونموقع!که هنوزم دارم هرچند استفاده نمیکنم دیگه خیلی وقته!

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
zoom صدای خوبی نداره!من اون زمان که خواستم بخرم کلی مقایسه کردم دیدم صداهای digitech خیلی خیلی بهترن!
یدونه Digitech Rp80 گرفتم اونموقع!که هنوزم دارم هرچند استفاده نمیکنم دیگه خیلی وقته!
این یکی چه طوره خیلی تعریفشو شنیدم.یکیم میشناسم میخواد بفروشه.فکر کنم این افکته بدردم بخوره چون واسه سبک متاله
JOYO HIGH GAIN DISTORTION

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106

norgostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید لینکی که فرستادین دقیق متوجه نشدم چی کار میکنه غیر از اینکه نویز رو کم میکنه
الزامیه همراه با افکت بگیرم؟
سلام دوست عزیز. معمولا برای راه اندازی هر یونیت (پدال) از یک آداپتور استفاده میشه که باعث شلوغی و.. میشه. و همیشه به دلیل مرغوب نبودن آداپتورها اکثر افراد از نویز در صدا ناراضی هستند. این یک آداپتور مرکزی هست که بسته به نیاز و تعداد یونیت ها میشه تعداد کانالهای خروجی رو تغییر داد. مثلا 5 کانال برای پنج یونیت و.. و به دلیل استفاده از ترانس و فیلترهای استاندارد و همچنین قطعات مرغوب ژاپنی ولتاژی کاملا دی سی همانند برق باطری در اختیار داریم.

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
این یکی چه طوره خیلی تعریفشو شنیدم.یکیم میشناسم میخواد بفروشه.فکر کنم این افکته بدردم بخوره چون واسه سبک متاله
JOYO HIGH GAIN DISTORTION
بنظر من شما مولتی افکت بگیری هم به صرف تره هم کلا بهتره!ازین افکت ها تکی بخوای بخری ضمن اینکه فقط یک مدل صدا ازش میتونی بگیری باید واسه گرفتن بهترین صدا نویز گیر و پدال و.... هم جدا بزاری که گرون در میاد و در آخر بازم میشه همون مولتی افکتی که همه اینارو تو خودش داره شبیه سازی میکنه!
بعد اینکه این افکتهایی که به اسم متال میان بیرون خیلی شدید دیستروشن هستند!یجوری که بدرد همه مدل آهنگی نمیخوره!فقط بلک و دث شدید!
ولی باز توی مولتی افکتها هم 40/50مدل یا بیشتر صدا و افکت وجود داره و هم توی مدل های گرونتر قابلیت ساخت صدا وجود داره حتی!

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
سلام دوست عزیز. معمولا برای راه اندازی هر یونیت (پدال) از یک آداپتور استفاده میشه که باعث شلوغی و.. میشه. و همیشه به دلیل مرغوب نبودن آداپتورها اکثر افراد از نویز در صدا ناراضی هستند. این یک آداپتور مرکزی هست که بسته به نیاز و تعداد یونیت ها میشه تعداد کانالهای خروجی رو تغییر داد. مثلا 5 کانال برای پنج یونیت و.. و به دلیل استفاده از ترانس و فیلترهای استاندارد و همچنین قطعات مرغوب ژاپنی ولتاژی کاملا دی سی همانند برق باطری در اختیار داریم.
قیمتاش حدودا چ قدره ک ببینم بودجم میرسه بگیرم یا ن

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
بنظر من شما مولتی افکت بگیری هم به صرف تره هم کلا بهتره!ازین افکت ها تکی بخوای بخری ضمن اینکه فقط یک مدل صدا ازش میتونی بگیری باید واسه گرفتن بهترین صدا نویز گیر و پدال و.... هم جدا بزاری که گرون در میاد و در آخر بازم میشه همون مولتی افکتی که همه اینارو تو خودش داره شبیه سازی میکنه!
بعد اینکه این افکتهایی که به اسم متال میان بیرون خیلی شدید دیستروشن هستند!یجوری که بدرد همه مدل آهنگی نمیخوره!فقط بلک و دث شدید!
ولی باز توی مولتی افکتها هم 40/50مدل یا بیشتر صدا و افکت وجود داره و هم توی مدل های گرونتر قابلیت ساخت صدا وجود داره حتی!
اون افکتا حدودا چند قیمته؟300 به بالاس فکر کنم نه؟

norgostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمتاش حدودا چ قدره ک ببینم بودجم میرسه بگیرم یا ن
قیمت هفت کانال همانند نمونه در تصویر 120تومن هست. و با توجه به بودجه مشتری میشه تغییراتی در شکل ظاهری ایجاد کرد. مثلا جعبه فلزی و شکیل تر و ساخت بخشی از جعبه با پلکسی و هک کردن مشخصات و لوگو و...
WP_20140902_006.jpg

WP_20140902_004.jpg

Last edited:

burt

Registered User
لایک‌ها
112
رفیق نظر شخصیم رو عرض میکنم.
دیر برو تو کار لوازم.... اما خوب برو تو کارشون!
من به شخصه مخالف 100% مولتی افکت دیجیتالم!اصن جعبه شیطانیه به نظرم :)))))
مثل ارگ در برابر پیانو میمونه!
یه آمپ خوش قیمت که دیست داشته باشه بگیر یه صدایی ازش در بیار دستت راه بیفته بعد برو تو کار پدال و آمپ لامپی و کابینت خریدن.
بذار کیف کنی و لذت ببری از صدایی که قراره از سازت در بیاد و گوشت بشنوه.
من خودم با بدبختی دارم همین کار رو میکنم.حرص میخورم نمیتونم دست به ساز بزنم اما تا الان آمپ مونو لامپیش حور شده بقیشم کم کم ردیف میشه.
یه موقع به خودت میای میبینی هی کم کم چون به چشم نمیومده خرج قطعات کم ارزشی کردی و در آخر ارضات نکردن که اگه نمیخریدیشون مثلا میتونستی یه آمپ لامپی مارشال بخری بذاری ور دلت!
این رو تجربه کردم که میگم خدمتتون.
آروم آروم ولی همچین خفن! بهتره اینطوری...
ببخش بابت زیاد گفتنم.
موفق و پر صدا باشی.

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
رفیق نظر شخصیم رو عرض میکنم.
دیر برو تو کار لوازم.... اما خوب برو تو کارشون!
من به شخصه مخالف 100% مولتی افکت دیجیتالم!اصن جعبه شیطانیه به نظرم :)))))
مثل ارگ در برابر پیانو میمونه!
یه آمپ خوش قیمت که دیست داشته باشه بگیر یه صدایی ازش در بیار دستت راه بیفته بعد برو تو کار پدال و آمپ لامپی و کابینت خریدن.
بذار کیف کنی و لذت ببری از صدایی که قراره از سازت در بیاد و گوشت بشنوه.
من خودم با بدبختی دارم همین کار رو میکنم.حرص میخورم نمیتونم دست به ساز بزنم اما تا الان آمپ مونو لامپیش حور شده بقیشم کم کم ردیف میشه.
یه موقع به خودت میای میبینی هی کم کم چون به چشم نمیومده خرج قطعات کم ارزشی کردی و در آخر ارضات نکردن که اگه نمیخریدیشون مثلا میتونستی یه آمپ لامپی مارشال بخری بذاری ور دلت!
این رو تجربه کردم که میگم خدمتتون.
آروم آروم ولی همچین خفن! بهتره اینطوری...
ببخش بابت زیاد گفتنم.
موفق و پر صدا باشی.
خیلی ممنون بابات راهنماییتون.اتفاقا خودمم ی همچین تصمیمی گرفتم.آمپمم بد نیست Ibanez صداشم خوبه.فقط نیست که وقتی دارم نت میزنم انگار دارم همون سیما ی خام رو فقط با صدای بلند تری میزنم یه جوریه

burt

Registered User
لایک‌ها
112
خیلی ممنون بابات راهنماییتون.اتفاقا خودمم ی همچین تصمیمی گرفتم.آمپمم بد نیست Ibanez صداشم خوبه.فقط نیست که وقتی دارم نت میزنم انگار دارم همون سیما ی خام رو فقط با صدای بلند تری میزنم یه جوریه
ایول.یکم با تنظیماتش ور برو مخصوصا گین ببین شاید بهتر شد.

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
ایول.یکم با تنظیماتش ور برو مخصوصا گین ببین شاید بهتر شد.
آره اتفاقا همون گینش نکته مثبتشه قدرتشم بیشتر میشه فقط اگه زیاد بالا ببرم و باسشم بالا ببرم یه ذره نویز پیدا میکنه

burt

Registered User
لایک‌ها
112
آره اتفاقا همون گینش نکته مثبتشه قدرتشم بیشتر میشه فقط اگه زیاد بالا ببرم و باسشم بالا ببرم یه ذره نویز پیدا میکنه

خوب خدایی اگه آمپتون همون آیبانزه باشه که خریدید بیچاره نسبت به هزینش داره خوب کار میکنه دیگه!الان آمپ خفن بی نکته منفی رو باید 7 میلیون پول شمرد براش!
ایشالا یواش یواش قطعات عالی که دیگه ارتقا نخوان ;)
واسه پدال هم یه راتین نامی من دیدم تولید داخله تا جایی هم که یادمه پدالهاش کپی کاری پدالهای خارجیه میداد 160 اگه اشتباه نکنم.سرچ بزنی پیداش میکنی من تست نکردم نمیدونم چیه اما اگه برابر باشه کیفیتش خوب مطمئنا میارزه.

sin eater

Registered User
لایک‌ها
42
سلام DEAN RAZORBACK سیگنچر DIME گیتاریست پنترا. همراه هاردکیسش. 3500 در حد نو. پیکاپ EMG 81 85 و Original floydrose. نک ترو(دسته بدنه یه تکه) فوق حرفه ای و نایاب. ساخت کره

فایل های ضمیمه

• 20140710_235959-picsay.jpg
    20140710_235959-picsay.jpg
    80.2 KB · نمایش ها: 7
بالا