arash ariaee
Registered User
- نوشتهها
- 635
- لایکها
- 84
یه امپ میخوام تعمیری نباشه و 4 تا 718 رو بتونه جواب بده.
بودجه 150
هرچی ارزون تر بهتر
بودجه 150
هرچی ارزون تر بهتر
لینکشو بده ببینیم چیهامپ کنوود دارم
اکش حدود 370 تومنه میتونم 230 تقدیمت کنم
در حد اک بدون تعمیر و مشکل
لینک بده170 تومان تورنادو دارم در حد اک
امپ چینی هستشلینک بده
یه لینک ازش میدی داداش؟؟ads 360.4 چهارکاناله اکبند دارم ، با 8-9 ماه گارانتی
4 تا 75 وات رو اهم میده
4 تا 90 وات ، رو 3 اهم
واکزیمم خروجی هم 1700 وات - خروجی صداش فوق العاده با کیفیته
یه جفت 6975 و یه ساب جی بی ال 1000 رو کاملا پر میکنه
قیمت 195 تومن ( البته قابل شما رو نداره)
والا ازش لینک پیدا نکردم ، راست و حسینیش هم ،200 تومن پول دادم بابتش و فقط ازش تست گرفتمیه لینک ازش میدی داداش؟؟
اولی mb acostic ساخت چینهوالا ازش لینک پیدا نکردم ، راست و حسینیش هم ،200 تومن پول دادم بابتش و فقط ازش تست گرفتم
رنگشم نارنجیه ، اگه دوست دارین که براتون عکس ارسال کنم ایمیلتون رو بدین
من تهرانم ، سمت غرب و شمال غرب
دلیل فروشش هم عجله ی داداشمه ، واسه ی اینکه یه حالی به من بده و خوشحالم کنه ، بدون اینکه بهم بگه برام خریده بود که سورپرایز بشم ، ولی همون روز منم یه آمپ اصل امریکایی خریده بودم
اگه سیستم بازی ، اون رو هم میتونم بهت بدم
مارکش دی اچ دیه ، با تنظیمات عجیب و غریت در حد آمپهای خونگی : تنظیم باس و تریبل و ... داره ، 4 کانال هم هست ، 6 ماه کار کرده اما مشابه اکبنده ، از یه خانومی خریدم 650 !!!
تنها نمونه اش توی تهران ، پشت یه فورد گذر موقت وصله
شرمنده ام اقا ، ولی 4 تا کلاس سواد دارم که بتونم نوشته روی امپ رو بخونماولی mb acostic ساخت چینه
نه داداش این چه حرفه اخه... بهترین امپ تو چینیا همینهشرمنده ام اقا ، ولی 4 تا کلاس سواد دارم که بتونم نوشته روی امپ رو بخونم
اره اینو هستم...ولی خوب کلا برق که باید بده تا باند صدا بده با این فرق که برق امپ معتبر ac کاملا خطی و سینوسیه اما مال چینیا نوار قلبهمن پیش نهاد میکنم سمت آمپیلی چینی نری چون بخاطر برقی که داخل خروچی هاش میده باعث میشه عمر اسپیکراتون کم بشه
و مطمین باش اعدادی که روش نوشته همه دروغی بیش نیست:general607:
داداش من رشتم برقه و 6 ساله دارم روی امپ و مدار سوییچ کار میکنم.. برق توی خروجی باید باشه.. اصلا ما تعریفمون برای مثلا 100 وات امپلیفایر اینه که امپ بتونه یه لامپ 100 وات رو توی خروجی روشن کنه و کاملا میکنه.. هیچ شکی توش نیست..... حالا اون ضرر که میگین برا اینه که امپهای چینی برای کم کردن هزینه سیستم های محافظتی رو حذف میکنن و بجاش چقندر میکارن...اون قضیه که میگی برق نداررو تو عمل ببین... بلندگو بخاطر برق فرکانسی که واردش میشه به لرزه در میاد و اساس کارش همینهna azizam nabayad bargh bede age mide bedoon moshkel dare