• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اکانت PayPal ه Verify شده.

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام.
من نیازمند اکانت Paypal ه vefiy شده هستم.
هک ! دزدی و اینا هم ! نچ ! نمیخوام ! :blink:

با مسولیت طرف فروشنده هم اکانت رو میگرم که دزدی نباشه ! یعنی فروشنده باید ضمانت کنه.

هزینش مهم نیست زیاد ! البته نباید نا معقول باشه ! :eek:

لطفا اگه چنین اکانتی دارید اینجا پست بزنید ! از پستای نصیحت بار خود داری کنید که ما خودمون گوشمون پره ! :)

ممنون :)

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
شما می تونید در این سایت به قسمت paypal رفته و فرم را پر کنید ظرف 4 روز حساب شما آماده است
این اکانت با نام شما و هر آدرسی که خواستید ثبت می شود
www.goldhyiplister.com

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
آره شدنش میشه

وریفای هر اکانت paypal باید با کردیت کارت معتبر و یک حساب بانکی معتبر انجام بشه . البته برای برخی از کشورها فقط حساب بانکی کافیه .

با یک کردیت کارت و یک حساب هم نمیشه بیشتر از یک اکانت paypal وریفای کرد .

من واقعا برام جالبه چطور عده ای برای دیگران paypal وریفای میکنند ؟ :rolleyes:

در ضمن معمولا paypal پین کد وریفای رو پست میکنه . البته از طریق نت بنکینگ هم میشه کد رو دریافت و حساب رو وریفای کرد .

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
شما می تونید در این سایت به قسمت paypal رفته و فرم را پر کنید ظرف 4 روز حساب شما آماده است
این اکانت با نام شما و هر آدرسی که خواستید ثبت می شود
www.goldhyiplister.com

این اکانتی که شما می فرمایید اکانت واقعی paypal هست یا فقط یک ایمیل paypal به مشتری میدین ؟ :D

اگر واقعی هست میشه بفرمایید چطوری وریفای میکنید ؟ :rolleyes:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
وریفای هر اکانت paypal باید با کردیت کارت معتبر و یک حساب بانکی معتبر انجام بشه . البته برای برخی از کشورها فقط حساب بانکی کافیه .

با یک کردیت کارت و یک حساب هم نمیشه بیشتر از یک اکانت paypal وریفای کرد .

من واقعا برام جالبه چطور عده ای برای دیگران paypal وریفای میکنند ؟ :rolleyes:

در ضمن معمولا paypal پین کد وریفای رو پست میکنه . البته از طریق نت بنکینگ هم میشه کد رو دریافت و حساب رو وریفای کرد .
اطلاعاتتون ناقصه با دبیت کارد معتبر که صورت حساب بهتون بده میشه وریقای کرد
خیلی راحت البته فقط واسه کشوز یه چند تا کشور رو بهتره انتخال کنی
اونه که شما میگی واسه امریکاست
کد وریفای هم پست نمیشه تو صورت حسابای خری هات میاد

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
اطلاعاتتون ناقصه با دبیت کارد معتبر که صورت حساب بهتون بده میشه وریقای کرد
خیلی راحت البته فقط واسه کشوز یه چند تا کشور رو بهتره انتخال کنی
اونه که شما میگی واسه امریکاست
کد وریفای هم پست نمیشه تو صورت حسابای خری هات میاد

بله می دونم با دبیت میشه وریفای کرد . ولی با هر دبیت بیشتر از یکی نمیشه وریفای کرد درسته ؟ :)

این مورد که من عرض کردم برای اروپا هست و خودم به همین طریق وریفای کردم و در ضمن پین برام پست شد :) البته عرض کردم که از طریق نت بنکینگ میشه کد رو گرفت و لازم نیست منتظر پست بمونید .

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بله می دونم با دبیت میشه وریفای کرد . ولی با هر دبیت بیشتر از یکی نمیشه وریفای کرد درسته ؟ :)

این مورد که من عرض کردم برای اروپا هست و خودم به همین طریق وریفای کردم و در ضمن پین برام پست شد :) البته عرض کردم که از طریق نت بنکینگ میشه کد رو گرفت و لازم نیست منتظر پست بمونید .
خوب دیگه خودتم که میدونی پس چی میگی نمیشه؟
منم نگقتم که چند تا وریفای کنیم
این اقا هم که داره 50 دلار میده
یه دبیت جور میکنه 25-30 دلار بقیش براش سوده دیگه

sample4u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اکانت وریفای شده 45 دلار ایگولد.

به یکی از عضو های اینجا هم اکانت دادم به یوزر the_patriot میتونید سئوال کنید. اکانتها بدون مشکل هست و نامحدود.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من اکانت paypal وریفای شده و با نام خودتان و ایمیل مخصوص به خودتان می دم که تمام اختیارات اون با خودتونه
حساب شما می تواند از هر کشوری به غیر از آمریکا و انگلیس و استرالیا و کانادا باشد .
فقط شما باید فورم مربوطه را در سایت www.goldhyiplister.com پر کنید و حدودا چهار روز بعد مشخصات paypal شما به
ایمیل شما ارسال می شود

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چجوری بعد تو اکانتمون وارد بشیم از ایران که نمی شه

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگه خواستی بگو برات باز می کنم.

آکانت از هند برات می گیرم و آدرس معتبر هم میدم که اگه آکانتت محدود شد،بگم از هند قبض آب یا برق را براشون فکس کنن.

خواستی پی ام بده.

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
من اکانت paypal وریفای شده و با نام خودتان و ایمیل مخصوص به خودتان می دم که تمام اختیارات اون با خودتونه
حساب شما می تواند از هر کشوری به غیر از آمریکا و انگلیس و استرالیا و کانادا باشد .
فقط شما باید فورم مربوطه را در سایت www.goldhyiplister.com پر کنید و حدودا چهار روز بعد مشخصات paypal شما به
ایمیل شما ارسال می شود

اقا لطفا کامل توضیح بدید چه جوری حساب رو وریفای میکنید با چه شماره حسابی چه ادرسی چه تلفنی بعدا مشکلی پیش نمیاد

pishrohost

Registered User
لایک‌ها
0
اكانت Verifiy شده همراه با يك دبيت كارت 40 تومان . كه حدود 10 تومنش بخاطر دبيت كارتيه كه براي اينكار مصرف مي شه .
اکانت از نوع personal هست و به نام خودتون !
برای راه اندازی این اکانت لازمه یه ایمیل داشته باشین و پسورد ایمیل را به من بدین تا کاراشو براتون انجام بدم ! ثبت نام و جواب گرفتنش حداکثر 7 روز کاری زمان می بره !
با اکانت امکان ارسال را دارین ! هم از طریق اون دبیت کارتی که خودم بهتون می دم ( هر زمان بخواین دبیت کارت را شارژ می کنین و مبلغ مورد نظرتون را پرداخت می کنین ، هر بار شارژ تا 160 دلار امریکا تضمین شده می تونین پرداخت کنین ) و در صورتیکه کسی پول نقد به حساب پیپل شما فرستاده باشه ، می تونین اون پول را هم به راحتی خرج کنین ( ماهانه حداکثر 1000 دلار که محدودیت اکانت personal هست )!
بقيه شرايط اكانت personal را از سايتش مي تونين ببينين.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اقا لطفا کامل توضیح بدید چه جوری حساب رو وریفای میکنید با چه شماره حسابی چه ادرسی چه تلفنی بعدا مشکلی پیش نمیاد
با حساب وریفای نمیشه
با دبیت کارد وریفای میشه فک کنم

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
با حساب وریفای نمیشه
با دبیت کارد وریفای میشه فک کنم

خب حتما می دونید که میشه با هر نوع کارت اعتباری معتبری وریفای کرد . مثل ویزا یا مستر کارد یا هر نوع گیفت کارد .
ولی بعضی مواقع در زمان برداشت پول ، بخصوص اگر مبلغ زیاد باشه ، paypal برای تایید درخواست شماره حسابی رو که کردیت کارت به اون متصل هست میکنه . بعضی مواقع درخواست آدرس معتبر ، و برای تایید آدرس مثلا درخواست تصویر قبض تلفن .

دوستان زیادی بودند که حتی با گیفت کارت حساب رو وریفای کردند ولی زمان برداشت پول از اونها شماره حساب خواسته شده و به همین دلیل حسابشون لیمیت شده .

در برخی از کشورها مثل آلمان ، ظاهرا داشتن یک حساب بانکی کافیه و احتیاجی به کارت اعتباری برای تایید نیست .

در کل دوستانی که از این طریق وریفای می کنند این احتمال رو بدن که روزی paypal از اونها اطلاعات کامل تری درخواست کنه .

آقای بیگ دلی هم که در این زمینه تجربه زیادی دارند ، به همین دلیل اشاره به امکان ارسال قبض داشتند .

.

بالا