• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اکانت rapidshare پایین ترین قیمت

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

1-2 هفته پیش یادمه دوستان از point هایی که جمع کرده بودن . اکانت میفروختن 6 تومن. اگر اکانت rapidshare میفروشید 1 ماهه چند؟ اگرم خواستید با 8.5 گیگ mp3 trance 2006 که dl کردم روی 2 تا دی وی دی عوض میکنم.

:blush:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
mehrzad جان اکانتهاتون 8000 point اگه دارن می خوام .

pedram_atb87 @ yahoo .com

نه!
با پوینت فقط خود سایت با PayPal میفروشه سایت هم 9.9 یورو میده در نتیجه میشه 12-13 تومن (یعنی همچین چیزی وجود نداره)
خواستی این 8 تومنی ها بدون پوینته :happy: .de و .com هم موجوده NOW

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

1-2 هفته پیش یادمه دوستان از point هایی که جمع کرده بودن . اکانت میفروختن 6 تومن. اگر اکانت rapidshare میفروشید 1 ماهه چند؟ اگرم خواستید با 8.5 گیگ mp3 trance 2006 که dl کردم روی 2 تا دی وی دی عوض میکنم.

:blush:
اگه با Point خواستید من میتونم از سایت خودش با PayPal خرید کنم . هزینه اش حدود 14 هزار تومن میشه. قیمت دقیق بستگی به نرخ تبدیل دلار به یورو در روز خرید داره

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Metycpu جون ...

من دیروز تمام مشکلاتم در مورد دانلود پرسرعت حل شد .. ولی وقتی امروز سعی کردم وارد اکانتم تو رپید شیر بشم ، با یک پیغام خطا مواجه شدم :

Fraud-Detection, Account 2153397 ([email protected]): Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you.

و نمی تونم وارد اکانتم بشم ، مشکل از کجاست ؟؟

من فکر کردم پس وردم مشکلی پیدا کرده و رفتم تو بخش Forgot your password و برام یه پسورد جدید فرستاد ولی بازم همون error میاد ؟؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
پس مطلبی که می گفتند اکانت های موقت به طور رایگان هست چیه؟؟ (در بعضی سایتها دیدم ! )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Metycpu جون ...

من دیروز تمام مشکلاتم در مورد دانلود پرسرعت حل شد .. ولی وقتی امروز سعی کردم وارد اکانتم تو رپید شیر بشم ، با یک پیغام خطا مواجه شدم :

Fraud-Detection, Account 2153397 ([email protected]): Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you.

من فکر کردم پس وردم مشکلی پیدا کرده و رفتم تو بخش Forgot your password و برام یه پسورد جدید فرستاد ولی بازم همون error میاد ؟؟

یعنی اینکه این آقا از اکانت دزدی استفاده می کردن، این موضوع لو رفته و پولی که به حساب رپیدشیر ریخته شده بوده پس گرفته شده، و اکانت شما بسته شده
پیشنهاد می کنم اگه این جناب metycpu یه اکانت دیگه به شما ندادن، اسمشون و شماره ی حسابشون رو همینجا بنویسید، حداقل دوستان دیگه سرشون اینجوری کلاه نره

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
Metycpu جون ...

من نمیدونم شما اکانت راپیدشیر چند براتون تموم شده . ولی اگه از سایتش کسی بخواد بخره www.rapidshare.de برای یک ماه باید 9.9 یورو ( حدود 13 دلار آمریکا ) پول بده. بنظر من اگه کسی ادعا میکنه که میتونه از سایتش مستقیماً برای شما اکانت بگیره با قیمتهایی که باور کردنش سخته . حتماً باید یک کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
یعنی اینکه این آقا از اکانت دزدی استفاده می کردن، این موضوع لو رفته و پولی که به حساب رپیدشیر ریخته شده بوده پس گرفته شده، و اکانت شما بسته شده
پیشنهاد می کنم اگه این جناب metycpu یه اکانت دیگه به شما ندادن، اسمشون و شماره ی حسابشون رو همینجا بنویسید، حداقل دوستان دیگه سرشون اینجوری کلاه نره

خودشون هم گفته بودن که PayPal شون غیرقانونیه طبیعی هم هست که وقتی 9.9 یورو بخرن و 7 یورو بفروشن! یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست! اما از الان به بعدش بر میگرده به تضمینی که میکنن :happy:

جناب rsbco تایید میشه:happy:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بالا