• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*****خریدار ایفون لاک یا انلاک 4 یا 4 اس *****

sm_sm8030

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز 1 دونه لاک مشکی دارم..
گیوی روش هست .. جیلبریک شده .. 50$ برمانه اصلی سیدیا به صورت orginal خریداری شده از سیدیا ..
گوشی 1 هفته است که استفاده میشه..
اگه خواستید بگید..
با احترام

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
دوست عزیز 1 دونه لاک مشکی دارم..
گیوی روش هست .. جیلبریک شده .. 50$ برمانه اصلی سیدیا به صورت orginal خریداری شده از سیدیا ..
گوشی 1 هفته است که استفاده میشه..
اگه خواستید بگید..
با احترام
قیمت؟؟؟

farmarz-vc

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
189

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
والا ما میخواستیم از آقا رضا بخریم اینو ولی لطف کردن کل سابقه مارو یجا بردن زیر سوال با توجه به اینکه خیلی وقت هم هست دنبال آیفون لاک هستم 1 صفحه اعتماد سازی کردم بازم گفتن که اعتماد ندارن ...
بیخیال داداش ما هم خدایی داریم ...

sm_sm8030

Registered User
لایک‌ها
2
والا ما میخواستیم از آقا رضا بخریم اینو ولی لطف کردن کل سابقه مارو یجا بردن زیر سوال با توجه به اینکه خیلی وقت هم هست دنبال آیفون لاک هستم 1 صفحه اعتماد سازی کردم بازم گفتن که اعتماد ندارن ...
بیخیال داداش ما هم خدایی داریم ...

داداش من سابقه شما رو زیر سوال نبردم داداش..شما سابقت هم خیلی عالی است.. و هیچ مشکلی نداره داداش..
بعد شما چه اعتماد سازی کردی داداش ؟ همش گفتی بفرست بیاد رسید پول میدم ..
شما پول رو واریز کن من در خدمتت هستم.. شما میگی بفرست بیاد بعد پول میدم .. این واسه من مقدور نیست..
بعد داداش منم اینجا سابقم بدکی نیست که میگی بفرست بیاد بعد پول میدم .. از سایت های همسایه هم میتونی بپرسی راجب من داداش که شکت بر طرف بشه..
همه خدایی دارن داداش.. سرت کلاه که نزاشتم اینجوری میگی داداش.. میتونی از کسایی که من معامله کردم باهاشون , یه سوال کنی میفهمی از چه قرار داستان..

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55
داداش من سابقه شما رو زیر سوال نبردم داداش..شما سابقت هم خیلی عالی است.. و هیچ مشکلی نداره داداش..
بعد شما چه اعتماد سازی کردی داداش ؟ همش گفتی بفرست بیاد رسید پول میدم ..
شما پول رو واریز کن من در خدمتت هستم.. شما میگی بفرست بیاد بعد پول میدم .. این واسه من مقدور نیست..
بعد داداش منم اینجا سابقم بدکی نیست که میگی بفرست بیاد بعد پول میدم .. از سایت های همسایه هم میتونی بپرسی راجب من داداش که شکت بر طرف بشه..
همه خدایی دارن داداش.. سرت کلاه که نزاشتم اینجوری میگی داداش.. میتونی از کسایی که من معامله کردم باهاشون , یه سوال کنی میفهمی از چه قرار داستان..

عمو رضا آواتار ادریس رو گذاشتی
بابت حرفش ناراحتی؟

Tapatalk
-------------------
به نقل از f0x :

sm_sm8030

Registered User
لایک‌ها
2
عمو رضا آواتار ادریس رو گذاشتی
بابت حرفش ناراحتی؟

Tapatalk
-------------------

اواتور ادریس ؟ مگه ادریس از خونشون اورده که میگی اواتور ادریس.. ؟ ؟ پر هست از عکس نت.. مگه کسی اواتور بزاره دیگه کسی نمیتونه بزاره.. بعضی حرفات خیلی خنده داره داداش..:wacko:

دیگه هر کسم یه جوره دیگه.. ما گفتیم کمک میخوای کمکت کنیم.. نوشت تبلیغ نکن.. دیگه بعضیا اینجورین دیگه..نمیشه کاریشون کرد..

بالا