قیمتش 700 دلاره تا اینجاش رو میدونم .
یعنی بدونه دلالی و ای حرفا کف کفش 1,700-800 در میاد
دادا امریکا و کانادا رو که من میدونم حداقل 10% هم مالیات مستقیم میخوره .
رفیق چه قیمت خریدار هستی؟؟؟ من تو ۲-۳تا کشور اشنا دارم که میتونن برام بفرستند ولی باید ببینم اصلا میسرفه برام یا نه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دادا من یه 64 مشکی میخوام
قیمت ور برام پی ام کن ببینم چی میشه
دادا من دیشب با فامیلمون تو کانادا صحبت میکردم 32 خریدش با + 13% مالیات به پول ما 2200 در میاد .
حالا حساب کن پست بشه و به احتمال زیاد گمرک هم بخوره .
اقا این قیمت انلاک هست:
۶۴۹ دلار برای ۱۶ گیگابایتی، ۷۴۹ دلار برای ۳۲ گیگابایتی و ۸۴۹ دلار برای ۶۴ گیگابایتی
منبع:
قیمت آیفون 5 آنلاک اعلام شد | نارنجی
حالا شما هزینه تمام شده 64گیگ را برام پخ کنید.
باتشکر
قیمت آیفون 5 مدل 16 گیگابایتی 699 دلار کانادا، مدل 32 گیگابایتی 799 دلار کانادا و مدل 64 گیگابایتی 899 دلار کانادا معین شد. منبع سایت موبایل
من سورسم کانادا هست . دلار کانادا هم 2600 هست حدودی تازه هزینه انتقال هم حساب کن . پست هم حساب کن . 13% هم مالیات که خودت اپل میگیره هم حساب کن .
من 300 تومان اضافه بر این قیمت میگیرم میگم برات بخره و پست کنه . دیگه گمرک و ... با خودت
قیمت آیفون 5 مدل 16 گیگابایتی 699 دلار کانادا، مدل 32 گیگابایتی 799 دلار کانادا و مدل 64 گیگابایتی 899 دلار کانادا معین شد. منبع سایت موبایل
من سورسم کانادا هست . دلار کانادا هم 2600 هست حدودی تازه هزینه انتقال هم حساب کن . پست هم حساب کن . 13% هم مالیات که خودت اپل میگیره هم حساب کن .
من 300 تومان اضافه بر این قیمت میگیرم میگم برات بخره و پست کنه . دیگه گمرک و ... با خودت