• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار باربند برای 206

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام وادب

اگه ازدوستان کسی داشت یه ندا بنده
باتشکر

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام

من یکی دارم که دو سه بار بیشتر رو ماشین نبستم، الانم تو کارتونش تو انباریه. کیف مخصوص (برای بار های که می خواید روش ببندید، که آئرودینامیک ماشین خراب نشه) و کش هم داره.
آلمینیومی هست و روش Sport Type-R نوشته.
یادم نیست چند خریدم، یه قیمت بدید ببینم می ارزه بفروشم یا نگه دارم برای روز مبادا!!!
(شرمنده، چون عکس گرفتن ازش سخته و باید برم از انباری درش بیارم، قیمت بدید، اگر مناسب بود، عکس های کامل خدمتتون تقدیم میشه)

ممنونم

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

من یکی دارم که دو سه بار بیشتر رو ماشین نبستم، الانم تو کارتونش تو انباریه. کیف مخصوص (برای بار های که می خواید روش ببندید، که آئرودینامیک ماشین خراب نشه) و کش هم داره.
آلمینیومی هست و روش Sport Type-R نوشته.
یادم نیست چند خریدم، یه قیمت بدید ببینم می ارزه بفروشم یا نگه دارم برای روز مبادا!!!
(شرمنده، چون عکس گرفتن ازش سخته و باید برم از انباری درش بیارم، قیمت بدید، اگر مناسب بود، عکس های کامل خدمتتون تقدیم میشه)

ممنونم

عرض سلام وادب
پ.خ خدمتتون ارسال شد

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام داش حجت گل.دادا من یکی داشتم دیر گفتی همینطوری دادم به یکی از دوستام.:(.انشاالله یکی خوبشو پیدا کنی فدات

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
سلام داش حجت گل.دادا من یکی داشتم دیر گفتی همینطوری دادم به یکی از دوستام.:(.انشاالله یکی خوبشو پیدا کنی فدات

سلام آقا محمد
قسمت ما نبوده

درجستجوی باربندهستیم

papyon

Registered User
لایک‌ها
3
آقا ماشینت چه رنگیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا