• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار باند و آمپیلیفایر + مشاوره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
درود بر همه دوستان

مشاوره جهت خرید آمپیلی و اینکه چی بخرم و باند ولی حتما از مارک infinty باشه ( آمپ 4 کانال )

و یه ظبط ارزون به اینا کانفیگ بشه ( این که تو تاپیک بغلی میده 80 تومن ؟ خوبه ؟ )

من سابش رو داشتم ( تو امضام می تونید ببینید ) بخوام با هم ست کنم

پیشنهاد بدید

یه توضیح کوچیک در مورد خازن و اینکه چطوری کار می کنه و چرا لازم میشه هم بگید

فقط زیاد گرون نشه ... ممنون از همگی

( پراید صبا )

----------------------------------------------------

نکته : اگر مارک دیگه ـی میشناسید بهتر باشه بگید ! ولی کانفیگش عالی باشه !

Last edited:

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوست عزیز یکی از بهترینهای اینفینیتی 7541 هست که خودمم در حال حاضر ازش استفاده میکنم !!!

بلندگو هم میتونی اینفینیتی 9633 ref بگیری که کیفیت خیلی خوبی داره !!!! اگر بیشتر خواستی هزینه کنی میتونی KAPPA 693.9 بگیری که دیگه معرکه میشه !!!!

برای پخش چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فعلا اینارو بگو تا در باره ی خازن هم بهت توضیح بدم !!!!!

Last edited:

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
سلام دوست عزیز یکی از بهترینهای اینفینیتی 7541 هست که خودمم در حال حاضر ازش استفاده میکنم !!!

بلندگو هم میتونی اینفینیتی 9633 ref بگیری که کیفیت خیلی خوبی داره !!!! اگر بیشتر خواستی هزینه کنی میتونی KAPPA 693.9 بگیری که دیگه معرکه میشه !!!!

برای پخش چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فعلا اینارو بگو تا در باره ی خازن هم بهت توضیح بدم !!!!!

7541 چی هست ؟

سابم خوبه ؟

قیمت این 2 تا بلندگویی که گفتی چنده ؟

پخش رو زیاد نمی خوام خرج کنم در حدی باشه که تصویری و ناچ نباشه ... ساده ولی عالی باشه حدود 100 - 150 شایدم یه خورده بالاتر !

آمپ این آمپم خوبه یا اینکه برم یه چیز دیگه بگیرم ؟ ( آمپ اینفینتی پیدا میشه ؟ )

الان کلا بخوام عوض کنم ( پراید )

یه آمپ
یه ساب
یه باند
دیگه چی می خوام ؟
بعد کدومشون مثلا به آمپ وصل میشه ؟
یه نظر خودت بده داداش
سابم رو که دیدی ... آمپمم ببین نظر بده ... اگر شد آمپ رو بفروشم ! و ....

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
دوست عزیز برای سیستم شما که اصلا و اصلا خازن لازم نیست! پس بیخود پولتون رو دور نریزید! به حرف مغازه دار جماعت هم گوش ندید! آمپ هم اگه اسرار دارید از اینفینیتی باشه همین 7541 هست که البته آمپ خوبی هست ولی سری های جدیدش یه سری مشکلاتی دارن بعضا! اگه بخواین میتونین به مارکهای دیگه فک کنید مثل ساند استریم مثلا
و اما پخش!! اگه میخواین صدای با کیفیت و خوبی داشته باشین یه پخش پدر مادر دار بخرید چون اصل هر سیستم پخششه! یه چیزی مثل کنوود یا پایونیر، طبیعتا باید یه مقدار هزینه رو بیشتر کنید و البته قید تاچ بودن هم بزنید! باند هم که خوب باند خوب تو بازار زیاد هست! مثل همین هایی که دوستمون معرفی کردن یا هرتز، دی ال اس و خیلی برندهای دیگه!
-----------------------------
از این ها بگذریم من یه باند jbl p963 دارم که قصد فروشش رو دارم اگه خواستی بگو! مشخصاتش توی نت هست...

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
هرتز و دی ال اس گزینه های خوبی هستن من دارم اینارو + اینکه 7541 هم آکبند دارم با گارانتی. پخش هم میتونی پایونیر 2550 استفاده کنی الیته 2 جفت خروجی RCA داره نظر من اینه که پخشتو درسته حسابی بردار که بعدا هم بتونی استفاده کنی ازش

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28
چی هست ؟ ........... امپ 4 کانال اینفینیتی مدل 7541 a (( یا اگر مدلای دیگه بخوای dtr4500 ساند یا 1004 جی بی ال یا x41 کنوود )) تو امپ x41 رو به اینا ترجیح میدم

سابم خوبه ؟ ................. سابت خوبه نگه دار !!!

قیمت این 2 تا بلندگویی که گفتی چنده ؟ ............. 9633 حدود 230 و 693 حدود 330 هست (( اگر مدلای دیگه بخوای 1073 دی ال اس هم خوبه و 696 جی بی ال )) من تو باند اینفینیتی رو ترجیح میدم

پخش رو زیاد نمی خوام خرج کنم در حدی باشه که تصویری و ناچ نباشه ... ساده ولی عالی باشه حدود 100 - 150 شایدم یه خورده بالاتر ! ............ حداقل 200 300 باید برای پخش کنار بذاری !!!!

آمپ این آمپم خوبه یا اینکه برم یه چیز دیگه بگیرم ؟ ( آمپ اینفینتی پیدا میشه ؟ ) .............. امپت به درد سیستم بازاری میخوره چون معتبر و پدر مادر دار نیست و قدرت و کیفیتش به گرد اینا هم نمیرسه

الان کلا بخوام عوض کنم ( پراید )

یه آمپ
یه ساب
یه باند
دیگه چی می خوام ؟ ............ پخش خوب حتما و پک نصب سیستم یا خرید لوازم جدا که به نظر من بهتره (( 2 تا ار سی / 5 متر کابل مثبت / 2 متر کابل منفی ))
بعد کدومشون مثلا به آمپ وصل میشه ؟ ............... هم باند هم ساب همشون به آمپ وصل میشه
یه نظر خودت بده داداش ............ گفتم بهت بازم بپرس بگم
سابم رو که دیدی ... آمپمم ببین نظر بده ... اگر شد آمپ رو بفروشم ! و ....

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96

ممنون از دوست عزیزمون ! خیلی بهره بردم خیلی ممنون که گفتید خازن لازم نیست ...

قیمت آمپتون و عکسش رو میفرستید ممنون میشم

بانداش گیر میاد اینفینتی ؟ دقیقا چقدر و چندتا لازمم میشه ( با فابریکاش عوض کنم که وصل میشه آمپیلی درسته ؟ )

یه پخش کانفیگ ردیف بهش میگید بخوره ؟

الان هد یونیت با باند فرق می کنه ؟

تو پراید باند هارو باید عوض کرد درسته ؟

می خوام فعلا قطعات خودش رو عوض کنم نه که اضافه کنم !

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28
بانداش گیر میاد اینفینتی ؟ دقیقا چقدر و چندتا لازمم میشه ( با فابریکاش عوض کنم که وصل میشه آمپیلی درسته ؟ ) ......... چرا گیر نیاد ؟؟؟؟؟ یک جفت ( 2 عدد ) !!!! با فابریکا عوض نمیکنی فابریکا قطع میشن این باند یا رو تاقچه فابریک یا ام دی اف جاش برش میخوره و نصب میشن !!!!!!

یه پخش کانفیگ ردیف بهش میگید بخوره ؟ ............ بودجه ؟؟؟

الان هد یونیت با باند فرق می کنه ؟ ...... هدیونیت = پخش / باند یا کواکسیال = بلندگو

تو پراید باند هارو باید عوض کرد درسته ؟ ........... میشه ولی ارزش نداره چون سایز خیلی کوچیکی دارن و 90 % که سیستم میبندن اونارو قطع میکنن

می خوام فعلا قطعات خودش رو عوض کنم نه که اضافه کنم !....... خودش قطعه ای نداره که بخوای عوض کنی فقط پخش رو میتونی عوض کنی تا امپ نبندی فرقی نداره باند 10 سانت متفرقه باشه یا سوییس اودیو !!!!

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
ایول دادش اسمه شریفت هم نمی دونم

یه بار حتما باید بیام پیشت بریم بازار !

گرفتم اولی رو حالا چند هست بانداش ؟

پخش رو بودجش رو بذار رو 200

تا اینجاش رو بگو تا من یه فکری بکنم !

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28
یول دادش اسمه شریفت هم نمی دونم .......... کوچیکت نیما هستم

یه بار حتما باید بیام پیشت بریم بازار ! ........... در خدمتم

گرفتم اولی رو حالا چند هست بانداش ؟.......... گفتم دیگه همین 9633 هم که کارتو راه میندازه 230 ایناست ( پراید 4 تا باند گرد 10 سانتی داره اندازه نلبکی !!!! اینا باند بیضی یا به قول دوستان خربزه ای هستن )

پخش رو بودجش رو بذار رو 200 ........... سعی کن بیشترش کنی 1450 و 1350 و 3350 و 2350 و 3250 و 2250 میتونی تقریبا بگیری !!!! البته اجباری هم نیست پایونیر بگیری پخشای دیگه هم میتونی بگیری !!!! کنوود / جی وی سی

تا اینجاش رو بگو تا من یه فکری بکنم ........... با صدای اروم فکر کن :دی

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
داداش خواستی من.
امپ . باند . ساب . دارم همش در حده 09352137519

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
حالا که بحث فنی هستش منم با اجازه استارتر یه سوال بپرسم
الان باندهای من 6975 v2 هست خواسته باشم تعویض کنم چی بگیرم که از اینا بهتر باشه البته قصد هزینه زیاد ندارم

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
الان باندهای من 6975 v2 هست خواسته باشم تعویض کنم چی بگیرم که از اینا بهتر باشه البته قصد هزینه زیاد ندارم

اگه کیفیت برات مهمه hertz hcx690 یا همین infinity kappa اگرم قدرت برات مهم باشه jbl t696 یا dls 1073

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28

شما میتونی همون 9633 رو یا 693 تهیه کنی

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
ممنون
اینا قیمتهاشم لطف میکنید
شرمنده از استارتر عزیز این اخرین سوالم بود

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
نه بچه ها راحت باشین ... من هم فعلا درگیر خریدم بزودی لیست کامل می کنم ... !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا