• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار باند پایونیر امپ خور دست دوم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

herbert

Registered User
لایک‌ها
35

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
درست گفته اگه میخوای چیزی ببندی که نسوزه بایدباندی ببندی که120ار ام اس باشه.دی ال ای یا هرتز ببند حالشو ببر
تا100تومن چیز بدردبخوری گیرت نمیاد

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
آمپ دارم

زیر 250 هم میدم بهت !

armingodi

Registered User
لایک‌ها
3
داداش با 100 هزارتومان نمی تونی باند حرفه ای بگیری
به نظر من که همین باندی که داری رو نگه دار فقط گین آمپیلی رو ببند دیگه مشکلی از لحاظ سوختن پیش نمی یاد ولی اگه انتظار صدای حرفه ای داری بانداتو عوض کن ولی نه با این بودجه همینو نگه داری خیلی بهتره

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
داداش با 100 هزارتومان نمی تونی باند حرفه ای بگیری
به نظر من که همین باندی که داری رو نگه دار فقط گین آمپیلی رو ببند دیگه مشکلی از لحاظ سوختن پیش نمی یاد ولی اگه انتظار صدای حرفه ای داری بانداتو عوض کن ولی نه با این بودجه همینو نگه داری خیلی بهتره

اشتباه کردم باید 10 روز پیش باندای شما رو میخریدم

shahrooz00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dadash man ye joft 6994 daram be hamin amp dade bodam khobam bod
mikhaysh.?

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
البته رو hpfبزاریش و باس زیاد بشون ندی چیزیشون نمیشه
من هرباندی رو سیستم بستم بدون باس بوده
باس فقط مال سابه!اونم توباکس

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
دوست من!
3500 HPF نداره و فقط LPF داره كه اونم بايد خاموش باشه .
3500 براي يه جفت كواكسيال 4 اهم در 4 اهم دو تا 60 بيشتر نميده و براي 2 اهم دو تا 85 پس سوختني در كار نيست ولي از طرفي باندهاتون هم 500 وات نيست . مثلا 6975 ورژن يك كه نوشته 300 وات در حدود 60 تا 80 وات اگه اشتباه نكرده باشم .
پخشت چيه ؟! اگه پخشت معمولي و استاندارده ولتاژ خروجيش 2 ولت هستش كه گين آمپ روي نرمال براش كافيه .
شما گين رو بر اساس ولتا‍‍‍ژ پخشت تنظيم كن مشكلي پيش نمياد .
اول پخشت رو كامل بزار روي فلت و نرمال ( همه تنظيمات خاموش ) و بعد گين آمپت رو بزار روي 6.5 ولت و سيستم رو روشن كن و ولوم رو تا 3/4 ببر بالا و اگه ديدي ديستورت نكرد با يه پيچ گوشتي 2 سو گين رو آروم و كمي باز كن تا صدا بيس بگيره . تا جايي باز كن كه صدا بهم نريزه . يادت باشه كه گين از اول روي 6.5 باشه نه 0.2 . چون عدد گين برعكسه .
ضمنا با 100 تومن فكر نكنم باند بدرد خوري گير بياد . تو همين انجمن يه جفت باند اينفينيتي 693.7i واسه فروش به قيمت 170 هستش كه واست عاليه .
موفق باشي

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

داداش گلم - اون رفیقمون توی پست بالا کامل توضیح داد - من خودم یه دست کامپوننت داشتم که عالی بود ولی دارم میفروشمشون - الان یه جفت باند jvc از یکی از دوستام گرفتم بستم روو ماشین - آمپ من روی هر کانال 120 وات میده روی 4 اهم !!! ولی باندها برای راه اندازی 40 وات بیشتر نمیخوان - اگه تنظیمات آمپ درست نباشه باندها با اولین صدا میترکن - ولی باید آمپ رو درست تنظیم کنی و پخش رو هم درست تنظیم کنی و از روی پخش hpf بزاری واسه باندها و 75 درصد صدای کل پخش رو (مثلا اگه نهایت ولوم 60 هست بزار روی 45 ) بعدش گین آمپ رو کم یا زیاد کن تا حدی که باند به خش خش بیفته بعد یه خورده گین رو کم کن تا صدا صاف بشه بعدش کار تمومه و دیگه باندها هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
1جفت سونی 400 وات ساخت مالزی دارم 100وات ار ام اس
خرید سال88خیلی تمییز

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
بایدی وجودنداره اما باند داریم تا باند!یه باند هست رو قدرت بیس توان میخواد یکی هست رو کیفیت صدا
718یا 1073 یا6975 بیسشون قویه
امل این سونی بیشتر رو کیفیتشون کار شده و وضوح صدای فوق العاده ای دارن و خیلی هم خوشگلن
مسئله اینه که شما چی مد نظرته
1جفت باند داری خودت؟
بنظرمن2جفت ببندی توهیچ حالتی سوختی نداری .مال خودتو بزار یه جفت دیگم بغلش ببند
جفتی باهم موازیشون کن 2اهم میشن و قدرت بهتری بشون میده آمپ
میتونی تو تنظیمات پخش بیسو کم کنی که اگه دیدی آمپ داره فشار میاره تنظیم کنی بیسو

یه آمپ خوبم دارم که بتونی باهاش هرجور باندی رو تنظیم کنی رو هر کانال 60 وات ار ام اس میده وبخوای برایدج ببندی که 120میده
4کاناله
همین روزا تاپیک میزنم واسه همشون یه سیستم کامله خواستی اونجا هم باندارو ببین هم آمپو
تعویضم خواستی درخدمتیم

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
داداش..من از اهم و وات و ار ام اس چیزی سرم نمیشه...این امپلی رو هم به خاطر کرمش که افتاده بود تو دلم گرفتم و فقط میخوام کار کنه...صدای هیولا هم نمیخوام ازش بگیرم...حتی ساب هم ندارم...الان هدفم اینه که این امپو با یه جفت باند مناسب که نسوزن ست کنم همین...4 تا باندم واسم زیاده...اگه باند بیضی مناسب پیدا کنم جی وی سی های خودمو تو همین سایت رد میکنم بره...اگه مورد مناسبی بود راهنمایی کنین ممنونم:blush:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
داداش گلم اینطور که من متوجه شدم شما فقط میخوای یه جفت باند خوب که با این آمپ خوب کار کنه و به جفتشون فشار نیاره بخری درسته؟

یه پیشنهاد میکنم که بنظرم واسه شما عالیه - یه جفت pioneer 6965 v2 بخر با این آمپ درایو کن - کیفیت صدا و بیسش نسبت به قیمت فوق العاده خوبه - دست دوم تمیز و سالمش حدود 150 تومن تا 180 تومن بسته به انصاف فروشنده پیدا میشه - آکبندش هم 210 تومنه

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
اگه تا200حاضری هزینه کنی که دنبال اینفینیتی بگرد پیدا کن دست دوم
وگرنه دنبال 718 اصلی باش که قیمتش خوبه تا170 میتونی تمیز گیر ییاری
یکی از دوستام 1جفت تو مغازش داره خیلی تمییزن میخوای تا برات بخرمشون ازش

MH9t9

Registered User
لایک‌ها
3
يکي از دوستان ماشينشو فروخته باندهاشم ميخواد رد کنه بره.
Vibe Black Air ba-69
با tweeter هاي Earthquake که کراس اور جدا دارن. مدل تويتر ها رو دقيق نميدونم اما صداي خوبي دارن.
قيمت رو صحبت نکردم باهاش. اما حدود 170-180 بايد باشه. اگه کسي خواست بگه بپرسم.

VIBE Audio Black Air 69 - BA69 6x9 3-way Coaxial Car Speakers

اينم لينک مشخصاتش.

h4w1d

Registered User
لایک‌ها
16
يکي از دوستان ماشينشو فروخته باندهاشم ميخواد رد کنه بره.
Vibe Black Air ba-69
با tweeter هاي Earthquake که کراس اور جدا دارن. مدل تويتر ها رو دقيق نميدونم اما صداي خوبي دارن.
قيمت رو صحبت نکردم باهاش. اما حدود 170-180 بايد باشه. اگه کسي خواست بگه بپرسم.

VIBE Audio Black Air 69 - BA69 6x9 3-way Coaxial Car Speakers

اينم لينک مشخصاتش.

آقا محمد اون دوستون که آمپ داشت خبرتون نکرد؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا