• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار باند

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
سلام دوستان عزیز بنده قصد خرید باند برا ماشینم ( 206 )هستم . والله پرسوجو زیاد کردم ولی چنتا باندو بهم پیشنهاد دادن یسری از دوستان باز اینجا میپرسم تا یه جمع بندی کنم ببینم چی بخرم . به ترتیب میزارم رندومی باندارو ممنون میشم نظر کارشناسیتونو بهم بگین کدوم بهتر یا نه بهتر ازینام هستش تو این رنج قیمتا . بعد ضبط ماشینم PIONEER DEH-X7650SD هستش که میخام بعدا که دستم پول اومد یه امپیلی 2 کاناله هم برا باندام بگیرم حالا موندم کدوم باندو بخرم که با ضبطم مچ باشه و عالی و از طرفی امپیلی 2 کاناله خوبه براش و مدل مد نظرتون چیه برا باند پیشنهادیتون تشکر دوستان نیاز مند یاریتون هستم حرفه ای های سایت که سیستم بازن .

1- Infinity 693.9i Kappa

2- Kenwood KFC-HQ718EX

3- MTX T6C693

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
کاپا بهتر از اون 2تا هست به امیر پیغام بده برات اوکی کنه
ممنون داداشم تشکر ولی یکم بیشتر توضیح میدادین ممنون میشدم از چه جهت بهتر هستش . باز ممنون که جواب بندرو دادین .

lovelorn7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام درمورد کاپا تعریف زیاد شنیدم ولی mtx و کن وود را هر دوشا داشتم.
ام تی ایکس هم صدای بلندی داره هم بیس خوبی. کن وود 718هم بیس واقعا فوق العاده ای داره. ب نظر من اگ ام تی ایکس اصلش گیرت اومد بگیرش.
و درمورد مچ شدن با پخش و امپ هر سه نوع باند هیچ مشکای از لحاظ سازگاری پیدا نمیکنن.

Sent from my HTC One S using Tapatalk

بالا