• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار برچسب یا لیبل Microsoft Licence,Windows,Intel... برای لپ تاپ

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
اگه کسی از این برچسبهای Microsoft که پشت لپ تاپ سریالشو میزنه یا Windows,Intel که روی گوشه لپ تاپ میزنند داره بگه
موارد دیگه ای هم اگه دارید بگید شاید به کارم بیاد ممنون

lvpy.band

Registered User
لایک‌ها
27
اگه کسی از این برچسبهای Microsoft که پشت لپ تاپ سریالشو میزنه یا Windows,Intel که روی گوشه لپ تاپ میزنند داره بگه
موارد دیگه ای هم اگه دارید بگید شاید به کارم بیاد ممنون

دوست عزیز برای پیدا کردن این برچسب ها اگر تهران تشریف دارید بهترین مکان پاساژ ایران است طبقه دوم

تمامی این برچسب ها را دارد حتی برچسب های اورجینال ویندوز و نیز سریال نامبر را نیز دارد .

را دیگر هم طراحی و چاپ است که از نظر من بهترین روش است چون سفارشی سازی میتوان کرد .

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دمت گرم آره قبلا دیده بودم یه مغازه بود سر نبش تو کار لوازم جانبی لپ تاپ ولی جدیدا دیگه ندیدم فکر کردم جمع شده
شماره پلاک یا تلفن یا اسمشو میدونی؟ راستی اونا اصلیه؟ آخه کپی هاشو هم دیده بودم خیلی بی کیفیت بود

lvpy.band

Registered User
لایک‌ها
27
دمت گرم آره قبلا دیده بودم یه مغازه بود سر نبش تو کار لوازم جانبی لپ تاپ ولی جدیدا دیگه ندیدم فکر کردم جمع شده
شماره پلاک یا تلفن یا اسمشو میدونی؟ راستی اونا اصلیه؟ آخه کپی هاشو هم دیده بودم خیلی بی کیفیت بود

دوست عزیز تمام کپی است ولی با کیفیت بالا !!!!

اطلاعی از پلاک ندارم !

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
قحطی برچسب شد حالا :D
Dell,intel,ati هم بود ایرادی نداره ها

بالا