• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار بلندگو الگانس 6975

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
سلام دوستان.به علت اینکه بلندگوهای ماشینم خراب شده,الان دنبال یه جفت بلندگو پایونیر 6975 طرح قدیم هستم.البته فقط طرح قدیم نه v2 .
اگه کسی سالمش رو سراغ داشت خریدارم.مخصوصا اگه تو مشهدباشه.

Iman khasteh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.سال ٨٦ خريداري شده با گارانتي پايونيران(اصلي)بسياركم كاركرد و در حد ميباشد.(بدون تعمير)
٢٨٠ مقطوع.
آلپاين SPR69 دارم آكه،فن آوري نانو/توليد ٢٠١١ آخرين مدل آلپاين/صداش فوق العاده با كيفيته كه٦٩٧٥ جلوش كم مياره/١٠٠ rms .تو بازار٣٥٠ قيمتشه كه من ٢٨٥ ميتونم بدم خدمتتون.
09359525060/ايمان

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز الان با 200 خورده ای میتونی dls 1073 بخری که هم قدرتش هم کیفیتش از 6975 خیلی بهتره تازه اک هم هست
6975 واقعا ارزش پول دادن نداره اونم با قیمتای مسخره الان
موفق باشی

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
دوست عزیز الان با 200 خورده ای میتونی dls 1073 بخری که هم قدرتش هم کیفیتش از 6975 خیلی بهتره تازه اک هم هست
6975 واقعا ارزش پول دادن نداره اونم با قیمتای مسخره الان
موفق باشی

مرسی دوست عزیز.من صدای dls1073 رو نشنیدم و نمیدونم آیا از 6975 بهتره یا نه.اگه واقعا بهتره حتما میخرم.
دوست عزیز جسارت به شما نباشه ولی صدا سلیقه ایه .مثلا بعضیها میگن 718 کنوود بهترین صدا رو داره در صورتیکه من خیلی از صداش بدم میاد.من یه صدای شفاف میخوام و قدریتش هم مث 6975 باشه کافیه.حالا واقعا dls1073 چجور صدایی داره؟؟؟

Iman khasteh

Registered User
لایک‌ها
0
قبول دارم كه ٦٩٧٥ قيمتش كاذبه!اما چون ديگه توليد نميشه اينطوره!
شما گول هيكل١٠٧٣ رو نخور!سري اولش كه اصل سوئد بود،كيفيتش خوب بود،اما الان يه نو بخر اگه بيشتر از ٢ ماه تونستي روزي٢ ساعت ولوم بالا بگيري و نسوخت،يا تيوترش به خرخر نيفتاد،اونموقع بگو خوبه،اين جديدا كه اصلا تفكيك صدا نداره و فقط بيسش از ٦٩٧٥ بيشتره،ولي دوام واسه استفاده زياد نداره و زود پولت سوخت ميشه!
اگه واقعا دنبال كيفيتي؟!صداي آلپاين رو گوش كن تا بفهمي تفكيك صدا و حالت كنسرتي،صدا داشتن يعني چي؟
ببخشيد تاپيكتون منحرف شد!
ياعلي مدد

اگه زياد از آلپاين نميشنوي،بخاطر اينكه هم قيمتش بخاطر كيفيت و ماركش بالاست و هم آمپهاش واسه راه اندازي،قيمت بالايي داره!
مثلا ٢ جفت ١٠٧٣ رو ميشه با يه آمپ اينفينيتي٧٥٤١ كه٢٠٠ قيمتشه،راه اندازي كرد!يا ٢ جفت ٦٩٧٥ با يه آمپ پايونير٦٤٠٠ كه ١٧٠ قيمتشه راه اندازي كرد!
اما مثلا٢ جفت باندآلپاينSPR69 كه آخرين مدل باند آلپاينه را بايد با يه آمپF600 آلپاين راه اندازي كرد كه٦٠٠ تومن پولشه!!!
اما آلپاين كجا و اينا كجا؟؟؟آلپاين گواهيCEA صداي آمريكا رو داره و توسط CEAتست ميشه كه ميگه اين باند١٠٠rms نه الكي يه چيزي بگه!!واسه همينه كه هر كسي آلپاين بازي نميكنه!!!
اگه يه صداي واقعي و با تفكيك ميخواي حتما صداشو گوش كن! 

Last edited:

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
ای بابا آدم واقعا گیج میشه.بالاخره نفهمیدیم کدوم بهتره.اگه واقعا dls1073 کیفت ساختش پایین اومده باشه و زود خراب بشه ارزش نداره .بهتره همون 6975 طرح قدیم رو بخریم.

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
اره عزیز صدا سلیقس ولی چیزی که مشخصه تیوتر اسپیکرایی مثه 6975 و 718 کاملا تیز هستن و رو مخ حالا هرکی یه هدفی داره ..
یکی دوست داره رو طاقچش سه مدل باند بیضی بزاره !!
یکم دوست داره فقط با یه کامپوننت های اند مثه 660 jbl تو استیج جلو حال کنه..
1073 تا اونجایی که من میدونم تمومش دیزاین باید سوئده
نه میدین سوئد!! و میدین تایوان هستن(خودم یه جفت اکشو تو کمد دارم)
اگر حوصله داری بیا تو این فروم عضو شو و با بچه هاش قرار بزار و صدای باندای دیگه رو گوش کن بعد با خیال راحت تصمیم بگیر(اتفاقا جمعه گرد همایی دارن تهران)
فروم سیستم های صوتی • صفحه فهرست
تا زمانی که صدای بلندگوهای مختلفو نشنیده باشی نمیتونی بهترینو انتخاب کنی چون 6975 که داشتی و به صداش عادت کردی برات بهترینه در صورتی که اصلا
اینطوری نیست.. من بهت قول میدم کسی که تجربه شنیدن صدای اسپیکرایی مثه jbl,,mtx,,dls,,infinity و ... داره هیچ وقت سمت 6975 نمیره
موفق باشی

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
اره عزیز صدا سلیقس ولی چیزی که مشخصه تیوتر اسپیکرایی مثه 6975 و 718 کاملا تیز هستن و رو مخ حالا هرکی یه هدفی داره ..
یکی دوست داره رو طاقچش سه مدل باند بیضی بزاره !!
یکم دوست داره فقط با یه کامپوننت های اند مثه 660 jbl تو استیج جلو حال کنه..
1073 تا اونجایی که من میدونم تمومش دیزاین باید سوئده
نه میدین سوئد!! و میدین تایوان هستن(خودم یه جفت اکشو تو کمد دارم)
اگر حوصله داری بیا تو این فروم عضو شو و با بچه هاش قرار بزار و صدای باندای دیگه رو گوش کن بعد با خیال راحت تصمیم بگیر(اتفاقا جمعه گرد همایی دارن تهران)
فروم سیستم های صوتی • صفحه فهرست
تا زمانی که صدای بلندگوهای مختلفو نشنیده باشی نمیتونی بهترینو انتخاب کنی چون 6975 که داشتی و به صداش عادت کردی برات بهترینه در صورتی که اصلا
اینطوری نیست.. من بهت قول میدم کسی که تجربه شنیدن صدای اسپیکرایی مثه jbl,,mtx,,dls,,infinity و ... داره هیچ وقت سمت 6975 نمیره
موفق باشی

آره دوست عزیز,واقعا همینطوره.تا وقتی صدای بلندگوهای دیگه رو نشنوی نمیتونی بگی کدوم بهتره.مثلا یه بار رفتم بلندگو بخرم و طرف یه مدل کدنس رو معرفی کرد و گفت واقعا عالیه و حدود 150 قیمتش بود.بعد بسیم رو سیستم دیدم واقعا صداش مزخرفه.همین امشب رفتم بازار و نتیجه این شد که هرکس مارکی که خودش نمایندگیش رو داشت تبلیغ میکرد و بقیه برندها رو میکوبید.مثلا یه جا میگفتن فقط ایفینیتی کاپا ببر حدود 210 تومن صداش از 6975 خیلی خیلی بهتره و میگفت dls1073 چینیه و اصلا بدرد نمیخوره.و با این تفاسیر من به حرف هیچ کدوم نتونستم اطمینان کنم.
هنوز هم گزینه اولم 6975 طرح قدیمه.

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
آره دوست عزیز,واقعا همینطوره.تا وقتی صدای بلندگوهای دیگه رو نشنوی نمیتونی بگی کدوم بهتره.مثلا یه بار رفتم بلندگو بخرم و طرف یه مدل کدنس رو معرفی کرد و گفت واقعا عالیه و حدود 150 قیمتش بود.بعد بسیم رو سیستم دیدم واقعا صداش مزخرفه.همین امشب رفتم بازار و نتیجه این شد که هرکس مارکی که خودش نمایندگیش رو داشت تبلیغ میکرد و بقیه برندها رو میکوبید.مثلا یه جا میگفتن فقط ایفینیتی کاپا ببر حدود 210 تومن صداش از 6975 خیلی خیلی بهتره و میگفت dls1073 چینیه و اصلا بدرد نمیخوره.و با این تفاسیر من به حرف هیچ کدوم نتونستم اطمینان کنم.
هنوز هم گزینه اولم 6975 طرح قدیمه.
هنوز هم در اشتباهی دوست عزیز..:D
اول اینکه به هیچ وجه به حرف فروشنده های سیستم صوتی گوش نکن چون معمولا از لحاظ اطلاعات صفرن نمیدونم کدوم شهری ولی اگه اونجا بودم ادرسه طرفو میگرفتم اویزونش میشدم یه 1073 چینی برام بیاره..:p اون اینفینیتی هم که گفته احتمالا 693 که مدل خوبیه و البته چینیه..!ولی راس گفته کیفیتش از 6975 بهتره
یه زمانی 120.30 تومن بود....هی..
بازم بگرد و خودت صداها رو گوش کن ضرر نمیکنی;)

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
هنوز هم در اشتباهی دوست عزیز..:D
اول اینکه به هیچ وجه به حرف فروشنده های سیستم صوتی گوش نکن چون معمولا از لحاظ اطلاعات صفرن نمیدونم کدوم شهری ولی اگه اونجا بودم ادرسه طرفو میگرفتم اویزونش میشدم یه 1073 چینی برام بیاره..:p اون اینفینیتی هم که گفته احتمالا 693 که مدل خوبیه و البته چینیه..!ولی راس گفته کیفیتش از 6975 بهتره
یه زمانی 120.30 تومن بود....هی..
بازم بگرد و خودت صداها رو گوش کن ضرر نمیکنی;)

1073 رو ميگه 240 .به نظرتون بخرم يا نه.من مشهد هستم و اينجا كسي از اين باندا نداره يا زياد نداره.اينجا همه 718 دارن .حالا من چجوري صداي 1073 رو گوش كنم.

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
1073 رو ميگه 240 .به نظرتون بخرم يا نه.من مشهد هستم و اينجا كسي از اين باندا نداره يا زياد نداره.اينجا همه 718 دارن .حالا من چجوري صداي 1073 رو گوش كنم.

پ.خ دادم عزیز

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
HTML:
سلام ..... 1073 اک هم دارم .... 6975 طرح قدیم هم در حد دارم تقدیم کنم ...... 1073 قویه و نیاز به امپ 4 کانال قوی داره برای راه اندازی چون ورودی تیوتر و ووفرش جداست .....وللی 6975 خیلی راحت تر درایو میشه ..... من هر دورو زیر قیمت تقدیم می کنم ........
1073 مال تایوان هستش و خدا بیامرزه سوئد رو !!!!!! الانم از 1073 خرابی زیاد داشتم ...... ولی 6975 طرح قدیم که هنوز تو رنج قدرت خودش پادشاهی میکنه ......

صدا صلیقست و کسی نمیتونه بگه کدوم باند بهتره چوه هر باندی یه صدای خاص خودشو داره ......
من کمتر میام تو سایت به همین دلیل به شمارم تماس یا پیام بدید ...
09359963993
امید اکبری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا