• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار بلندگو 6.5 اینچی یا 16.5 سانتی همه جوره

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام. خریدار یه جفت اسپیکر 6.5 اینچی هستم رنگش ترجیحا مشکی ووفر سالم جلو عقب بشه اما صدا نده هم مشکلی نیست قرار نیست صدا بده فقط جای خالی ووفر دیگه رو پر میکنه و با لرزش ووفر دیگه میلرزه.
میدبیس کامپوننت 6.5 هم باشه بی کراس و تویتر هم مشکلی نیست.
ممنون.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دوست عزیز کاری که شما میخواید انجام بدین اصولی نیست. چیزی که شما نیازی داری passive radiator هست. خیلی مسائل فنی در مورد استفاده ازین پسیو رادیاتور دخیل خواهد بود. استفاده از پورت یا جعبه seald یا پسیو رادیاتور یا بک لود هورن و سایر کانفیگوریشن های ساخت اسپیکر، برای تنظیم میزان فشردگی هوای پشت دیافراگم بلندگو خواهد بود. اینکه شما یه چیزی پیدا کنی که فقط جلوی جعبه رو پر کنه نمیتونه کاری که باید رو انجام بده.

pr.gif

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
باکس الان 20 لیتر و پرتد هست فرکانس تیون 100 هست. یه میدبیس 150 واتی قوی روش نصب هست. یکی دیگه از همین میدبیس نصب بود که الان باز کردم چون صداش زیاد بود و میدبیس زیادی داشتم. یه ساب 12 اینچ کنار این میدبیس وصل هست پس این میدبیس اصلا لرزش نداره و در حقیقت از 80 هرتز به بالا رو قراره پوشش بده که عمق بیس زیادی نداره. بازم مشکل داره به نظرتون؟
البته من بیشتر دوست دارم تست کنم ببینم نتیجه چی میشه اگر کسی تست کرده و میدونه بد میشه خب انجام نمیدم و محفظه رو مثل قبل محفوظ میکنم مشکل نیست از اون بابت.
ممنون از کمکتون.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
باکس الان 20 لیتر و پرتد هست فرکانس تیون 100 هست. یه میدبیس 150 واتی قوی روش نصب هست. یکی دیگه از همین میدبیس نصب بود که الان باز کردم چون صداش زیاد بود و میدبیس زیادی داشتم. یه ساب 12 اینچ کنار این میدبیس وصل هست پس این میدبیس اصلا لرزش نداره و در حقیقت از 80 هرتز به بالا رو قراره پوشش بده که عمق بیس زیادی نداره. بازم مشکل داره به نظرتون؟
البته من بیشتر دوست دارم تست کنم ببینم نتیجه چی میشه اگر کسی تست کرده و میدونه بد میشه خب انجام نمیدم و محفظه رو مثل قبل محفوظ میکنم مشکل نیست از اون بابت.
ممنون از کمکتون.

دوست عزیز مسائل زیادی دخیل هستند ولی خیلی ساده بخوام بگم، استفاده از این یونیت که دارید و جعبه و پسیو رادیاتور یه اینها بستگی داره:

مشخصه های الکتریکی-مکانیکی میدباس (T/S)
حجم باکسی که میخواید استفاده کنید
مشخصه های چسیو رادیاتور

اگه اینارو بدونید میتونید دقیقا تیون کنید. متاسفانه در ایران هزاران نفر سیستم بند و ... هستند ولی حتی یک نفر نیست که تخصصی و اصولی (بر اساس اصول فیزیک صدا، طراحی اسپیکر و ...) اینکارو بلد باشه، دقیقا مثل هزاران مربی (!) بدنسازی که هیچی از علم تمرین و آناتومی و فیزیولوژی بدن انسان ندارند و فقط یه چیزی میدن دست ورزشکار آماتور...

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
همون طور که گفتم قبلا 2 عدد از این میدبیس ها نصب بود. همه پارامتر هاش هم دارم. باکسی که الان داره بسیار مناسبه براش. فرکانس تیون هم 100 هست چون ساب دارم و به بیس این نیاز ندارم.
این کار رو هم بیشتر برای این میخوام بکنم که تستی بشه و ببینم ایا تاثیر داره یا نه.
در غیر این صورت خیلی راحت میتونم جای قبلی رو پر کنم بدون هیچ مشکلی.
خدا رو شکر در مورد کار ادیو اطلاعانم بد نیست. ادم با اطلاع هم به لطف فروم های خوبی که در دسترس هستن زیاد شده.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
کسی چیزی نداره؟ مشکی نبود هم نبودا.

بالا