• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار بوک ریدر

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
در حد چقدر ؟ بگو راهنماییت کنم

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
در حد چقدر ؟ بگو راهنماییت کنم

در حد 300 و اینا
ولی اگه چیز مناسبی گیر نمیاد شما راهنماییت رو بگو شاید بودجه رو افزایش دادم
خودم اصلا هیچ اطلاعاتی در مورد بوک ریدر ندارم

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
اگر بودجتون رو افزایش دادین بفرمایید ، یه دونه Paperwhite کیندل دارم . تازه خریدم اما منصرف شدم از استفاده . در خدمتم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
در حد 300 و اینا
ولی اگه چیز مناسبی گیر نمیاد شما راهنماییت رو بگو شاید بودجه رو افزایش دادم
خودم اصلا هیچ اطلاعاتی در مورد بوک ریدر ندارم

ببین 300 چیز بدرد بخوری گیرت نمیاد
شاهکار بوک ریدرها فقط نوک سیمپل تاچه ولاغیر!
علتش اینه که سخت افزار قوی ای داره و خعلی روش کار کردن و شما اگه روتش (هک)کنی در حد یه تبلت میتونی ازش کار بکشی در حد سخت افزارش! واقعا قویه بخصوص که اندروید هست ولی بقیه نیستن فقط سونی تی2 و 1 اندرویدن ولی به این نمیرسن (از نظر من سونی عقبه) و اینکه بارنز اند نوبل عمریکاییه
کیندل پیپر وایت هم خوبه ولی هم گرونه هم اندروید نیست هم................
ولی زیر 500 میتونی یه نوک سیمپل تاچ بگیری و راهنمایی میشی و روتش میکنی در حد تبلت میتونی برنامه های خوبی نصب کنی

نکته مهم: عزیز امیدوارم با آگاهی و شناخت اقدام به خرید بوک ریدر کنی چون تکنولوژی صفحه نمایش و... خعلی با تبلت فرق داره یه وقت فکر نکنی این میتونه کار اونو انجام بده مثل فیلم و ..... خعلی ها بودن خریدن خورد تو ذوقشون ها!

ترجیحا از کسی که داره بخاه بیاره بهت از نزدیک نشون بده

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
بوک ریدر چی هست؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
بوک ریدر چی هست؟

دستگاهى است مناسب براى خواندن كتاب يا متن ها

ببین 300 چیز بدرد بخوری گیرت نمیاد
شاهکار بوک ریدرها فقط نوک سیمپل تاچه ولاغیر!
علتش اینه که سخت افزار قوی ای داره و خعلی روش کار کردن و شما اگه روتش (هک)کنی در حد یه تبلت میتونی ازش کار بکشی در حد سخت افزارش! واقعا قویه بخصوص که اندروید هست ولی بقیه نیستن فقط سونی تی2 و 1 اندرویدن ولی به این نمیرسن (از نظر من سونی عقبه) و اینکه بارنز اند نوبل عمریکاییه
کیندل پیپر وایت هم خوبه ولی هم گرونه هم اندروید نیست هم................
ولی زیر 500 میتونی یه نوک سیمپل تاچ بگیری و راهنمایی میشی و روتش میکنی در حد تبلت میتونی برنامه های خوبی نصب کنی

نکته مهم: عزیز امیدوارم با آگاهی و شناخت اقدام به خرید بوک ریدر کنی چون تکنولوژی صفحه نمایش و... خعلی با تبلت فرق داره یه وقت فکر نکنی این میتونه کار اونو انجام بده مثل فیلم و ..... خعلی ها بودن خریدن خورد تو ذوقشون ها!

ترجیحا از کسی که داره بخاه بیاره بهت از نزدیک نشون بده
ممنون از توضيحاتت
والا من تبلت خفن دارم فقط يه چيز ارزون مى خوام كه e-ink باشه كه فقط براى خوندن كتاب استفاده كنم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ممنون از توضيحاتت
والا من تبلت خفن دارم فقط يه چيز ارزون مى خوام كه e-ink باشه كه فقط براى خوندن كتاب استفاده كنم

ببین ریدرها عمولا 5 و 6 اینچی هستن و خوب معلومه فضا کوچیکه امکان زوم و خوندن فارسی و.. هم اکثرا ندارن ! چون اکثر بوک های فارسی اسکنی هستن خعلی مهمه که ریدرت بتونه متن رو لنداسکیپ و کراپ و... کنه که اگه میخای تی1 یا تی2 سونی خوبه و نیازی به هک برای افزودن این قابلیت ها نداره و نیز جک هدفون هم میخوره !! ولی نوک باید هک بشه وگرنه نداره
در کل یه چیزی بگیر که بدتر اذیت نشی
میتونی این انجمن رو هم مطالعه کنی انجمن کتابخوان بهتره

بالا