• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار تبلت ارزون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
کسی نیست؟
نگفتم حتما ویندوز باشه ، گفتم ترجیحا
آندروید هم باشه میخوام ...

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
من ندارم ولی هر مدل شما بخواید من میتونم ظرف 13 روز بدستتون برسونم .

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
سلام جناب درگاهی، من خیلی وقت پیش مشتری شما بودم و یه سایت پرمصرف داشتم که وقتی مشتری های هاستینگ رو واگذار کردین دیگه اجازه ندادن روی سرور بمونم..! کلا اون روزها خیلی به من لطف داشتین و با هزینه ی خیلی کمی سایت پر مصرف منو میزبانی میکردین
چند وقت پیش تبلتی رو در تاپیک پایین خریدم که بخاطر خرید گوشی اندرویدی دیگه کاربردی نداره و گلکسی تب رو فروختم و این رو هم میخوام بفروشم. در مقابل گلکسی تب حرفی برای گفتن نداره و مشخصات دیگه ش رو در تاپیک پایین میتونین ببینین
http://forum.persiantools.com/t233353.html
اگر پسندیدین آدرستون رو بدین که تبلت رو بفرستم و چند روز باهاش کار کنید. اگه تصمیمتون قطعی شد که پولش رو واریز میکنین وگرنه تبلت رو واسم پست کنید
قیمت هم 300

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
از جناب درگاهی عذر میخوام که این پست رو در تاپیک ایشون میزارم. ولی تو این چند دقیقه سه چهار نفر برای تبلت پی ام دادن و یکم تو تاپیک توضیح میدم که اگه کسی با خوندن پستم براش سوالی پیش اومد همینجا جوابشو بگیره

اول اینکه فروش به شیوه ای که به اقای درگاهی پیشنهاد کردم فقط برای ایشون مقدوره چون همونطور که در پست قبلی نوشتم خیلی وقت پیش یه اشنایی بسیار مختصر داشتیم و شخصا شدیدا بهشون اعتماد دارم
برای سایر عزیزان باید پول رو واریز کنن تا من تبلت رو بفرستم
دلیل فروش هم همونطور که گفتم خرید گوشی اندرویدیه و دارم جفت تبلت هامو میفروشم که گلکسی تب تو دنیای واقعی فروش رفت و جرقه فروش اینترنتی این تبلت هم با دیدن این تاپیک تو ذهنم زده شد
من تبلت رو با گلکسی مقایسه میکنم
تاچش به شکل محسوسی قوی تر از گلکسی هست و صفحه نمایشش هم به شکل محسوسی ضعیفتر
باطریش کمی کمتر از گلکسی شارژ میده
سعی کردم فایرفاکس و اپرا رو روش نصب کنم که نشد.. چندین ورژن رو تست کردم ولی نشد. الان دلفین بروسر روش نصبه
بازی نید فور اسپید هم نصب نشد
کیفیت ساخت خوبی نداره و کمی خمش داره و به نظر میاد برای ضربه هم حساسه. گلکسی تب خیلی قرص و محکم بود
این کل تجربه من از این تبلته. زیاد باهاش کار نکردم و کلا از وقتی خریدمش 5 6 بار شارژ شده
همچنین آقای rezaeipes دو لینک مفید در رابطه با تبلت برام ارسال کردن که من هم اینجا میزارمشون
Novo 7 Basic ICS 4.0.3 20120130 - Downloads - Android Tablets Forum
List of Apps working with Novo 7 Basic
شخصا اگر تبلت رو قبل از خرید تست میکردم خریداریش نمیکردم. شاید تبلت بدی نباشه و چون قبلش گلکسی تب داشتم پر توقع شدم
برای همین میخواستم تبلت رو با تست چند روزه به دوستان و اشنایان دنیای واقعی بفروشم تا بعدا نارضایتی پیش نیاد. تو اینترنت هم امکان تست فقط برای چند نفر انگشت شمار مقدوره و برای همین تاپیک فروش ندادم. این تاپیک رو دیدم پست رو گذاشتم که شاید جناب درگاهی بخرن

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
سلام جناب درگاهی، من خیلی وقت پیش مشتری شما بودم و یه سایت پرمصرف داشتم که وقتی مشتری های هاستینگ رو واگذار کردین دیگه اجازه ندادن روی سرور بمونم..! کلا اون روزها خیلی به من لطف داشتین و با هزینه ی خیلی کمی سایت پر مصرف منو میزبانی میکردین
شما لطف دارید
خوشحالم که تونستم رضایتتون رو جلب کنم
چند وقت پیش تبلتی رو در تاپیک پایین خریدم که بخاطر خرید گوشی اندرویدی دیگه کاربردی نداره و گلکسی تب رو فروختم و این رو هم میخوام بفروشم. در مقابل گلکسی تب حرفی برای گفتن نداره و مشخصات دیگه ش رو در تاپیک پایین میتونین ببینین
فروش تبلت با اندروید 4
اگر پسندیدین آدرستون رو بدین که تبلت رو بفرستم و چند روز باهاش کار کنید. اگه تصمیمتون قطعی شد که پولش رو واریز میکنین وگرنه تبلت رو واسم پست کنید
قیمت هم 300
از پیشنهادتون بی اندازه سپاس گزارم
ولی چون ایبن تبلت سیم کارت خور نیست و مودم 3 جی هم قبول نمیکنه
نمیتونم 300 تومن هزینه کنم براش ....

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
آرش جان اگر خواستی لینک از سایت خارجی بده قیمت بدم بهت

alimotorolla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تبلت هفت اینچی هیوندای هست برند هیوندای-پروسسور ژاپنی متعلق به شرکت رنسانس(این شرکت کنسرسیوم سه شرکت هیتاچی و ان ای سی و میتسوبیشی الکترونیک است)-تولید چین
تا اندروید 3.2 قابلیت ساپورت داره اما از خود کارخونه اندروید 2.3 فعلا اومده بیرون
wifi-bluetooth-gps-hdmi-front camera-usb-SIM card-Micro Memory
ضمنا تاچ خازنی مولتی تاچ داره،
cpu=cortex A9 dual core 1.2 GHZ
RAM=512MB DDR3
HDD=4GB SSD
قابلیت تماس و تمام امکانات تلفن همراه رو داره
حافظه جانبی هم برای micro sd card تا 32 گیگابایت ساپورت میکنه
قیمت 510000 تومان هست
تعداد موجود 7 عدد
09370621090
88940078
بابایی
ضمنا ایبوک ریدر به قیمت 194000 تومان هست با امکانات مناسب
پخش انواع فایل های ویدئویی و صوتی و یاز کردن انواع تصویر
همچنین قابلیت نصب بازی های جاوا که قابل نصب روی سیمبین باشند
برند هیوندای-پروسسور ژاپنی متعلق به شرکت رنسانس(این شرکت کنسرسیوم سه شرکت هیتاچی و ان ای سی و میتسوبیشی الکترونیک است)-تولید چین
09370621090 تهران
88940078
اگر تعداد هم کسی خواست تا 19 عدد موجود دارم
ضمنا همشون آکبند هستند

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
شما هر مدل تبلت که خواستین فقط مدل را برای ما پیغام خصوصی کنید . با پایین ترین قیمت ها در خدمت شما هستیم .

آخرین قیمت را از ما بکنید .

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام هم شهری ..... هم شهری میبینم تو کاره هاست هستی .... دی

تابستون یه فکرایی دارم یه انجمن میخوام بزنم در حد مزاحمت میشیم

اپ برای هم شهری

b072

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من یه تبلت 7 اینچی سالم دارم که فکر کنم به کارت بیاد... سیم کارت هم می خوره .... هنوزم از گارانتیش مونده
لینک مشخصات http://www.viewsonic.com/products/vpad7.htm
اگه خواستی sms بده 09369033138

سابقه من:
فروش لپتاب asus
فروش dvd writer LG
فروش ماوس Eblue Wifi

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا