• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار تبلت بصورت اقساطی

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان عزیز که امکان فروش اقساطی تبلت رو دارن لصفا شرایط قیمت و باقی چیزها رو پیام خصوصی کنید برام
با تشکر

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
بهت می تونم axtrom axpad V1 یا V2 بصورت چکی بدم اما :

1- چک بایستی کارمندی باشه

2- چک در وجه بنده باشه (حامل یا وجه کس ـــه دیگه مورد قبول نیست)

3- حداکثر تسویه 3ماه ـــه هست

4- هر ماه روی هر فقره 18% افزایش هست

nima7g

Registered User
لایک‌ها
285
بهت می تونم axtrom axpad V1 یا V2 بصورت چکی بدم اما :

1- چک بایستی کارمندی باشه

2- چک در وجه بنده باشه (حامل یا وجه کس ـــه دیگه مورد قبول نیست)

3- حداکثر تسویه 3ماه ـــه هست

4- هر ماه روی هر فقره 18% افزایش هست
عمو پوریا شرایطت واقعا ایده آله :cool:
یه پورشه پانومرا واسه ما شرایط میکنی ؟

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
من یه گالاکسی تب 10 اینچ دارم مدل پی 7500 قابلیت تماس صوتی هم داره شرایط اقساط تونو بگید ؟

پیام فرستادم براتون

اگر آيپد ٢ ٦٤گيگ خواستي بفرمايين شرايطتون چطوره؟ اگر مقدور بود در خدمتم.

پیام فرستادم براتون دوست عزیز

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
:blink:
حاجی چجوری حساب کردی ؟
توجه کن :

- Nتومن پول باید بخوابه که الان ماشالله هر روز افزایش قیمت درایم حالا ما 3ماه داریم پولمون میخوابونیم باید ماهی 18% بگیریم

- از طرف ـــه دیگه داریم ریسک می کنم به آقایی x و y جنس میدم در عوض بقول بچه ها کاغذ پاره میگریم (البته من که کارمندی میگیرم :دی)

- از اون طرف الان با این وضعیت کمتر کسی میآد جنس چکی بفروشه

- و ....

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
داداش همون قیمت یه پورشه درمیاد دیگه :D.یعنی اگه 3ماه صبر کنم نقدی بگیرم با یه همچین شرایطی خیلی بهتره.البته از لطف این داداشمون تشکر حرفشون هم تاحدی درسته اما 18٪؟؟؟؟ ولی ترجیح میدم اکستروم نگیرم

Last edited:

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
من برگشتم!
سلام آیپد جدیدی دارم با این مشخصات: Ipad2 64Gb مشکی صفحه ی بدون خش و خط. فقط پشتش دقیقا کنار سوراخ بازکنِ محل ِ سیمکارتش یک خط نیم سانتی بوجود اومده که اونم از نابلدی دوست محترمم بوده و واقعا تو چشم نیست، پشتش به مقدار خیلی کم که دلیلش قراردادن روی میز کار بوده و واقعا اصلا معلوم نیست حالت سائیدگی بوجود اومده ک این رو برای اینکه بخوام دقت کنم و خدممتون بگم متوجه شدم! اینطور بگم، در حد نوعه ... صفحش از ابتدا روکش داشته. و در کل آیپد تمیزیه. سیم کارت هم میخوره. و اما شرایطش: 1میلیون نقد و 1200 هم دو تا چک با استعلام ازتون میگیرم که هر چک برای یک ماه بعد میباشد. و اگر شرایطی هم نخواستین بصورت نقد حاضرم 2میلیون تومن خدمتتون عرضه کنم... را جع به قیمت خیالتون راحت باشه... چون با این دلار و نوساناتش همینطور رو به صعوده. من هنوز این رو آپ نکردم تا به شما که تو اولویت قرار دارین بگم. پس زود خبر بدین. مرسی.

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
من برگشتم!
سلام آیپد جدیدی دارم با این مشخصات: Ipad2 64Gb مشکی صفحه ی بدون خش و خط. فقط پشتش دقیقا کنار سوراخ بازکنِ محل ِ سیمکارتش یک خط نیم سانتی بوجود اومده که اونم از نابلدی دوست محترمم بوده و واقعا تو چشم نیست، پشتش به مقدار خیلی کم که دلیلش قراردادن روی میز کار بوده و واقعا اصلا معلوم نیست حالت سائیدگی بوجود اومده ک این رو برای اینکه بخوام دقت کنم و خدممتون بگم متوجه شدم! اینطور بگم، در حد نوعه ... صفحش از ابتدا روکش داشته. و در کل آیپد تمیزیه. سیم کارت هم میخوره. و اما شرایطش: 1میلیون نقد و 1200 هم دو تا چک با استعلام ازتون میگیرم که هر چک برای یک ماه بعد میباشد. و اگر شرایطی هم نخواستین بصورت نقد حاضرم 2میلیون تومن خدمتتون عرضه کنم... را جع به قیمت خیالتون راحت باشه... چون با این دلار و نوساناتش همینطور رو به صعوده. من هنوز این رو آپ نکردم تا به شما که تو اولویت قرار دارین بگم. پس زود خبر بدین. مرسی.

پیام دادم بهت داداش

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
Last edited:

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
فروش تبلت فوق ارزان دو هسته ای خودشهم آکبند!
قیمت رو باور نمیکنی!!
فروش در :
اینجا

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان توجه داشته باشن دستگاهی که قیمتش بالا باشه اقساطی پرداخت میشه دستگاهایی بالای قیمت 1 ملیون منظور بنده هست
کسی اگه آیپد 1 سیم کارت خور هم داره لطفا اطلاع بده.ممنون

بالا