• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار تبلت ۸ اینچ onda . cube . chuwi . teclast

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
سلام خریدار تبلت دوال بوت از یکی از این بندها
دست دو یا نو
هشت اینچ با سی پی یو z8300
اساس قیمت هم قیمتهای سایت بنگوود ه +هزینه ارسال!
اگر بخوام پول بیشتر بدم یا تکی سفارش میدم یا برندهای موجود رو میخرم
ممنون از توجهتون!

faravahar.1374

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
مدل های ۱۰ اینچ کیوب همراه قلم و کیبورد برامون میرسه
اگر خواستید در خدمتم

faravahar.1374

Registered User
لایک‌ها
158
cube iwork10 ultimate با قلم و کیبورد ۹۹۰,۰۰۰
Cube iwork 1x با کیبورد ۱،۰۱۰،۰۰۰
Cube i7 book با قلم و کیبورد ۱,۵۵۰,۰۰۰
دو مورد اول شارژر داخل پکشون قرار نداده خود کیوب که به صورت اشانتیون شارژر اصلی و متناسب تقدیم میشه

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
cube iwork10 ultimate با قلم و کیبورد ۹۹۰,۰۰۰
Cube iwork 1x با کیبورد ۱،۰۱۰،۰۰۰
Cube i7 book با قلم و کیبورد ۱,۵۵۰,۰۰۰
دو مورد اول شارژر داخل پکشون قرار نداده خود کیوب که به صورت اشانتیون شارژر اصلی و متناسب تقدیم میشه
ممنون
بالا درمیاد برام...

faravahar.1374

Registered User
لایک‌ها
158
ممنون
بالا درمیاد برام...
خواهش میکنم
قیمتامون نسبت به تحویل فوری در ایران بسیار مناسبه البته
همون i7 book توی سایتی که خودتون فرمودین ۴۰۰ و خورده ای دلار همراه قلم و کیبورد فابریکش در میاد و الانم قیمت دلار اینترنتی حدود ۳۹۰۰ هست، یعنی حدود ۱۶۰۰
علاوه بر اینکه ۲۰ - ۳۰ روز زمان میبره رسیدنش و گمرکش هم پای خودتونه (که بین ۲۱ تا ۴۰۵ هزار تومن خودم برای گمرک تبلت به این روش تاحالا پول دادم و اصولا قاعده ی خاصی نداره)

در آخرین مرتبه که خیلی واسم زور داشت برای تبلت ۲۳۷ دلاری chuwi hibook 10 pro به همراه کیبوردش ازم ۴۰۵ هزار تومن گمرک گرفت، مدارکش هم موجوده ولی کاری ازم بر نمیومد یا باید برگشت میزدم یا مبلغ رو میپرداختم و کالا رو تحویل میگرفتم

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
خواهش میکنم
قیمتامون نسبت به تحویل فوری در ایران بسیار مناسبه البته
همون i7 book توی سایتی که خودتون فرمودین ۴۰۰ و خورده ای دلار همراه قلم و کیبورد فابریکش در میاد و الانم قیمت دلار اینترنتی حدود ۳۹۰۰ هست، یعنی حدود ۱۶۰۰
علاوه بر اینکه ۲۰ - ۳۰ روز زمان میبره رسیدنش و گمرکش هم پای خودتونه (که بین ۲۱ تا ۴۰۵ هزار تومن خودم برای گمرک تبلت به این روش تاحالا پول دادم و اصولا قاعده ی خاصی نداره)

در آخرین مرتبه که خیلی واسم زور داشت برای تبلت ۲۳۷ دلاری chuwi hibook 10 pro به همراه کیبوردش ازم ۴۰۵ هزار تومن گمرک گرفت، مدارکش هم موجوده ولی کاری ازم بر نمیومد یا باید برگشت میزدم یا مبلغ رو میپرداختم و کالا رو تحویل میگرفتم
هشت اینچ رو بیارید
این ده اینچ ا بالا میوفته و فروششم سختتره

faravahar.1374

Registered User
لایک‌ها
158
برای وارداتشون بررسی زیاد شده
متاسفانه مدل های ۸ اینچ هیچ کدوم شاخص هایی که ما میخواستیم رو نداشتن
به خصوص اکثرشون باتری های بسیار ضعیفی داشتن در حد ۳ ساعت نهایتا جواب میدادن
ترجیحمون هم با برند کیوب بود چون چند مدل از Chuwi و Onda و حتی تکلست برای تست آوردیم ولی هیچکدوم توی بحث کیفیت قابل مقایسه با کیوب نبودن
مثلا هر دو مدل Chuwi hibook 10 pro و Cube iwork۱۰ ultimate مشخصات سخت افزاری مشابهی دارن
روی کاغذ Chuwi با پنل صفحه نمایش بهترش برندست، اما در عمل (از جفتشون خودم استفاده کردم مدت طولانی) امکان نداره کسی بین این دوتا Chuwi رو انتخاب کنه، سرعت اجرای برنامه ها و عملکرد کلی ویندوز تقریبا نصف کیوب هست، یو اس بی های روی کیبورد نمیتونن هارد رو ساپورت کنن، و ... مشکلات ریز دیگه

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
برای وارداتشون بررسی زیاد شده
متاسفانه مدل های ۸ اینچ هیچ کدوم شاخص هایی که ما میخواستیم رو نداشتن
به خصوص اکثرشون باتری های بسیار ضعیفی داشتن در حد ۳ ساعت نهایتا جواب میدادن
ترجیحمون هم با برند کیوب بود چون چند مدل از Chuwi و Onda و حتی تکلست برای تست آوردیم ولی هیچکدوم توی بحث کیفیت قابل مقایسه با کیوب نبودن
مثلا هر دو مدل Chuwi hibook 10 pro و Cube iwork۱۰ ultimate مشخصات سخت افزاری مشابهی دارن
روی کاغذ Chuwi با پنل صفحه نمایش بهترش برندست، اما در عمل (از جفتشون خودم استفاده کردم مدت طولانی) امکان نداره کسی بین این دوتا Chuwi رو انتخاب کنه، سرعت اجرای برنامه ها و عملکرد کلی ویندوز تقریبا نصف کیوب هست، یو اس بی های روی کیبورد نمیتونن هارد رو ساپورت کنن، و ... مشکلات ریز دیگه
ممنون از توضیحاتتون
حالا اگر امکانش بود و ۸ اینچ اوردید بنده خریدارم...

بالا