• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار تبلت Hyoundai HOLD X تهران فوری

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوستان عزیز خریدار تبلت مورد نظر هستم . لطفا قیمت و گارانتی و بقیه مسایل رو هم بفرمایید

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
داداش اگه خریدی بعدش تو همین تاپیک نظرت رو راجع به این تبلت بگو که چطوریاس و راضی هستی یا نه..چون خیلی چشمو گرفته ، خیلی هم خوشکله عکساش

3RR0r

Registered User
لایک‌ها
35
قیمت پایین 600 بدی 16 گیگ رو منم یک میخوام

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43

ممنون دوست عزیز ولی خیلی قیمتتون بالاست اونم واسه 8 گیگ 630 ؟؟؟ زیاده من حس میکنم 16 گیگ همین حدود باشه قیمتش.

داداش اگه خریدی بعدش تو همین تاپیک نظرت رو راجع به این تبلت بگو که چطوریاس و راضی هستی یا نه..چون خیلی چشمو گرفته ، خیلی هم خوشکله عکساش

والا من خیلی دنبال تبلت گشتم این چشم منم گرفته فکر میکنم امکاناتش خوب باشه . مخصوصا که بلوتوث هم داره.

3RR0r

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون دوست عزیز ولی خیلی قیمتتون بالاست اونم واسه 8 گیگ 630 ؟؟؟ زیاده من حس میکنم 16 گیگ همین حدود باشه قیمتش.

والا من خیلی دنبال تبلت گشتم این چشم منم گرفته فکر میکنم امکاناتش خوب باشه . مخصوصا که بلوتوث هم داره.
تو این محدود قیمت hold x و ainol fire خوب هستم ولی قیافه hold x یه چیز دیگست

انلاین تب 16 گیگ hold x رو با گارانتی میده 720

16 گیگ بدون گارانتی 600 یا زیر 600 باید باشه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
گذشته از اینکه من خودم فروش این تبلت رو دارم (امضام :دی)

اما خواستم یه ری ویو از این تبلت براتون بگم شاید به دردتون بخوره:

در مورد شکل و ظاهر که عکس گویای همه چیزه .

اما در مورد سخت افزار:

پردازنده : بسیار قوی تشریف دارن .

مشاهده پیوست 259076

مشاهده پیوست 259078

گرافیک : ایشون به راحتی بازی های HD رو براتون اجرا میکنه.

مشاهده پیوست 259081

بلوتوث : بیشتر از 10 متر جواب نمیده.
وای فای : ضعیفه یعنی اگه مودم تو اتاق باشه تا 2 تا اتاق کنارش جواب میده دور تر بری سیگنال ضعیف میشه ، اما راحت میشه 30% تقویتش کرد ، اگه هم بتونین آنتن وایرلس لپ تاپ گیر بیارین به راحتی میشه جایگزینش کرد که فوق العاده میشه.
صدا: اینم زیاد قوی نیست ، که فک نکنم زیاد مشکل باشه ، mp3 پلیر که نخریدی !!
کیفیت صفحه نمایش : خیلی بالاست و وقتی به led وصلش میکنی تازه میفهمی چه لذتی داره :)
دکمه های روشن خاموش : زیاد روش کار نشده ، بهتر از این میشد ساخت ، حالا وقتی دستت گرفتی متوجه میشی ، البته اصلن مهم نیست ، مهم کیفیت و باطن و ظاهرشه دیگه !
دوربین : اگه نمیبود خیلی بهتر میشد ( واسه من ) چون فقط به درد Skype و امثال اون میخوره .
روت : به راحتی روت میشه و می تونین از شر bloatware ها راحت شید و با سرعت بهتری کار کنید.همچنین میتونین باطری رو کالیبره کنید.
باطری : زیاد قوی نیست ولی یه تناسب کاری که ازش میکشید انتظار داشته باشین.

حتما با کیفش بخرید چون اینجا پیدا نمیکنید ، یکمی نسبت به تمام 7 اینچی ها کوچکتره.
خودش صفحه محافظ داره .
قاب پشتش از آلیاژه الومینیومه که زیر دست احساس گرما نمیکنی،ولی چون بر روی چیپ گرافیکش یه فلز واسه خنک شدنش گذاشتن و فلز رساناست ، احتمال داره یکمی احساس گرما کنید ، که اون رو هم میتونین بینش یه کاغذ با اسفنج بذارید تا همیشه خنک باشین :)
توی کاتالوگش نوشته که اگه هنگ کرد با یک سوزن ریستش کنید !! اما هیچ جایی واسه فرو کردن سوزن نداره :)) نه اینکه فک کنید یادشون رفته سوراخش کنن ها ! نه اصلن وقتی پشتش رو باز میکنی می بینی چنین چیزی تو شماتیک مدار نیست ! اما اینو هم بگم که هیچ وقت هنگ نمیکنه !
اگه هم یه وقتی یه اتفاقی افتاد که هیچ وقت کار نکرد 20 ثانیه دکمه پاور رو نگه دارید خودش خاموش میشه ( اما من توصیه نمیکنم ) ... کاتالوگش رو بخون.
واسه روشن شدنش فقط 3 ثانیه دکمه پاور رو نگه دارید ، بعد 2 ثانیه بعدش خودش روشن میشه !

وقتی رم میذارید ، کاملن مخفی میشه و جای دست رو اذیت نمیکنه

بعد از اینکه میگیرید ظاهرا با ورژن 20 اکتبر باشه که میتونین به فریم ور 17 نوامبر آپدیتش کنید 303 مگابایته . بعدش راحت روتش میکنید و حالشو میبرید.

اگه در موردش هر سوال دیگه داشتین در خدمتم :)

اینم از عکساش شاید به درد بخوره :

مشاهده پیوست 259083

قبل از روت کردن :

مشاهده پیوست 259085

بعد از روت کردن :
مشاهده پیوست 259087

مشاهده پیوست 259088

بعد از روت به راحتی میتونید اینا رو پاک کنین : (برحست نیاز)
مشاهده پیوست 259089
مشاهده پیوست 259090
مشاهده پیوست 259091

ادامه :
مشاهده پیوست 259105

حالا بعد از پاک کردن ، دسکتاپ سبک تری خواهید داشت
مشاهده پیوست 259106

اینم از عکس های پشت دستگاه :
مشاهده پیوست 259107
مشاهده پیوست 259108
مشاهده پیوست 259109
مشاهده پیوست 259110