tanha925
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 14
- لایکها
- 2
سلام.
تعدادی بازی HD + دیتا که بر روی تبلتم که مارک pipo هست جواب بده.
تا حالا تعداد زیادی بازی از اینترنت دانلود کردم مثلا از شرکت گیم لافت ولی متاسفانه دیتاهاشون با CPU تبلت من سازگاری نداشت و باید تبلت از اول دانلود میکرد و تازه اکثر سایتها هم که نمیشه ازشون دانلود کرد.
بازیهای که میخوام بیشتر در زمینه ماشین سواری و موتور سواری و مسابقه و زیاد دنبال اکشن نیستم.
مشخصات و لینک تبلت را برای شما می گذارم تا با توجه به پردازشگرش اگر بازی HD داشتید به من اطلاع بدهید . البته تعداد خیلی زیاد هم نمیخوام .
تبلت مدل pipo:
اندروید 4.1
سی پی یو 2 هسته ای (1.6GHz RK3066)
جی پی یو 4 هسته ای (Quad Core Mali-400MP)
رم 1 گیگ DDR3
لازم به ذکر است که تمامی تبلتهای شرکت pipo در هر سایزی که باشند از نظر سخت افزاری ( سی پی یو - رم - گرافیک )کاملا شبیه به هم هستند و فقط در دیگر موارد مثل داشتم بلوتوث و غیره با هم فرق دارند.
لینک مشخصات تبلت pipo :
تعدادی بازی HD + دیتا که بر روی تبلتم که مارک pipo هست جواب بده.
تا حالا تعداد زیادی بازی از اینترنت دانلود کردم مثلا از شرکت گیم لافت ولی متاسفانه دیتاهاشون با CPU تبلت من سازگاری نداشت و باید تبلت از اول دانلود میکرد و تازه اکثر سایتها هم که نمیشه ازشون دانلود کرد.
بازیهای که میخوام بیشتر در زمینه ماشین سواری و موتور سواری و مسابقه و زیاد دنبال اکشن نیستم.
مشخصات و لینک تبلت را برای شما می گذارم تا با توجه به پردازشگرش اگر بازی HD داشتید به من اطلاع بدهید . البته تعداد خیلی زیاد هم نمیخوام .
تبلت مدل pipo:
اندروید 4.1
سی پی یو 2 هسته ای (1.6GHz RK3066)
جی پی یو 4 هسته ای (Quad Core Mali-400MP)
رم 1 گیگ DDR3
- CPU:
- Dual Core RK3066,Cortex-A9,1.6GHz
- GPU:Quad-core MALI400
- Android 4.1
- Memory:
- 1GB DDR3 Ram,8GB Nandflash built in
- Extend Memory up to 32GB via micro sd card
- Screen:
- 7" 5 Points Capacitive Multitouch Screen
- 800*480px
- Audio:
- Loud Speaker
- MP3,WMA,FLAC,AAC,WAV,OGG
- Video:
- WMV,RM,AVI,RMVB,MP4,MPG,MPEG,FLV
- Features and highlights:
- Dual Core RK3066
- Fast GPU,support 3D games
- Android 4.1.1
- Fast processor
- Ebook support
- Gsensor
- Support extra 3G
- Wifi
- Front 0.3MP camera
- Slim body
- 3.5mm audio jack
- HTML5
- USB 2.0
- OTG
- HDMI 1.4
- Picture format:JPEG,BMP,GIF,PNG
- 193.5*119.5*11mm,340g
- Camera:
- Front 0.3MP
- Battery:
لازم به ذکر است که تمامی تبلتهای شرکت pipo در هر سایزی که باشند از نظر سخت افزاری ( سی پی یو - رم - گرافیک )کاملا شبیه به هم هستند و فقط در دیگر موارد مثل داشتم بلوتوث و غیره با هم فرق دارند.
لینک مشخصات تبلت pipo :