• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار توییتر voce آدیسان

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
بنده خریدار 1 عدد توییتر ووچه آدیسان در حد آک بدون خط و خش و تعمیر هستم، اگه یک جفت با همین شرایط به قیمت خوبی باشه بازم خریدارم،
یک گزینه دیگه این که جفت سراغ دارم آک، اگر کسی مثل بنده به یک عدد نیاز داره یکی بنده و یکی ایشون برداریم

هیچ توییتر با مدل دیگه و پیشنهاد دیگه ای نیاز ندارم، فقط آدیسان اصل، بدون تعمیر، بدون زدگی در حد آک

b748de7cc1581a77a5ee95f860f62cec.jpg

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
سلام داداش چطوری؟؟؟؟
تیوت خودت چی کار کردی؟

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
سلام کیوان جون، چیزیش نشده، چیزیش بود که وخیم شده :| یه دستشو دست دو گرفتم یه دست آک اون دست دو رو دوست گرامی به بنده انداختن به عبارتی و یک توییترش بعداز 3 ماه که کثیف کاری های نصبشو از روش پاک کردم فهمیدم تعمیری هست و اخیرا همون بعضی وقتا گز گز میکنه روان منو سایش میده،
آدم خوشبینی بودم تو معاملاتم، ولی تجاربی در یک سال گذشته دست داد که کلا دیگه خوشبینی رو بوسیدم گذاشتم کنار! تو جماعت گرگا زندگی میکنیم

آقا سوالی دارم، من خیلی وقته معاملات سیستم صوتی خودرو اینترنتی انجام ندادم، الان بهترین حرکتی که میشه برای این درخواست خرید زد چیه؟ جایی غیر از اینجا هم هست که مخاطب داشه باشه؟ آخه اینجا عناوینش خیلی داغونه نمیدونم چرا بخشی مختص لوازم صوتی تصویری خودرو نداره!

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
سلام شاهین جان.نبینم ووچه هات طوریشون بشه.به همتی و فروشگاه پیام زنگ زدی؟

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دانیال جان، مرسی عزیز، فردا تماس میگیرم ایشالا :)

بالا