• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار جوجه مرغ مینا یا عروس

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام. نمیدونم الان فصل جوجه هست یا نه حالا تاپیک میزنم شاید داشته باشین. یا جوجه مینا یا عروس( لوتینو) میخوام شاه طوطیم بود قیمت بگین اگه مناسب بود شاید اونم شد. منتها اولا با قیمت مناسب میخوام و اینکه بتونین ارسال کنین شهرستان و اینکه جوجه باشه بالع نمیخوام. زیر 2ماه میخوام خودم بزرگ کنم.
اندازه زیر:
url.jpg
url.jpg
648469.jpg

Last edited:

x460

Registered User
لایک‌ها
703
سلام. نمیدونم الان فصل جوجه هست یا نه حالا تاپیک میزنم شاید داشته باشین. یا جوجه مینا یا عروس میخوام شاه طوطیم بود قیمت بگین اگه مناسب بود شاید اونم شد. منتها اولا با قیمت مناسب میخوام و اینکه بتونین ارسال کنین شهرستان و اینکه جوجه باشه بالع نمیخوام. زیر 2ماه میخوام خودم بزرگ کنم.
در مورد مرغ مینا، بهترین زمان برای خریدش، تیرماه هستش تا با توجه به گرمای هوا 3 ماه بزرگ بشه و تحمل سرما رو داشته باشه، تو اون 3 ماه هم شما یاد گرفته باشین چطور ازش مراقبت کنین.
ولی پیشنهاد می کنم اگه می خواین پرنده بخرین، از قبل تصمیم بگیرین که حداقل روزی 1 ساعت باید براش وقت بذارین. ضمنا ممکنه گاهی بی دلیل خودتون یا خانواده رو نوک بزنه.

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
در مورد مرغ مینا، بهترین زمان برای خریدش، تیرماه هستش تا با توجه به گرمای هوا 3 ماه بزرگ بشه و تحمل سرما رو داشته باشه، تو اون 3 ماه هم شما یاد گرفته باشین چطور ازش مراقبت کنین.
ولی پیشنهاد می کنم اگه می خواین پرنده بخرین، از قبل تصمیم بگیرین که حداقل روزی 1 ساعت باید براش وقت بذارین. ضمنا ممکنه گاهی بی دلیل خودتون یا خانواده رو نوک بزنه.
ممنون. اره قبلا داشتم تجربه شو دارم مشکلی نیست. منتها اگه الان جوجشو پیدا کنم خیلی خوبه تو شرایط مناسب دمایی نگه میدارم

بالا